Oldal frissítése

Concept VS5120 Oszlop ventilátor

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VS5120 Oszlop ventilátor

A Concept VS5120 oszlopventilátor ideális választás a forró nyári hónapokra. 6 légáramlás sebességgel és 3 üzemmóddal érkezik, tökéletesen igazodik az igényeidhez. Segítségével egyszerűen állíthatod be a hőmérsékletet otthonodban a számodra megfelelő módon, így többé már nem kell a nyári hónapok melegétől szenvedned. Az éjszakai üzemmóddal a ventilátor fokozatosan és automatikusan vesz vissza a légáramlás intenzitásából, így csendes lesz az éjszakád.

Három üzemmód

Hat választható sebesség

Elegáns design

A Concept VS5120 oszlopventilátor főbb jellemzői

  • 12 órás időzítő
  • A Concept oszlopventilátor tömege 5,7 kg
  • A ventilátor teljesítménye 40 W
  • 6 sebesség
  • A tápkábel hossza 180 cm
  • Távirányító a ventilátorhoz
  • Jól olvasható LED kijelző
  • Concept fekete-fehér színű oszlopventilátor
  • 3 üzemmód
  • Stabil kerek alap

Választható légáramlási sebesség

A Concept VS5120 ventilátor stílusos fekete és fehér színű megjelenéssel büszkélkedhet, 6 választható légáramlási sebességet kínál. Az oszcillálás üzemmód használatakor a ventilátor fokozatosan forog a jobb légáramlás eléréséhez. A Concept VS5120 készülék időzítője lehetővé teszi a működés idejének szabályozását 30 perces és 12 órás időtartam között. Továbbá a használata igazán gazdaságos, hiszen még hosszú távú használat esetén is energiát takaríthatsz meg vele.

A Concept VS5120 ventilátor üzemmódjai

A ventilátor használatakor 3 üzemmód közül választhatsz, ezek a normál, a természetes és az éjszakai üzemmódok. A normál mód a kiválasztott intenzitáson nyújt folyamatos hűtést. A természetes üzemmód a különböző fokozatok között váltogatja a légáramlás sebességét. Végül az éjszakai üzemmód lassan csökkenti a légáramlás intenzitását a békés alvás érdekében.

Kétféle irányítás

A Concept VS5120 ventilátort szabályozhatod a készülék hátán található panellel vagy a távirányítóval is. Mivel minden egyes funkció a saját gombjával rendelkezik, a Concept VS5120 ventilátor használata igazán könnyű. Választhatsz a különböző üzemmódok, a ventilátor forgása és a légáramlás intenzitása között. Nem szabad megfeledkeznünk az időzítő jelenlétéről sem. Emellett a precíz LED kijelzőn remekül áttekintheted a kiválasztott programokat.

Concept VS5120 ventilátor stabil alappal

A Concept VS5120 oszlopventilátor kerek kalapja garantálja a készülék tökéletes stabilitását, ugyanis ezzel biztonságosan és aggodalom nélkül használhatod a készüléket anélkül, hogy attól tartanál, az felborul. A Concept VS5120 ventilátor praktikus tartót kínál a tápkábel feltekeréséhez. Alacsony tömegének hála a ventilátor könnyedén hordozható.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Szürke

Tulajdonságok

Maximális zajszint 60 dB
Minimális zajszint 50 dB
Teljesítményfelvétel 40 W
Sebességfokozat 6
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Lapát nélküli
Csomag tartalma Távirányító
Minimális magasság 107,3 cm
Maximális magasság 107,3 cm

Típus

Típus Oszlop
Kód:  CONVE488
Termékszám:  VS5120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20