Oldal frissítése

Concept VS5100

4,7 46 értékelés
Leárazás -21 %
30 390 Ft 38 390 Ft

Concept VS5100


3 üzemmód

3 sebesség

Távirányítás


Készülj fel a következő nyárra a Concept VS5100 nagy teljesítményű ventilátorával. Ez az elegáns megjelenésű modell még a legforróbb napokon is ideális választás. Erős motorja három különböző sebességfokozatot kínál. Zajszintje ugyanakkor mindössze 54 és 62 dB között mozog. Oszlopszerű kialakításának és letisztult megjelenésének köszönhetően minden modern belső térbe jól illeszkedik majd.


Páratlan funkciókkal büszkélkedhet

A Concept VS5100 három opciót kínál: normál, természetes és alvó üzemmód. Míg a normál opció egyetlen állandó sebességet biztosít, a természetes üzemmód változtatja a tempót. Az alvó opció ezzel szemben 30 percenként fokozatosan csökkenti a ventilátor teljesítményét.


Légáramlás

A tökéletes ventilátor nem csak levegő erősségét, de annak irányát is képes megváltoztatni. A Concept VS5100 három fokozattal és 65 fokos oszcillációval büszkélkedhet.


Kényelmes használat

A készülék mellé egy praktikus távirányítót is kapunk, amellyel az összes funkciót vezérelhetjük majd. Nem beszélve az időzítő funkcióról (akár 7 órás).



A Concept kiegészítői segítenek tökéletesen tisztán tartani a lakásodat. Válassz a számtalan kellék közül. Biztosan megtalálod te is a kedvencedet!


Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 54 dB
Minimális zajszint 62 dB
Sebességfokozat 3
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Csomag tartalma Távirányító
Minimális magasság 92 cm
Maximális magasság 92 cm

Típus

Típus Oszlop

Szín

Szín Fehér
Kód:  JVCVS392
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  vs5100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10