Oldal frissítése

Concept VS5031 Álló ventilátor

4,9 7 értékelés
27 390 Ft

Concept VS5031 Álló ventilátor

A Concept VS5031 álló ventilátor tökéletes választás a forró nyári napokra, amikor gyors felfrissülésre vágysz. A ventilátor szabályozható a digitális panelen vagy a távirányítóval is. 12 légáramlás sebességből választhatsz, így nem szükséges megtűrnöd a magas hőmérsékletet az igazán fülledt napokon. A ventilátor 5 lapátos, amelyeket tökéletesen véd a biztonsági rács, tehát nem áll fenn annak a veszélye, hogy a kezed vagy bármilyen más tárgy érintkezhetne a lapátokkal.

Három sebesség

Oszcillálás

Állítható magasság

A Concept VS5031 álló ventilátor főbb jellemzői

  • A ventilátor tömege 5,6 kg
  • Digitális panellel
  • Erőteljes DC motorral
  • Automatikus forgatás funkció
  • 12 állítható légáramlási sebesség
  • Állítható magasság
  • Biztonsági rács a lapátokkal való érintkezés ellen
  • A Concept ventilátor átmérője 45 cm
  • 5 lapát a tökéletes légáramért
  • Távirányító a sebességszabályozáshoz
  • Stabil kerek alap

A Concept VS5031 ventilátor magassága állítható

A Concept VS5031 ventilátor magassága állítható az egyéni igényeid szerint. A dönthető ventilátorlapátok precízen irányítják a levegő áramlását, a kiváló minőségű DC motor pedig hatékony teljesítményt nyújt a Concept VS5031 ventilátornak.

Állítható sebesség

A Concept VS5031 ventilátor 5 lapáttal gondoskodik a páratlan légáramlásról. 12 működési sebességgel szabályozhatod. Ezt megteheted a digitális panelen a készüléken vagy a távirányítóval is. Az oszcillálás funkcióval állítható be a Concept VS5031 ventilátorlapát forgása vízszintes irányban, ennek hála még gyorsabb lehet a levegő áramlása a helyiségben.

Stabil alap

A Concept VS5031 ventilátor nagyszerű stabilitását a kerek alap garantálja, ugyanis ezzel biztonságosan és aggodalom nélkül használhatod a készüléket anélkül, hogy attól tartanál, az felborul. Egy időzítővel is rendelkezik, amelyen kiválaszthatod, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék. Továbbá a Concept VS5031 ventilátorlapátot egy olyan rács borítja, amely biztosítja, hogy a forgó lapátok ne akadjanak be idegen tárgyakba.


Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 61 dB
Minimális zajszint 38 dB
Teljesítményfelvétel 40 W
Sebességfokozat 12
Lapátok átmérője 40 cm
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Állítható magasság
Csomag tartalma Távirányító
Minimális magasság 110 cm
Maximális magasság 120 cm

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Fehér
Kód:  CONVE471
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VS5031

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05