Oldal frissítése

Concept VS5030 Álló ventilátor

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VS5030 Álló ventilátor

A Concept VS5030 álló ventilátor tökéletes választás a forró nyári napokra, amikor gyors felfrissülésre vágysz. 3 légáramlás sebességből választhatsz, így nem szükséges megtűrnöd a magas hőmérsékletet az igazán fülledt napokon. A ventilátor 7 lapátos, amelyeket tökéletesen véd a biztonsági rács, tehát nem áll fenn annak a veszélye, hogy a kezed vagy bármilyen más tárgy érintkezhetne a lapátokkal.

Három sebesség

Oszcillálás

Állítható magasság

A Concept VS5030 álló ventilátor főbb jellemzői

  • A ventilátor tömege 5,2 kg
  • Fehér szín
  • Automatikus forgatás funkció
  • 3 állítható légáramlási sebesség
  • Állítható magasság
  • 7 lapát a tökéletes légáramért
  • Biztonsági rács a lapátokkal való érintkezés ellen
  • A Concept ventilátor átmérője 40 cm
  • Stabil kerek alap

A Concept VS5030 ventilátor magassága állítható

A Concept VS5030 ventilátor magassága állítható az egyéni igényeid szerint. A dönthető ventilátorlapátok precízen irányítják a levegő áramlását. A Concept VS5030 álló ventilátornak köszönhetően gyors és kifogástalan hűtést élvezhetsz még a legforróbb napokon is.

Állítható sebesség

A Concept VS5030 ventilátor 7 lapáttal gondoskodik a páratlan légáramlásról. 3 működési sebességét a forgógombbal szabályozhatod. Az oszcillálás funkcióval állítható be a ventilátorlapát forgása vízszintes irányban, ennek hála még gyorsabb lehet a levegő áramlása a helyiségben.

Stabil alap

A Concept VS5030 ventilátor nagyszerű stabilitását a kerek alap garantálja, ugyanis ezzel biztonságosan és aggodalom nélkül használhatod a készüléket anélkül, hogy attól tartanál, az felborul. Továbbá a Concept VS5030 ventilátorlapátot egy olyan rács borítja, amely biztosítja, hogy a forgó lapátok ne akadjanak be idegen tárgyakba.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Maximális zajszint 65 dB
Minimális zajszint 52 dB
Teljesítményfelvétel 40 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 35 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható magasság
Minimális magasság 90 cm
Maximális magasság 130 cm

Típus

Típus Álló
Kód:  CONVE464
Termékszám:  VS5030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20