Oldal frissítése

Concept VR3520 3in1 Real Force Laser Complete Clean Care UVC

4,0 34 értékelés
182 390 Ft

Concept VR3520 3in1 Real Force Laser Complete Clean Care UVC

Minőségi robotporszívót keresel, amely könnyedén felporszívózza helyetted az egész házat? Akkor mindenképpen tekintsd meg a Concept VR3520 3v1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC felmosóval rendelkező porszívót. A Concept robotporszívó minden padlóburkolathoz alkalmas, és még a durva területeket is képes kezelni. A gondtalan tisztításról a töltőállomásba épített automatikus szennyeződés-elvezetés gondoskodik. Az erőteljes BLDC motor és a kiváló minőségű LG BYD akkumulátor akár 250 percig tartó tisztításról is képes gondoskodni. A Concept VR3520 robototaz okos alkalmazással vagy a mellékelt távirányítóval vezérelheted. A porszívó többféle üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével tökéletesen tisztíthatod az egész otthonodat. A Concept VR3520 minden háztartásban megállja a helyét.

A szennyeződés automatikus ürítése

Porszívózik, felmos, sterilizál

Felbontás emeletekre


A Concept VR3520 3in1 REAL FORCE Laser Complete Clean Care UVC robotporszívó főbb jellemzői

 • A LaserTec 2.0 lézertechnológia precíz navigációt biztosít a területeken
 • A Concept VR3520 minden padlóburkolathoz alkalmas
 • Amikor már minden tiszta, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Automatikus por-kieresztés
 • Egyedülálló UVC sterilizálási mód LED technológiával
 • Porszívózás és felmosás egyszerre
 • A Concept VR3520 porszívó erőteljes BLDC motorral rendelkezik
 • Akár 250 perc tisztítási idő a kiváló minőségű LG BYD akkumulátornak köszönhetően
 • Okos alkalmazás a robot vezérléséhez
 • A mellékelt távirányító kijelzővel rendelkezik
 • ROOMPLAN 3.0 tervező minden egyes részletre
 • Total Surface funkció
 • Teljesen automatikus tisztítás
 • A Concept VR3520 tisztítási zónákat hoz létre
 • Helyi üzemmód a kisebb területek tisztításához
 • Csendes üzemmód

A Concept VR3520 egy tökéletes segítő minden otthonba

A Concept VR3520 3 in 1 Laser UVC robotporszívó nagyszerű segítője minden otthonnak. Az egész helyiség feltérképezésének fejlett módjával felszerelve mindent letapogat, és még az egyes helyiségeket is képes felosztani. A porszívó egyszerre képes porszívózni, felmosni és sterilizálni. A porszívó nagy előnye az automatikus portalanítás, ami azt jelenti, hogy akár 2 hónapig nem kell portalanítással foglalkoznod. Akkor is ideális, ha többszintes háztartással rendelkezel. A Concept porszívó rengeteg tartozékkal van felszerelve, amelyekkel az egész háztartás tisztítását megkönnyítheti.

LaserTec 2.0 lézertechnológia

A Concept VR3520 robotporszívó az új LaserTec 2.0 lézeres navigációval büszkélkedhet, amely gondosan letapogatja az egész lakást, hogy pontos térképet hozzon létre, így mindig tudni fogod a pontos tartózkodási helyét. Mindenhol tökéletes rend lesz, és nem fog előfordulni, hogy többször haladjon át a már megtisztított területeken. A Concept VR3520 porszívó minden padlóburkolathoz és a durva területekhez is alkalmas. Az 1,8 cm magasságig terjedő akadályok nem jelentenek problémát a porszívó számára. Miután mindent megtisztított, a Concept VR3520 robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra. A robot háromlépcsős szűrési technológiávalrendelkezik, 13-as HEPA-szűrővel, amely a porszemcsék, pollenek, baktériumok és vírusok akár 99,9%-át is felfogja. Ezáltal ideális az allergiával küzdő lakók számára.

ROOMPLAN 3.0 tervező minden apró részlethez

A praktikus ROOMPLAN 3.0 funkcióval az utolsó részletig megtervezhető a takarítás. Az alkalmazásban beállíthatod a pontos tisztítási időt, vagy magad jelölheted meg a tisztítási zónát, a tisztítási módot vagy a szívási teljesítményszintet. Miután minden részletet megadtál, a Concept VR3520 gondoskodik a többiről. A megadott időpontban elindítja magát, megkezdi a tisztítást, és a tisztítás után visszatér a töltőállomásra. Ha a csendes üzemmód be van kapcsolva, az ütemezett tisztítás kikapcsol.

Automatikus por-kieresztés

A Concept VR3520 robotporszívó egy töltőállomással rendelkezik, amely egy zsákot tartalmaz, ahová a robot által összegyűjtött szennyeződések kerülnek. A szennyeződést a robot a tartályában szállítja a töltőállomásra. Az ürítési időközöket is beállíthatod az alkalmazásban az igényeidnek megfelelően. Ez biztosítja az automatikus portalanítást, és körülbelül 2 hónapig nem kell foglalkozni a kiűrítésével. Abban az esetben, ha a zsák megtelt, a Concept VR3520 robot figyelmeztet téged, hogy cserére van szükség. A robotporszívó csomagjában 6 porzsák, 6 oldalsó kefe és 3 szűrőkészlet található.

Egyedülálló UVC sterilizálási mód LED technológiával

Az egyedülálló LED technológiával ellátott UVC sterilizáló üzemmód ultraibolya C sugárzást bocsát ki, amely biztosítja otthonod tökéletes tisztaságát. Kényelmesen vezérelheted a mobilalkalmazáson keresztül is, kizárólag ha a porfogó tálca a helyén van. A sterilizálási folyamat során a porszívó kikapcsolja az automatikus szívást, felére csökkentve a mozgás sebességét, és egyidejűleg csökkenti a kefe és az oldalkefék sebességét. Nagy előnyt jelent az is, hogy az UVC-fényt a normál tisztítás során is aktiválni lehet. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz baktériumok és vírusok nélkül.

A Concept VR3520 robotporszívó akár 5 emeletet is képes megtisztítani

A VR3520 robotporszívó az egész lakást képes megtisztítani, még akkor is, ha több emeleten is kell tisztítania. Minden egyes emeletet külön-külön kell feltérképeznie, majd az alkalmazásban az összes emeletet el kell nevezned. Így a robot akár 5 emeletet is megjegyezhet. Ha egy adott padlót kell megtisztítania, akkor helyezd a Concept VR3520 készüléket a padlóra, és válaszd ki a padlót az alkalmazásban.

A Concept VR3520 porszívózik és felmos egyetlen lépésben

A Concept VR3520 porszívónak két tartálya van, száraz és nedves tisztításhoz. A 300 ml-es tartály a klasszikus tisztításhoz használható. Ha egyszerre szeretnél porszívózni és felmosni, csak csatlakoztasd a felmosó modult az elektronikusan szabályozott vízadagolással. Így rengeteg időd marad arra, hogy olyasmivel foglalkozz, amivel szeretnél. A praktikus felmosó mikroszálas anyaggal van ellátva, amely képes felvenni az összes szennyeződést, és a Concept VR3520 robotporszívó a padlót tisztítás közben ki is polírozza. Az anyag nagyon könnyen levehető és mosógépben mosható.

A Concept VR3520 nagy teljesítményű BLDC motorral rendelkezik

A Concept VR3520 porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű BLDC motorral büszkélkedhet, amely egy digitális kefe nélküli motor. A hagyományos motorokhoz képest energiát takarít meg és nem zajos. A 3 teljesítményfokozat automatikusan változik az éppen futó tisztítási módtól függően. Ha szükséges, a szívóteljesítményt a szennyeződés szintjének megfelelően magad is beállíthatod. Szükség esetén a Concept VR3520 robot visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor 15% alá csökken.

Nagyszerűen testreszabható az otthonodnak megfelelően

A Concept VR3520 robotporszívó három kefével és két oldalkefével van felszerelve. A kefék a porszívózandó felülettől függően cserélhetők. Az oldalsó keféknek köszönhetően a Concept VR3520 robot még nagyobb lefedési területtel rendelkezik porszívózás közben. Még a nehezen hozzáférhető helyeket, például a szobák sarkát, a bútorokat vagy a falak körüli tereket is tökéletesen megtisztítja. A speciális szőnyegkefe ideális minden típusú padlóhoz, beleértve a szőnyegeket is. A HardFloor kefét akkor használd, ha kemény padlóval rendelkezel. Létezik egy speciális PET kefe is, amely háziállatokkal rendelkező otthonok számára alkalmas.

A Concept VR3520 Carpet Turbo funkcióval rendelkezik

Szőnyegek vannak otthon? Akkor nagyszerű híreink vannak a számodra. A Concept VR3520 robotporszívó rendelkezik egy Carpet Turbo funkcióval, amelyet akkor lehet használni, ha a robotban a szőnyegkefe van éppen használatban. Amint a Concept porszívó a szőnyegre ér, automatikusan maximálisra növeli a szívóerőt, és tökéletesen felszív minden szennyeződést. Miután újra lekerül a szőnyegről, a Concept VR3520 porszívó visszaáll az eredeti teljesítményre.

Okos alkalmazás a Concept VR3520 robot vezérléséhez

Ahhoz, hogy a Concept VR3520 robotot folyamatosan és könnyedén az ellenőrzésed alatt tudd tartani, szükséged lesz a Concept Robot okos alkalmazásra, amely ingyenesen elérhető iOS és Android eszközökre. Az alkalmazás elérhető angol nyelven. A Concept alkalmazással könnyedén megtervezheted a takarítást, amikor és ahol csak szükséged van rá. Azt is láthatod, hogy a Concept VR3520 mennyit takarított, és hol tart éppen. Ha azonban nem rajongsz az okos alkalmazásokért, használd a mellékelt távirányítót. A robotot a hangoddal is vezérelheted az Alexa vagy a Google Home segítségével.

Total Surface funkció

Abban az esetben, ha a Concept VR3520 tisztítás közben lemerülne, a Total Surface automatikus folytatás funkciónak köszönhetően visszatér a töltőállomásra mielőtt még lemerülne. Ott teljesen feltöltődik és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta. Így otthonod mindig tökéletesen tiszta lesz.

Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően

A Concept VR3520 robot egy speciális érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a falak mentén való zökkenőmentes tájékozódást, és megakadályozza a lépcsőn való leesést is. A TOF-érzékelő a bútorokat és minden olyan akadályt is érzékel, amelytől a robotnak kis távolságot kell tartania. Ez megakadályozza az ütközéseket. Az érzékelő az üveg és a fekete falak érzékelését is megoldja.

Teljesen automatikus tisztítás

A Concept VR3520 robotporszívó teljesen automatikus tisztítási móddal rendelkezik, amely letapogatja a területet, amelyből egy térképet készít, amit kisebb zónákra oszt fel. Ezután az egyes zónákat egyenként alaposan kiporszívózza a falak mentén, majd sorban porszívózza a fennmaradó területeket. Miután a Concept VR3520 robotporszívó befejezte a tisztítást, visszatér a töltőállomásra.

A Concept VR3520 tisztítási zónákat hoz létre

A Concept VR3520 zóna üzemmóddal rendelkezik, amely csak ott tisztítja meg az otthonodat, ahol valóban szükséged van rá. Így nem kell megvárnod, hogy az egész lakást kitakarítsa. A Concept VR3520 porszívó akár 15 zónát is meghatározhat és megnevezhet, beleértve a korlátozott területeket is. A kiválasztott zónában a Concept robot ugyanúgy tisztít, mint az automatikus tisztításnál. Különösen akkor fogod értékelni ezt a nagyszerű funkciót, ha nem szeretnéd, hogy szőnyegre vagy olyan helyekre menjen, ahová nem akarod, hogy felmosó üzemmódban áthaladjon.

Helyi tisztítási mód kisebb területekhez

Többek között használhatod a helyi üzemmódot is, amely elsősorban kisebb területek tisztítására szolgál. Ezt az üzemmódot egyszerűen közvetlenül a Concept VR3520-on lehet aktiválni. A robot egy 2 × 2 m-es területen közepes szívóteljesítményen dupla takarítást végez, a központ kiindulási helyzetében. Az alaposabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével könnyen meghatározhatsz egy pontot a térképen, és TURBO üzemmódban aktiválhatod a tisztítást. A Concept VR3520 porszívó az általad központként kijelölt pontra mozog. Ezután maximális teljesítménnyel tisztít egy 1,5 × 1,5 m-es területen.

Tartozékok:

 • Töltőállomás
 • CARPET kefe
 • HARDFLOOR kefe
 • PET kefe
 • Mopping tartozék
 • 2x felmosószövet
 • 6x porzsák
 • 6x oldalsó kefe
 • 3x HEPA szűrő 13 + 3x habszűrő
 • Távirányító
 • Tisztítókefe

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,8 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő, Szlovákul beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Concept Home, Wi-Fi, Amazon Alexa, Google Home
Tulajdonságok Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 250 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh
Akkumulátor feszültség 14,4 V

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Oldal
További kiegészítők Felmosó textil, Szűrő

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Habszűrő, HEPA H13 szűrő

Zaj

Zajszint 60 dB

Tartály

Űrtartalom 3 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 10 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONRV092
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VR3520

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20