Oldal frissítése

CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC 3300 Pa Szívóteljesítmény

-32%
213 810 Ft
145 970 Ft
114 940 Ft áfa nélkül

CONCEPT VR3210 3 az 1-ben Laser UVC 3300 Pa Szívóteljesítmény

Olyan minőségi robotporszívót keresel, amely zökkenőmentesen porszívózza ki és mossa fel az egész háztartást? Akkor mindenképpen tekintsd meg a Concept VR3210 3 az 1-ben REAL FORCE Laser UVC porszívót. A Concept robotporszívó minden típusú padlóhoz alkalmas, megbirkózik még az összetett helyiségekkel is. A nagy teljesítményű BLDC motor és a prémium LG BYD akkumulátor gondoskodnak az akár 250 perces üzemidejéről. A Concept VR3210 robotporszívót vezérelheted intelligens alkalmazással. A készülék több olyan üzemmóddal érkezik, amelyekkel kifogástalan módon varázsolhatod tisztává az egész otthonodat. A porszívó többek között a leghatékonyabb Y-WASH törlést és az UVC sterilizáló módot alkalmazza a vírus- és baktériummentes, tiszta és üde otthon eléréséhez. A Concept VR3210 porszívót minden háztartás örömmel fogadja.

EXTRA teljesítmény 

Y-WASH törlés

UVC sterilizáló mód


A Concept VR3210 3 az 1-ben REAL FORCE Laser UVC robotporszívó főbb jellemzői

 • A LaserTec 2.0 lézeres technológia biztosítja a pontos navigációt a térben
 • A Concept VR3210 porszívó minden típusú padlóhoz alkalmas
 • Ha mindent megtisztított, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra
 • Egyedülálló UVC sterilizáló mód LED technológiával
 • Porszívóz és feltöröl egyszerre
 • Hatékony Y-WASH törléssel
 • Maximális szívóerő 3300 Pa
 • Concept VR3210 porszívó nagy teljesítményű BLDC motorral
 • Akár 250 perces tisztítás a kiváló minőségű LG BYD akkumulátorral
 • Intelligens alkalmazás a robotporszívó vezérléshez
 • Mellékelt távirányító kijelzővel
 • ROOMPLAN tervező minden részlethez
 • Total Surface funkció
 • Teljesen automatikus tisztítás
 • A Concept VR3210 tisztító zónákat kínál
 • Helyi mód kisebb területek tisztításához
 • Csendes üzemmód

LaserTec 2.0 lézeres technológia

A Concept VR3210 robotporszívó az új LaserTec 2.0 navigációs rendszert alkalmazza, amelynek köszönhetően alaposan feltérképezi az egész otthonodat és precíz térképet készít, ez alapján végzi a dolgát. Ennek eredménye, hogy minden szobát kifogástalanul takarít ki és nem halad át újra a már felporszívózott területeken. A Concept VR3210 készüléke ideális minden típusú padlóhoz és a durvább felületű helyiségekhez is. Gond nélkül áthalad a maximum 1,8 cm-es akadályokon. Amikor végzett a tisztítással, a Concept VR3210 robotporszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz.

A Concept VR3210 a hatékony Y-WASH törlést alkalmazza

A Concept VR3210 robotporszívó a leghatékonyabb Y-WASH törlést alkalmazza, amely azt jelenti, hogy a porszívó "Y" alakban mozog. Ezáltal csodálatosan tiszta padlót hagy maga után foltok, kosz és más szennyeződés nélkül.

Egyedülálló UVC sterilizáló mód LED technológiával

Az egyedülálló UV sterilizáló mód LED technológiával gondoskodik az otthonod tökéletes tisztaságáról. A mobilalkalmazás segítségével kényelmesen vezérelheted, ehhez szükséges a rögzített portartály. A sterilizálás folyamata közben a porszívó automatikusan kikapcsolja a szívást, amely a felére csökkenti a készülék mozgásának sebességét és csökkenti a fő és az oldalsó kefék sebességét is. Nagy előnye az UV fény aktiválásának lehetősége a standard tisztítás közben is. A padló ezáltal kifogástalanul tiszta és steril lesz baktériumok és vírusok nélkül.

A Concept VR3210 egy lépésben porszívózik és feltöröl

A Concept VR3210 porszívó két fejjel rendelkezik, egy a száraz, egy pedig a nedves tisztításhoz. A 600 ml-es tartályt a klasszikus tisztításhoz használja. Amennyiben szeretnéd, hogy egyszerre felporszívózzon és feltöröljön, úgy használd a mop fejet az elektronikus szabályozású víz adagolással. Ennek hála ugyanis sok időt nyerhetsz, és csinálhatsz valami olyat, amit szeretsz. A praktikus feltörlő fej egy mikroszálas ruhával egészül ki, összegyűjti az összes szennyeződést, ezután pedig a Concept VR3210 robotporszívó feltörli a padlót is működés közben. Ezt a szövetet könnyedén eltávolíthatod és megtisztíthatod a mosógépben is.

A Concept VR3210 kommunikál Veled

A Concept VR3210 porszívó nagyszerű segítség az egész háztartás mindennapos tisztításához. Nagy előnye, hogy a VR3210 a mobilalkalmazás segítségével kommunikál veled. Az alkalmazásban egyszerűen vezérelheted a készüléket távolról például a munkahelyedről vagy útközben. Így amikor hazaérsz mindig tisztaság vár majd.

Megszabadít a vírusoktól és a baktériumoktól

Mostantól a baktériumoknak és a vírusoknak esélyük sincs az otthonodban, a Concept VR3210 készüléke ugyanis megszabadít ezektől a kellemetlenségektől. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy egy arra alkalmas fertőtlenítőt adsz a víztartályhoz, a robotporszívó pedig máris megkezdheti a feltörlést. Így csodálatosan tiszta és fertőtlenített padlót kapsz.

Concept VR3210 erős BLDC motorral

A Concept VR3210 porszívó erőteljes és nagy teljesítményű, BLCD digitális és kefe nélküli motorral büszkélkedhet. A hagyományos motorokhoz viszonyítva ez a motor csendes, ugyanakkor energiahatékony. A 3 300 Pa-s szívóerejével gondoskodik az egész háztartás tökéletes kitakarításáról. A készülék a kiválasztott üzemmódnak megfelelően automatikusan váltogat a 3 teljesítményszint között. Amennyiben szükséges, a szívóerőt Te magad is beállíthatod a szennyeződés mértéke szerint.

Akár 250 perces üzemidő

A nagy kapacitású 5200 mAh-s LG BYD akkumulátor akár 250 perces üzemidőt nyújt, ezalatt kitakarítja az egész háztartást. A kiváló akkumulátor remekel hosszú élettartamával, nagy teljesítményével, stabil működési ciklusával és nem utolsó sorban biztonságával. Az LG BYD akkumulátort az autóiparban is alkalmazzák, hiszen nagyszerű teljesítményt kínál. Hogyha az akkumulátor kapacitása 15% alá csökken, a Concept VR3210 önállóan visszatér a töltőállomáshoz.

Nagyszerűen testre szabható az otthonodhoz

A Concept VR3210 robotporszívó két fő kefével és két oldalsó kefével rendelkezik. A fő keféket az aktuális felületnek megfelelően váltogathatod. Az oldalsó kefék segítségével a Concept VR3210 porszívó működése még nagyszerűbb. Páratlan módon tisztítja meg még az olyan nehezen elérhető területeket is, mint a szobák sarkai vagy a bútorok és falak menti területek.

Spirálkefe minden típusú padlóhoz és a szőnyegekhez

A Concept VR3210 kefékkel és gumi lamellákkal készült spirál feje ideális minden típusú padlóhoz, még a szőnyegekhez is.

HardFloor kefe a kemény padlókhoz

A HardFloor kefe, amely különleges sörtékből álló puha felülettel rendelkezik, megtisztítja a keménypadlókat működése közben. Ennek a felületnek hála a kefe 3× több szennyeződést gyűjt össze, még az igazán apró részecskéket is. Azonban nem szükséges aggódnod a padló miatt, hiszen a kefe kíméletes és hatékony egyszerre.

Concept VR3210 Carpet Turbo funkcióval

Neked is van szőnyeged otthon? Akkor remek hírünk van számodra, hiszen a Concept VR3210 porszívó Carpet Turbo funkcióval is rendelkezik, amelyet alkalmazhatsz a készülékbe integrált Carpet kefés fejjel együtt. Amint a Concept porszívó megérinti a szőnyeget, automatikusan megnöveli a szívóerőt a maximum teljesítményszintre a lenyűgöző szívóerőhöz. Amikor lejön a szőnyegről, a Concept VR3210 porszívó visszaállítja az eredeti értékeit.

TOF érzékelő a tökéletes térbeli tájékozódáshoz

A Concept VR3210 robotporszívó különleges érzékelőt alkalmaz a térbeli tájékozódáshoz. A Concept porszívó ügyesen tisztítja meg a falak menti területeket is. Ugyanakkor az érzékelő védi a bútorokat a sérüléstől, így amiatt sem szükséges aggódnod. A robotporszívó minimális távolságot hagy közte és a körülötte lévő tárgyak között, tehát nem érik kellemetlen behatások.

Intelligens alkalmazás a Concept VR3210 vezérléséhez

Az iOS és Android rendszerekre ingyenesen elérhető Concept Robot intelligens alkalmazással könnyedén irányíthatod és mindig ellenőrzés alatt tarthatod a Concept VR3210 porszívót. A Concept alkalmazással egyszerűen beütemezheted a tisztítást bárhol és bármikor. Sőt, az alkalmazással azt is megtudhatod, hogy mennyit takarított eddig a Concept VR3210 és hol van most éppen. Amennyiben nem vagy odáig az okos alkalmazásokért, használhatod a mellékelt távirányítót is.

ROOMPLAN a részletes tervezéshez

A praktikus ROOMPLAN funkcióval a takarítás minden részletét beállíthatod. Megadhatod például a takarítás pontos idejét az alkalmazásban vagy bejelölheted a tisztítani kívánt zónákat, kiválaszthatod a tisztítási üzemmódot vagy a szívóerőt. Az összes részlet beállítása után a Concept VR3210 robotporszívó gondoskodik minden másról. Bekapcsol a megadott időben, elvégzi a feladatait majd miután végzett, visszatér a töltőállomáshoz.

Total Surface funkció

Amennyiben a Concept VR3210 készüléke lemerül működés közben, a Total Surface automatikus funkciónak köszönhetően saját magától megkeresi a töltőállomást. Teljesen feltöltődik, majd ugyanott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Az otthonod így mindig kifogástalanul tiszta lehet.

Teljesen automatikus tisztítás 

A Concept VR3210 robotporszívó teljesen automata tisztítási móddal is rendelkezik, amely kisebb zónákra osztott térképet készít az otthonodról. Ezután alaposan kiporszívózza az egyes zónákat a falak mentén illetve vonalakban haladva az egész fennmaradó területet. Miután a Concept VR3210 végzett a porszívózással, visszatér a töltőállomáshoz.

Concept VR3210 tisztítási zónákkal

A Concept VR3210 porszívó zóna üzemmóddal is büszkélkedhet, amely csak ott takarít, ahol szükséged van rá. Így nem kell megvárnod, amíg végez az egész lakással. Lehetőséged van akár 15 zóna meghatározására és elnevezésére a Concept VR3210 készülékkel, amely magában foglalja a tiltott területeket is. A Concept robotporszívó ugyanúgy tisztít a kiválasztott zónákban, mint az automata tisztítás során. Ezt a funkciót kifejezetten akkor értékelheted nagyra, ha nem szeretnéd, hogy a porszívó dolgozzon a szőnyegeken vagy más helyeken, ahol nem alkalmas a feltörlés üzemmód. Emellett rendelkezésedre áll a praktikus DOUBLE funkció is, ahol a Concept VR3210 porszívó vonalakban haladva ismétli meg a tisztítást a kiindulási pontjától keresztirányban, illetve a TURBO üzemmód, ahol a legmagasabb teljesítményű szívóerőt alkalmazza, miután befejezte a normál tisztítást.

Helyi mód kisebb területek tisztításához

Többek között igénybe veheted a helyi üzemmódot is, amelyet elsősorban a kisebb területekhez ajánlunk. Ezt az üzemmódot könnyedén elindíthatod közvetlenül a Concept VR3210 készüléken. A robotporszívó közepes szívóerővel végzi el egy 2 × 2 m-es terület tisztítását kétszer egymás után a terület közepétől haladva. A még alaposabb tisztításhoz egyszerűen meghatározhatod a készüléknek a kijelölt helyet a térképen az alkalmazásban vagy aktiválhatod a tisztítást a TURBO módban is. A Concept VR3210 porszívó ekkor megkeresi az általa középpontnak megítélt helyet és itt maximális teljesítményszinten takarít egy 1,5 × 1,5 m-es területen.

Concept VR3210 csendes üzemmóddal

A Concept VR3210 porszívót olyan néma üzemmóddal készítették el, amelyet beállíthatsz, hogyha nem szeretnéd, hogy a kedvenc műsorod vagy filmed közben megzavarjanak. Ez esetben a készülék minden hangértesítést kikapcsol, így biztosan nem okoz bosszúságot. A néma üzemmód esetén a Concept VR3210 porszívó nem végzi el az ütemezett tisztítást.

Concept VR3210 az allergiások számára is

A VR3210 robotporszívó ideális az allergiások számára is. Fejlett TripleAirClean szűrőrendszert alkalmaz. A háromfázisú HEPA 13-as szűrővel megszabadul a levegőben található baktérium- és vírusrészecskék 99,9%-tól.

Kiegészítők:

 • Töltőállomás - a tápkábel hossza 150 cm
 • CARPET fő kefe
 • HARDFLOOR fő kefe
 • Mop modul
 • 2x felmosó szövet
 • 3x HEPA 13-as szűrő + habszűrő
 • Távirányító
 • Tisztítókefe

4,6
32 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípushoz, Szőnyegre, Linóleumra, Fapadlóra, Hajópadlóhoz

Rendeltetés

Rendeltetés Moppal, Allergiásoknak, Szőnyegtisztításhoz, Antibakteriális, Folyadékhoz

Tulajdonságok

Funkció Automata feltöltés , Takarítandó helyiség meghatározása , Ütközésérzékelő , Több helyiségbeni porszívózás , Padlófelszínhez való alkalmazkodás
Portartály térfogata 0,6 l
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 0,18 cm
Navigáció módja VSLAM
Motor típusa BLDC
Vezérlés típusa Alkalmazás
Takarítás módja Kefék, Programok, Felmosás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Habszűrő

Méret és súly

Magasság 10 cm
Szélesség 35 cm
Mélység 35 cm
Súly 3,1 kg

Felszereltség, tartozékok

Tartozékok Tisztító kefe, Távirányító, HEPA szűrő, Padló-/szőnyegkefe, Mop modul felmosóronggyal, Felmosó textil, Töltőállomás, Habszűrő

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Szín

Szín Fekete

Tápellátás

Tápegység típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra (5 óra)
Működési idő 250 perc (250 perc)

Zajszint

Zajszint 70 dB(A)

Típus

Tulajdonságok

Kompatibilitás Wi-Fi

Energiacímke

Zajszint 70 dB

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Legkedveltebb kiegészítők

GP Ultra Alkaline LR06 (AA) 4+2 db buborékfóliában - Eldobható elem
GP Ultra Alkaline LR06 (AA) 4+2 db buborékfóliában
1 440 Ft 1 290 Ft
Kosárba
Kosárba
JAR Platinum 125 db XXL - Mosogatógép tabletta
JAR Platinum 125 db XXL
7 490 Ft
Kosárba
Kosárba
Concept tisztítókendő VR3110/VR3100 - Porszívó tartozék
Concept tisztítókendő VR3110/VR3100
1 490 Ft
Kosárba
Kosárba
CONCEPT VRP0020 HEPA szűrő készlet 2 db - Porszívószűrő
CONCEPT VRP0020 HEPA szűrő készlet 2 db
5 790 Ft
Kosárba
Kosárba
CONCEPT VRP0010 Oldalkefe készlet 4 db - Porszívó tartozék
CONCEPT VRP0010 Oldalkefe készlet 4 db
4 290 Ft
Kosárba
Kosárba
Kód:  CONRV505
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  VR3210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00