Oldal frissítése

Porzsákos porszívó Concept VP8339 Groovy parquet 700 W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Porzsákos porszívó Concept VP8339 Groovy parquet 700 W

A Concept VP8339 Groovy parketta porszívó nagyszerű segítség minden háztartás számára. Gazdag kiegészítő-választék jellemzi, amelynek köszönhetően a takarítás gyerekjáték lesz. A kiváló minőségű HEPA 13 szűrőnek köszönhetően a porszívó allergiások és asztmások számára is alkalmas. Minden típusú padlón használható, beleértve a szőnyegeket is. AConcept VP8339 Groovy parketta porszívó előnyei közé tartozik a csendes üzemmód, amely nem haladja meg a 79 dB-t, valamint a 9 m-es működési sugár. A motor elegendő energiát kínál az egész otthon tisztításához, és környezetbarát is. A Concept porszívó csomag olyan hasznos kiegészítőket is tartalmaz, mint a porkefével ellátottrésszívófej, a parketta szívófej és ECO padlószívófej.

Kiegészítők széles választéka

Műveleti sugár 9 m

HEPA 13 szűrő


A Concept VP8339 Groovy parquet parketta porszívó legfőbb jellemzői

  • Rendlívül gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó
  • Kompakt forma és alacsony tömeg
  • Modern szürke design
  • A csendes üzemmód nem haladja meg a 79 dB-t
  • A 9 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogy valóban nagy területeket porszívózhass anélkül, hogy cserélned kellene a zsákot
  • Környezetbarát ECO motorral
  • A mosható HEPA 13 szűrő még a legfinomabb porszemcséket is felszívja
  • Extra nagy antibakteriális porzsák
  • Hasznos kiegészítők - résszívófej porkefével, parketta szívófej és ECO padlószívófej
  • A csomag egy SMS porzsákot is tartalmaz a szennyeződésekhez

Rendkívül gazdaságos VP8339 Groovy parquet porszívó magas teljesítménnyel

A hatékony 700 W-os ECO motor elegendő energiát kínál az egész háztartás takarításához. A Concept porszívó szívóereje az elektronikus szabályozással igényeid szerint könnyen beállítható. A mosható HEPA 13 szűrő még a legfinomabb porszemcséket is megfogja, így allergiás és asztmás családok számára is alkalmas. AConcept VP8339 Groovy parquet porszívó remekül teljesít a kemény padlók és szőnyegek tisztítása során.

Korlátlan tisztítás a VP8339 Groovy parquet porszívóval

A Concept VP8339 Groovy parquet porzsákos porszívó modern megjelenésével és nagy szívóerejével biztosan lenyűgöz. A porszívó előnye a csendes üzemmód, amely nem haladja meg a 79 dB-t.  A 9 m-es működési sugár lehetővé teszi, hogy valóban nagy területet porszívózhass fel anélkül, hogy elektromos aljzatot kellenecserélned, így ideális nagyobb helyiségek vagy lakások számára. A Concept VP8339 Groovy parquet porszívó minden típusú padlóhoz alkalmas, beleértve a szőnyegeket is.

ECO padlószívófej az egyszerű tisztítás érdekében

A VP8339 Groovy parquet porzsákos porszívó ECO padlószívófejjel rendelkezik, amely növeli a porszívózás hatékonyságát. Főleg szőnyegek és futószőnyegek porszívózására használhatod. Ha átfordítod a billenő kapcsolót, akkor speciális sörtéket tol ki, amelyekideálisak a kemény padlók tisztításához.

A Concept VP8339 Groovy parquet porszívó parketta szívófejjel rendelkezik a gyengéd tisztítás érdekében

A Concept VP8339 Groovy parquet porszívó parketta szívófeje kiválóan alkalmas minden kemény padló tisztításához. Formájának és különleges kialakításának köszönhetően gyengéden vigyáz a padlóra, hogy semmilyen módon ne karcolja vagy károsítsa meg.

Részszívófej porkefével a nehezen elérhető helyek tisztításáért

A VP8339 Groovy parquet porzsákos porszívó csomagjában egy speciális 2 az 1-ben szívófejet is találsz, amely egy résfúvóka és egy porkefe kombinációja. Ennek köszönhetően nagyon könnyen felszívhatod a nehezen elérhető helyekről a szennyeződéseket, például a radiátorokról, fiókokról vagy a kárpit és a matracok közül. Szükség esetén a kefét lehajthatod, és óvatosan eltávolíthatod a port a bútorokról, redőnyökről, ablakpárkányokról vagy könyvekről.

Antibakteriális porzsák a Concept VP8339 Groovy parquet porszívóhoz

A VP8339 Groovy parquet parketta porszívó egy extra nagy, 3,5 literes porzsákkal is rendelkezik, amely modern SMS szövetből készül. A papírzsákokhoz képest eme porzsák további előnyökkel is bír, mint például a nagy szűrőkapacitás, az antibakteriális tulajdonság, sőt a megnövekedett páratartalom sem árt neki. Továbbá a Conceptporszívó motorját is kíméli. A VP8339 Groovy parquet porszívó HEPA 13 szűrővel rendelkezik, így allergiás és asztmás családok számára is alkalmas. A szűrő az atkák, pollenek és baktériumok 99,9% -át képes felszívni, amelyek a porszívózás során visszakerülhetnek a helyiségbe.

A Concept VP8339 Groovy parquet porszívó praktikus segítség minden háztartás számára

A Concept VP8339 Groovy parquet porzsákos porszívó biztosan elnyeri tetszésed modern kialakításával, szürke kivitelezésével, amelyet tökéletesen kiegészítenek a fekete króm elemek. A porszívó legfőbb előnye a kompakt forma és a kis tömeg, ennek köszönhetően a Concept VP8339 Groovy parquet porszívó könnyen használható. Azelülső, teljesen forgatható kerék biztosítja a porszívó sima és sokoldalú mozgását biztosítja. A hátsó kerekek gumírozottak, ezért nem kell aggódnod, hogy a padlót vagy a parkettát megkarcolja. A porszívó nagyon könnyen elhelyezhető 2 parkolási helyzetben, a padlószívófej rögzítésének 2 lehetőségével együtt. A praktikus fogantyú pedig lehetővé teszia Concept VP8339 porszívó kényelmes hordozhatóságát. 

Kiegészítők:

ECO padlószívófej
Parketta szívófej
Résszívófej porkefével


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Résszívó
Kefék Por

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 32 cm
Magasság 41,5 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 4,4 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  CONSV499
Termékszám:  VP8339

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20