Oldal frissítése

Concept VP8336 PERFECT CLEAN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP8336 PERFECT CLEAN

A Concept VP8336 PERFECT CLEAN porszívó el fog téged is varázsolni nagy teljesítményével és sokféle tartozékával. A 700 W teljesítményű motor lehetővé teszi az egész otthonod felporszívózását, a mosható HEPA szűrő pedig biztonságos otthont nyújt az allergiában szenvedőknek. Kompakt formájának köszönhetően a porszívó nagyon kényelmes. Természetesen értékelni fogod az elegáns design-t is, amely minden otthonban jól mutat. A Concept VP8336 ideális segítséget nyújt az egész otthonod vagy lakásod kényelmes és egyszerű kitakarításához. 

A Concept VP8336 PERFECT CLEAN porszívó fő jellemzői

  • Porzsákos, nagyteljesítményű porszívó
  • A Concept VP8336 tökéletesen felporszívózza az egész otthonodat
  • Mosható HEPA szűrő
  • Sokféle tartozék
  • Automata kábeltekercselés
  • Elektronikus teljesítményszabályozás
  • 7-fokozatú szűrés
  • XL táskaméret
  • A Concept VP8336 fehér türkiz kivitelben kapható

Tökéletesen tiszta háztartás

A Concept  VP8336 porszívónak köszönhetően már nem találsz többé kellemetlen zajokat otthonod padlóján. A praktikus turbókefe, amely egyszerre kefél és port szív, tökéletesen megtisztít minden típusú szőnyeget.  A parketta-szívófej ideális választás nemcsak a parketta, hanem a laminált és a vinil-padló vagy linóleum tisztítására is. Mivel kifejezetten kemény padlók tisztítására tervezték, a készülék nem karcolja meg azokat. Az ECO padlócsövet (Floor Tube ) a szőnyegek, lépcső futószőnyegek, sörték és kemény padlók porszívózásához is tervezték. Segítségével a padlókat környezetbarát módon és a leghatékonyabban tudod feltakarítani. A kefével ellátott szívófej eltávolítja a port a radiátorokról és a bútorokról.

Antibakteriális porzsákok

A Concept VP8336 egy rendkívül nagy, 4-literes porzsákkal van felszerelve, amely modern szövetből készült, és sok előnye van. Ezek közé tartozik a magas szűrőképesség, az antibakteriális tulajdonságok, a megnövekedett pára-tolerancia és a porszívó motor kímélése is. Így a készülék egyszerre teszi tisztává és egészségessé a háztartásodat. Ha nagy-teljesítményű, porzsákos porszívót keresel sokféle,  egészségtudatos tartozékkal, akkor a Concept  VP8336 kiváló választás.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Tömeg 4,7 kg

Szín

Szín Fehér, Türkiz
Kód:  CONVP833
Termékszám:  VP8336

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05