Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept VP8078

4,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP8078

A Concept VP8078 porzsákos porszívó kiváló megoldás a gyermekes családoknak és az allergiában szenvedőknek. Segítségével könnyedén és gyorsan tisztíthatod meg a különféle felületeket a szőnyegektől a padlókig. A Concept VP8078 porzsákos porszívó gazdag kiegészítővel remekül felhasználható a különböző tisztítási folyamatokhoz. Stílusos fehér és zöld színű megjelenésével és nagy teljesítményű motorjával csendes és erőteljes segítőtárs minden háztartás kifogástalan és gyors kitakarításához.

Ideális gyermekek és allergiások számára

3 literes porzsák

Gazdag kiegészítők

A Concept VP8078 porzsákos porszívó főbb jellemzői

  • Elegáns dizájn
  • Résszívófej kefével
  • A Concept porzsákos porszívó zajszintje 78 dB 
  • Minőségi ECO padlófej
  • Minőségi belső kiegészítőkkel
  • Energiafogyasztása 700 W
  • Kis turbókefe a keskeny területek tisztításához
  • Porzsák térfogata 3 l
  • Parkettafej a kemény padlókhoz


Concept VP8078 nagy teljesítményű porzsákos porszívó

A VP8078 porzsákos porszívó igazán nagy szívóerővel büszkélkedhet, miközben alacsony 78 dB-es zajszinttel dolgozik. A 700 W-os teljesítményének köszönhetően a VP8078 porszívó alacsony energiafelhasználással gondoskodik az alapos tisztításról. Kompakt méreteivel a porszívó használata könnyű, stílusos megjelenésével pedig azonnal megnyer magának. A porszívó teljesítményszintjét az elektronikus szabályozással könnyedén beállíthatod.

Minőségi padlófej

A Concept VP8078 porszívó rendkívüli teljesítménye nemcsak a prémium minőségű motornak tudható be, hanem az innovatív ECO padlótisztító fejnek is. Ezzel a fejjel kifogástalan eredményeket érhetsz el a szőnyegek, padlószőnyegek és futószőnyegek porszívózásakor. A keféket meghosszabbíthatod a kapcsolóval, ezek után pedig a fejjel precízen és kíméletesen tisztíthatod meg a kemény padlókat is.

Kis turbókefe a keskeny területek tisztításához

A Concept VP8078 kis méretű turbókefe páratlan segítség az autó belső terében és az üléseken a hajszálak eltávolításában. Ez a kefe a klasszikus turbókefe egy kis méretű verziója.

Parkettafej a kemény padlókhoz

A parketták, laminált padlók és linóleum megtisztításához ideális választás a különleges parkettafej, amelyet a kemény padló kíméletes, ugyanakkor pontos megtisztításához terveztek. Ez a fej megkönnyíti a padlók tisztítását anélkül, hogy a padló sérülése miatt kellene aggódnod.


Concept VP8078 porszívó kárpit fejjel

Teljes mértékben megszabadulhatsz a szennyeződésektől a karosszékeken, a matracon és a különféle tárolóhelyeken a kárpitfejnek köszönhetően. Ez a fej remekül és könnyedén távolítja el a szennyeződést a bútorokról anélkül, hogy azok megsérülnének.

Résszívófej kefével

A Concept VP8078 rendelkezik még egy kefés résszívófejjel is, amely különösen a nehezen elérhető területek megtisztításában lehet segítségedre. Ezek a bútorok, radiátorok vagy konyhai háztartási gépek mögötti területek, amelyeket gyorsan és könnyedén tisztíthatsz meg.

Minőségi belső kiegészítők

A Concept VP8078 porzsákos porszívó modern antibakteriális SMS szövetből készült, amely hatékony szűrőképessége mellett kíméli a motort is. A porzsák térfogata 3 liter és ellenáll a fokozott páratartalomnak is. A Concept VP8078 porszívó mosható HEPA szűrője még a legfinomabb részecskéket is megtisztítja, így a porszívó ideális az allergiától szenvedő felhasználóknak is.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Antibakteriális

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Méret & súly

Szélesség 56,5 cm
Magasság 30,5 cm
Mélység 32 cm
Tömeg 6,65 kg

Szín

Szín Fehér, Zöld
Kód:  CONVS300
Termékszám:  VP8078

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05