Oldal frissítése

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc

3,6 34 értékelés
75 490 Ft

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 25,2V, 40 perc

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart egy praktikus és könnyű segédeszköz az egész lakás vagy ház kitakarításához. A 2 az 1-ben funkcióval rúdporszívóval vagy kézi porszívóval is dolgozhatsz, amely megkönnyíti az autó belsejében lévő szennyeződések elérését. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó akár 40 percig is képes takarítani egyetlen feltöltéssel. A ciklonos porszívózást nagy teljesítmény és higiénikus tisztítás jellemzi. A Concept porszívó padló szívófejet is tartalmaz, amely minden típusú szőnyeg tisztítására használható. A rúdporszívó intelligens fényérzékelőket is tartalmaz, amelyek a szennyeződések érzékelésekor bekapcsolják a lámpákat.

2 az 1-ben

Smart padló szívófej

PET kefe



A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 2 az 1-ben rúdporszívó fő jellemzői

  • Egyetlen töltéssel akár 40 percig is takaríthatsz
  • A porszívó előnye a nagy teljesítmény
  • Elegáns megjelenés fekete-kék kialakításban
  • A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű BLDC motorral van felszerelve
  • Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó PET kefével
  • Speciális turbókefe az állati szőrre
  • 3 speciális üzemmód - Low, AutoBoost és High
  • Levehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • Ciklonos porszívózás nagy szívóteljesítménnyel
  • A szennyeződések közvetlenül a gyűjtőtartályba kerülnek
  • Intelligens fényérzékelők
  • A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó 3-4 óra alatt töltődik fel

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart rúdporszívó

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart vezeték nélküli rúdporszívó nagyszerű segédeszköz minden otthonba. Elegáns fekete-kék megjelenésével biztosan elnyeri a tetszésedet. A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű motorral van felszerelve, amely nagy szívóerőt biztosít. Ennek köszönhetően nagyon egyszerűen kitakaríthatod az egész háztartást.A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó egy levehető kézi porszívóval is rendelkezik, amelyet a kisebb szennyeződések feltakarítására használhatsz.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart kiváló minőségű és kefe nélküli BLDC motorral

A Concept VP6110 ICONIC Smart rúdporszívó részét képezi egy kiváló minőségű BLDC motor, amely nagy teljesítményt és gazdaságosabb működést biztosít. A motor megbízhatóbb és sokkal hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó SMART Floor Headdel

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó felszereltségében egy speciális SMART padló szívófej is található, amely saját meghajtással és rugalmas emelő ütközővel van ellátva. Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt képes kitakarítani a háztartást. Ha kemény padlót fogsz porszívózni, javasoljuk, hogy emeld meg az ütközőt. Így a Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó könnyebben megbirkózik a nagyobb szennyeződésekkel. Szőnyegen hagyd lent az ütközőt.

Padló szívófej kefével bármilyen típusú szőnyeg tisztításához

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart rúdporszívót szőnyegek porszívózására is kényelmesen használhatod. Ugyanis a porszívó speciális kefés szívófejjel van felszerelve, amely bármilyen típusú szőnyeggel játszva megbirkózik. Így pillanatok alatt kitakaríthatod az egész háztartást. Emellett a porszívó nem igényel bonyolult karbantartást. Egyszerűen szereld szét, tisztítsd meg és szereld össze, hogy teljesen készen álljon a következő takarításra.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart intelligens fényérzékelőkkel

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó speciális intelligens fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a legkisebb porszemet is észreveszed. Ha a szívófej szennyeződést érzékel, automatikusan világítani kezd. Ennek köszönhetően megtudhatod, hol vannak a szennyeződések.

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart 3 speciális üzemmóddal rendelkezik

A Concept VP6110 ICONIC Smart vezeték nélküli rúdporszívó 3 speciális üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével az egész háztartást megtisztíthatod. Low, AutoBoost és High üzemmódot használhatsz. Az AutoBoost egy teljesen automatikus üzemmód, amely érzékeli a szennyeződés mértékét, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt.

Speciális turbókefe az állati szőrre

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó tartozékai közé tartozik egy speciális kis turbókefe, amely ideális az állati szőr és a hajszálak eltávolítására. Remekül megbirkózik a kanapén, a szőnyegeken és az autó belsejében lévő szőrrel. A kefét azonban rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizd a maximális hatékonyságot.

Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó PET kefével

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó PET kefével rendelkezik az állatszőrökre. A kefe hosszabbító tömlővel rendelkezik, hogy kíméletesen ápolja négylábú kedvenced bőrét és szőrzetét. Egyetlen mozdulattal, megfésülheted és kiporszívózhatod az összes szőrszálat. Kedvencedet a szennyeződésektől, káros anyagoktól és allergénektől is megszabadítod. A kefe karbantartása nem igényel túl sok időt, a szőreltávolításához csak nyomd meg a gombot, és porszívó felszívja a kiszabadult szőrzetet.

Praktikus kézi porszívó

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart vezeték nélküli rúdporszívó nagy előnye a kézi porszívózás lehetősége, amely a levehető egységnek köszönhető. Így könnyedén eltakaríthatod az apró szennyeződéseket az asztalról, a kanapé alól, vagy akár az autódat is megtisztíthatod vele. A sokoldalú segédeszköz egy réstisztító szívófejjel is fel van szerelve, amely kiválóan alkalmas a nehezen hozzáférhető helyek kitakarítására.

Concept akár 40 perces üzemidővel egy töltéssel

A kiváló minőségű, 2500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 40 perc porszívózást biztosít. A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart rúdporszívó nagy előnye a vezeték nélküli működés, így nem kell a kábelekkel bajlódnod, amelyek útban lennének a takarítás során. A Li-ion akkumulátort nagy teljesítmény és nagyon hosszú élettartam jellemzi. A töltés 3-4 órát vesz igénybe. A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó kétféleképpen tölthető fel: külön, a hálózati adaptert közvetlenül a porszívó házához csatlakoztatva vagy a fali tartón keresztül.

A Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó egyszerű és gyors karbantartása

Hogy ne csak a takarítás, hanem a karbantartás is kényelmes legyen, a Concept VP6110 ICONIC Animal Smart porszívó nagyon egyszerű és gyors tisztítással van ellátva. Ha már tele van a 0,5 literes tartály a szennyeződésekre, egyszerűen nyomd meg a porszívó tetején lévő gombot, ezzel kinyitod a tartályt és kiürítheted a szennyeződéseket.A HEPA 13 szűrő könnyen kimosható folyó víz alatt, megszárítható és újra összeszerelhető a tartállyal. A porszívó része egy szűrőszennyeződés-érzékelő, amely jelzi, ha cserére van szükség.

Tartozékok:

  • Kis turbókefe
  • PET kefe + tömlő
  • Rövid résszívófej kefével
  • Hosszú résszívófej
  • Tápegység
  • Fali konzol

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben, Többfunkciós

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 40 perc
Akkumulátor kapacitása 2 500 mAh
Akkumulátor feszültség 25,2 V

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő, HEPA H13 szűrő

Teljesítmény

Tartály

Űrtartalom 0,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 26,3 cm
Magasság 110,3 cm
Mélység 25,8 cm
Tömeg 3,15 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Töltő adapter
Kefék Állati szőrre, Turbó
További kiegészítők Fali tartó

Szín

Szín Kék
Kód:  CONTV246
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VP6110

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15