Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET

4,7 12 értékelés

Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET

2 az 1-ben

BLDC motor

Motoros kefe

Sokoldalú segítség minden háztartás számára

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN minden háziasszony álma. Egy forradalmi tisztítóeszköz, amely a 2 az 1-ben - vezeték nélküli rúdporszívó és kézi porszívó - funkciónak köszönhetően egyszerűsíti és felgyorsítja a takarítást. Abszolút kecsességgel tisztítja meg az egész otthonodat, ráadásul még a nehezen elérhető helyeken megbújó szennyeződéseket is eltávolítja.

A VP6000 Concept időt spórol meg

A Concept VP6000 rúdporszívó egyik legfőbb előnye az ergonomikus fogantyúval rendelkező könnyű szerkezet. Ez nem csak a padlótisztítást teszi könnyebbé, de a kézi porszívó kivétele után a redőnyt és a mennyezetet is egyszerűen megtisztíthatod.

Kefe nélküli BLDC motor

Az ABLDC motorok esetében a kommutáció kefék helyett elektronikusan megy végbe. Ennek eredményeképp a BLDS motorok hosszabb élettartamot, magasabb működési megbízhatóságot és közel lineáris nyomatékot érnek el széles sebességtartományban, mint a hagyományos DC motorok. Épp ezért ilyen erőteljes a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET vezeték nélküli porszívó.

Motoros kefe

Annak érdekében, hogy tökéletes eredményt érjen el a szőnyegeken is, a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET rúdporszívó speciális önjáró motoros kefével lett ellátva. Ez a kefe jelentősen nagyobb szívóteljesítménnyel rendelkezik, amelynek köszönhetően kevesebb idő alatt varázsolhatod tisztává az otthonodat. A turbó kefe karbantartása egyszerű, hiszen könnyen szétszedhető, megtisztítható és visszahelyezhető.

Motoros PET turbókefe

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET rúdporszívó nagyszerű jellemzője a kis PET turbókefe, amely saját meghajtással bír. Ezáltal az állatszőr eltávolítása is gyerekjáték, legyen bárhol is. Szőrös kis kedvenced szeret a kanapén pihenni? Semmi gond!

Praktikus energiabeállítás

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET rúdporszívó két teljesítmény-fokozattal rendelkezik, amely zökkenőmentes mozgást tesz lehetővé a keménypadlótól kezdve a legkényesebb szőnyegig. A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET teljesítménye csupán egyetlen gombnyomással maximalizálható. A gyors és alapos tisztítás mostantól gyerekjáték lesz a számodra.

Könnyen tisztítható Concept VP6000 porszívó

Concept VP6000 akkumulátoros rúdporszívó rendkívül praktikus kiegészítőkkel büszkélkedhet. Például egy 0,5 literes portartállyal, továbbá rögtön a bemenetnél található egy HEPA filter is, így a porszívózás mindig a lehető leghigiénikusabb módon történik.

Vezeték nélküli takarítás

A Concept VP6000 lehetővé teszi a vezeték nélküli porszívózást. A készülék cserélhető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, amely egyetlen töltéssel akár 30 perces üzemidőt képes biztosítani. A porszívó 4 órányi újratöltést követően ismét használható. A jelzőfénynek köszönhetően mindig tisztában leszel az akkumulátor töltöttségi állapotával, és hogy mikor használható újra a készülék.

Praktikus kézi porszívó

Szükség esetén kiveheted a kis kézi porszívót a Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET testéből, hogy megtisztítsd a nehezen elérhető helyeket is. A kézi készülékhez szintén rendkívül praktikus kiegészítők tartoznak: résszívófej, amely megkönnyíti a nehezen elérhető helyek tisztítását. Ha a billentyűzetet vagy a bútorokat szeretnéd tisztává tenni, használd a kefés szívófejet. A kárpittisztító szívófejjel a bútorokat tisztíthatod meg, az autód esetében pedig a CAR szívófej tesz jó szolgálatot.

A LED világítás minden porszemet felfed

A Concept VP6000 PERFECT CLEAN PET porszívó szívófeje minőségi LED világítással fedi fel a szennyeződéseket. Mostantól semmi sem kerüli el a figyelmed, az otthonod pedig teljesen tiszta lesz.

A Concept készülékek hozzájárulnak otthonod tisztántartásához. Nézz szét a különféle segítőtársak széles választékában, ahol minden bizonnyal megtalálod a kedvencedet!


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 30 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Töltési módok Töltő adapter
Kefék Forgó
További kiegészítők Fali tartó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 83 dB

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Magasság 115 cm
Mélység 20 cm
Tömeg 3,3 kg

Szín

Szín Fehér, Türkiz
Kód:  JVCTV330
Termékszám:  vp6000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05