Oldal frissítése

CONCEPT VP5241 4A RADICAL Home&Car 800 W

4,3 92 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT VP5241 4A RADICAL Home&Car 800 W

A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porszívó tökéletes az egész háztartásod és az autód kitakarításához, könnyedén birkózik meg a különféle felületekkel - mindig első osztályú eredményekkel. A porzsák nélküli kialakításával lehetővé teszi a higiénikus és kényelmes használatot, ahol nem érintkezel a szennyeződéssel a tartály ürítésekor. A prémium minőségű HEPA 13-as szűrővel a porszívó ideális még az allergiában vagy asztmában szenvedő felhasználók számára is. A készüléket használhatod minden típusú padlón, még a szőnyegeken is. A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porszívó zajszintje csendes üzemmódban nem haladja meg a 72 dB-t. Működési tartománya 10 méter, a motor teljesítményével ez elegendő az egész lakás kitakarításához. Másik előnye, hogy a motor még környezetbarát is. A Concept porszívó készletében olyan kiegészítőket találsz, mint például a résszívófej, a kárpittisztító fej, a CAR szívófej, a kefés szívófej, a parkettatisztító fej, az AAAA szívófej és a kis méretű turbókefe.

Szakértő minden típusú padlón

Állandó szívóteljesítmény

HEPA 13-as szűrő


A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porzsák nélküli porszívó főbb jellemzői

  • Igazán gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó
  • Kompakt forma és alacsony tömeg
  • Modern kék kivitel
  • A csendes üzemmód zajszintje nem haladja meg a 72 dB-t
  • A 10 m-es működési tartománnyal nagy területeket porszívózhatsz ki konnektorváltás nélkül
  • Környezetbarát ECO motorral
  • A ciklon porszívóknak nincs szükségük porzsákra
  • A mosható HEPA 13 szűrő a legfinomabb porrészecskéket is magába szívja
  • 2,5 literes gyűjtőtartály
  • Multifunkciós AAAA padlótisztító fej
  • Concept VP5241 4A RADICAL parkettatisztító fejjel a kíméletes porszívózáshoz
  • Rugalmas CAR szívófejjel az autó tisztításához
  • Hasznos kiegészítők - résszívófej, kárpittisztító fej, CAR szívófej, kefés fej, parkettatisztító fej, AAAA szívófej és kis turbókefe

Igazán gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó

A Concept VP5241 4A RADICAL porzsák nélküli porszívó lenyűgöz modern megjelenésével és magas szívóerejével. Emellett még gazdaságos is, tehát energiát takaríthatsz meg vele. A készülék másik előnye, hogy nagyon csendes a működése, a zajszintje nem haladja meg a 72 dB-t. 10 méteres működési tartományával igazán nagy távolságban használhatod, ideális a nagyobb helyiségek számára. A Concept VP5241 porszívó alkalmas minden típusú padlóhoz, sőt még a szőnyegekhez is. Meg kell említenünk, hogy a szűrést illetően kategóriájában a legmagasabb minősítést kapta.

A Concept VP5241 A4 környezetbarát

A nagy teljesítményű 800 W-os ECO motor elegendő az egész háztartás kitakarításához, ugyanakkor működése környezetbarát is. Az elektronikus szabályozással könnyedén beállíthatod a Concept VP5241 A4 szívóerejét. Te magad választod ki azt, ami számodra megfelel takarítás közben. A ciklonos rendszere olyan centrifugális erőt alkalmaz, amely a kimeneti levegő forgatásával, majd annak centrifugálásával lép fel a szennyeződések ellen a portartályban. A ciklonos porszívóknak nincsen szüksége porzsákra, állandó teljesítményen működnek. Porszívózás közben nem forgatja a port,ezáltal a Concept VP5241 A4 porszívó ideális az allergiában vagy asztmában szenvedőknek. A mosható HEPA 13-as szűrő beszívja még a legfinomabb por részecskéket is.

A szennyeződés higiénikus ürítése

A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porszívó 2,5 literes portartállyal érkezik, amely teljes mértékben helyettesíti a klasszikus porzsákokat. A tartályt egyszerűen kiürítheted egy gombbal, amely higiénikusan távolítja el belőle az összes szennyeződést. Hozzá sem kell érned a koszhoz. Ezután egyszerűen helyezd vissza a tartályt és folytathatod is a porszívó használatát. A porzsák nélküli rendszernek köszönhetően sok pénzt takaríthatsz meg a klasszikus porzsákok megvásárlása helyett.

Multifunkcionális AAAA padlótisztító fej

A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porzsák nélküli porszívó készletében megtalálható a különleges formájú AAAA padlótisztító fej, amely a nagy teljesítményű motorral kombinálva teljes kényelmet és maximális teljesítményt nyújt. Ez a szívófej ideális a szőnyegekhez, padlószőnyegekhez, futószőnyegekhez vagy kárpitozott bútorokhoz. Amennyiben kemény padlón szeretnél porszívózni, egyszerűen váltsd át a fejet a kapcsolóval a kefék kiengedéséhez és a porszívó máris készen áll a használatra.

Kis méretű turbókefe a háziállatok szőréhez

A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porszívó kiegészítői között megtalálható még egy kis méretű turbókefe is, ez nagyon hasznos az állati szőrszálak eltávolításához. A hatékony HEPA szűrő emellett kiszűri a kellemetlen baktériumokat és allergéneket is.

Az autó tisztítása a rugalmas CAR szívófejjel

Ne feledkezz meg az autódról sem, amely időről-időre szintén igényli a takarítást. Pontosan ezért a Concept VP5241 4A RADICAL porzsák nélküli porszívó rendelkezik egy CAR szívófejjel is, amely elér a nehezen hozzáférhető területekre. Az autó tisztítása mostantól gyerekjáték lesz!

Concept VP5241 parkettatisztító fejjel a kíméletes tisztításért

A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porszívó lenyűgöz minden kemény padló tisztításával. Formájának és különleges formatervezésének hála gyengéden bánik a padlóval, így nem okoz rajta karcolást vagy bármilyen sérülést. A padlóid így tökéletesen tiszták lesznek.

Hasznos kiegészítők a Concept VP5241 porszívóhoz

A Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car porzsák nélküli porszívó olyan kis méretű kiegészítőkkel érkezik, amelyek nagyszerű végeredményeket kínálnak az egész otthonod kitakarításához. A csomag tartalmaz egy résszívófejet az olyan nehezen hozzáférhető területekhez, mint például a radiátorok vagy a matracok közötti rések. A kefés szívófejet használhatod a por gyengéd eltávolításához a bútorokról, a redőnyről, a könyvekről és a billentyűzetről. A különleges kárpittisztító kefe remek választás a kanapé, a fotel és a matracok kiporszívózásához.A Concept VP5241 porszívó praktikusan, a teleszkópos csövében tárol minden kiegészítőt, így azok mindig kéznél lesznek.

Praktikus asszisztens minden háztartásban

A Concept VP5241 porzsák nélküli porszívó biztosan Téged is lenyűgöz modern kék megjelenésével, amelyet fekete és krómozott elemek egészítenek ki. A porszívó megjelenésének fő előnye a kompakt formája és alacsony tömege, ez teszi a VP5241 használatát igazán könnyűvé. A teljesen forgatható elülső kerekei gondoskodnak a Concept VP5241 porszívó sima és sokoldalú mozgásáról. A hátsó kerekei lágyítottak, így nem szükséges aggódnod a padló vagy a parketta megkarcolása miatt sem. A porszívót könnyedén elhelyezheted a két parkolóállás egyikében, két opció áll rendelkezésedre a szívófej rögzítéséhez is. A praktikus fogantyúval kényelmesen szállíthatod is a Concept VP5241 porzsák nélküli porszívót, emellett a fogantyún található gombbal feltekerheted a tápkábelt is.

Kiegészítők:

  • AAAA szívófej
  • Parkettatisztító fej
  • EXTRA hosszú CAR résszívófej
  • Résszívófej
  • Kefés fej
  • Kárpittisztító fej
  • Tartó a kiegészítőknek
  • Kis turbókefe

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Autó porszívó

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Turbó, Univerzális

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 72 dB

Méret & súly

Szélesség 24 cm
Magasság 41 cm
Mélység 26,5 cm
Tömeg 4,6 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  CONBV822
Termékszám:  VP5241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20