Oldal frissítése

Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert 800 W

4,3 92 értékelés
56 990 Ft

Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert 800 W

A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívónem csak nagy teljesítményt kínál az első osztályú porszívózási eredmények elérése érdekében, hanem számos tartozékot is, hogy ne csak az egész háztartást, hanem az autódat is megtisztíthasd. A porszívó zsák nélküli rendszere kényelmes és higiénikus porszívózást biztosít, ahol nem érintkezik szennyeződéssel a terjedelmes tartály megtöltésekor. A kiváló minőségű HEPA 13 szűrőnek köszönhetően a porszívó allergiás és asztmás családok számára is alkalmas. Minden típusú padlón használható, a szőnyegeket is beleértve. A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó előnyei közé tartozikacsendes üzemmód, amely nem haladja meg a 72 dB-t és a 10 m-es hatótávolságot. A motor elegendő teljesítményt nyújt az egész lakás tisztításához, és környezetbarát is. A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó csomagjában olyan hasznos tartozékokat is találsz, mint a következők: AAAA fúvóka, nagy turbókefe, állatszőr vágó, gumifúvóka, ecset éskárpitos tartozékok.

Szakértő minden padlótípushoz

PET kefe - szőrme specialista

Konstans szívóerő


A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert zsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • Nagyon gazdaságos porszívó nagy teljesítménnyel
  • Kompakt forma és alacsony súly
  • Tisztességes bronz kivitelben
  • A csendes üzemmód nem haladja meg a 72 dB-t
  • A 10 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogy igazán nagy területeket porszívózz anélkül, hogy csatlakozóaljzatot kellene cserélned.
  • A PET kefe képes kezelni a háziállatok szőrét
  • Környezetbarát az alacsony energiafogyasztású ECO motornak köszönhetően
  • A ciklonporszívóknak nincs szükségük zsákokra
  • A mosható HEPA 13 szűrő még a legfinomabb porszemcséket is megfogja
  • 2,5 literes gyűjtőedény
  • Hasznos tartozékok - AAAA fúvóka, nagy turbókefe, kis turbókefe, állati szőr kefe, réstisztító szívófejet, kefés fúvóka és kárpitos fúvóka

Nagyon gazdaságos porszívó nagy teljesítménnyel

Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porzsák nélküli porszívómodern megjelenésével, nagy szívóteljesítményével és emellett gazdaságos működésével fog mindenkit meggyőzni. A Concept porszívó előnye a csendes üzemmód, amely nem haladja meg a 72 dB-t.A 10 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogy igazán nagy területeket porszívózz anélkül, hogy a csatlakozóaljzatot cserélni kellene, így ideális nagyobb helyiségek vagy lakások számára. A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó minden típusú padlóra alkalmas, beleértve a szőnyegeket is, és a szűrési kategóriában a legmagasabb minősítéssel büszkélkedhet.

A Concept VP5240 A4 porszívó valóban környezetbarát

Hatékony 800 W-os ECO motorelég erőt kínál az egész lakás tisztításához, ésmég mindig alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet. A szívóerő könnyen beállítható az elektronikus vezérléssel. Így kiválaszthatod, hogy mi jön jól leginkább a tisztítás során.A ciklonrendszer a porszívózott levegő forgása során a szennyeződésre ható centrifugális erőből és az azt követő centrifugálásból áll, amely a gyűjtőtartályba kerül. A ciklonporszívóknak nincs szükségük zsákra, és állandó teljesítményt biztosítanak. Porszívózás közben nem kavarog a por, így a Concept VP5240 A4 porszívó alkalmas allergiások vagy asztmások számára. A mosható HEPA 13 szűrő a legfinomabb porszemcséket is felfogja.

A szennyeződés higiénikus eltávolítása

A Concept VP5240 A4 Radical Pet Expert porszívó részeegy 2,5 literes gyűjtőedény, amely teljes mértékben helyettesíti a hagyományos zsákokat. A tartály nagyon könnyen kiüríthető egyetlen gombbal, így higiénikusan kiürítheted a tartályból a szennyeződéseket anélkül, hogy érintkeznél velük. A tartály ezután könnyen visszatehető, és folytathatod a tisztítást. A zacskómentes rendszernek köszönhetően sok pénzt spórolhatsz meg a hagyományos zacskókon.

Multifunkcionális AAAA padlófúvóka

A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó zsák nélküli porszívó csomagjábanegy speciálisan kialakított AAAA padlófúvóka található, amely egy erős motorral kombinálva teljes kényelmet és maximális teljesítményt biztosít. A szivacs ideális szőnyegekhez, futószőnyegekhez vagy kárpitozott bútorokhoz. Ha kemény padlót kell porszívózni, egyszerűen kapcsold ki a csappantyút, és a sörték kihúzásával a porszívó készen áll a tisztításra.

Nagy turbókefe minden szőnyegtípushoz

A nagy turbókefe ideális segítő az egész lakás porszívózásához. Tökéletesen kezeli az összes szennyeződést és még a lehullott hajat is. A Turbo Brush egyszerre porszívózik és kefél. Ez biztosítja a szőnyegek precíz porszívózását. A kefe mindenféle szőnyegtípuson használható.A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó keféje széles választékot kínál, ami még könnyebbé teszi a porszívózást. Porszívózás után egyszerűen szereld szét, tisztítsd meg és szereld vissza a kefét.

Egy kis turbókefe a háziállatok szőrének tisztításához

A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó tartozékai közötttalálsz egy kis turbókefét is, amely hasznos lesz a háziállatok szőrének eltávolításához. Ezenkívül a hatékony HEPA-szűrő a nemkívánatos baktériumokat és allergéneket is felfogja.  

PET kefe a háziállatok szőrének tisztításához

A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porszívó praktikus kisállatkefével büszkélkedhet, amely kíméletesen kezeli kedvenced bőrét és szőrzetét. Egyetlen mozdulattal egyszerre kefél és porszívózza ki az összes felesleges szőrszálat,anélkül, hogy rendetlenséget csinálna otthon. Ezáltal a kiskedvenced is jól érezheti magát. A kefe stimulálja kedvenced bőrét. Pillanatok alatt megszabadul a szennyeződésektől és allergénektől.

Hasznos kiegészítők a Concept VP5240 porszívókhoz

A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porzsák nélküli porszívókis tartozékokkal van felszerelve, amelyek segítségével tökéletes eredményt érhetsz el az egész otthonod tisztításakor. A csomagban találsz egy résfúvókát, amely a nehezen hozzáférhető helyek, például a radiátorok vagy a matracok közötti terek tisztítására szolgál. A kefés fúvókával kíméletesen eltávolíthatod a port a bútorokról, a redőnyökről, a könyvekről és a billentyűzetekről. Használd a speciális kárpitos fúvókát kanapék, fotelek és matracok porszívózásához. Minden tartozék kényelmesen elhelyezhető a Concept teleszkópos csőtartón. Így mindig minden kéznél lesz.

Praktikus segítő minden háztartásban

A Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert porzsák nélküli porszívóbiztosan elnyeri mindenki tetszését a modern bronz formatervezésével, amely tökéletesen passzol afekete és krómozott elemekkel kiegészítve. Ez a kialakítás biztosítja a kompakt formát és a könnyű súlyt, amely a Concept VP5240 porszívó használatát nagyban megkönnyíti.Az elülső, teljesen elforgatható kerék biztosítja a Concept porszívó sima és sokoldalú mozgását. A hátsó kerekek puhák, így nem kell aggódnod, hogy megkarcolják a padlót vagy a parkettát. A porszívó nagyon könnyen elhelyezhető 2 parkolási pozícióban, valamint 2 lehetőség van a padlófúvóka rögzítésére. A praktikus fogantyú lehetővé teszi, hogy a Concept VP5240 zsák nélküli porszívó kényelmesen hordozható legyen. Ezenkívül a fogantyú a tápkábel feltekerésének gombjaként is szolgál.

Kiegészítők:

  • AAAA fúvóka
  • Nagy turbókefe
  • Kis turbókefe
  • Állati szőr kefe
  • Réstisztító szívófej
  • Kefés szívófej
  • Kárpittisztító szívófej

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Zsák nélküli, vezetékes, Autó porszívó

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 72 dB

Tartály

Űrtartalom 2,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 24 cm
Magasság 41 cm
Mélység 26,5 cm
Tömeg 4,5 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Automatikus kábel visszatekerés

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Állati szőrre, Forgó, Turbó, Univerzális

Szín

Szín Bronz

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  CONBV815
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VP5240

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15