Oldal frissítése

Concept VP5230 4A REAL FORCE

4,1 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP5230 4A REAL FORCE

Használd a Concept VP5230 4A REAL FORCE porzsák nélküli porszívót a mindennapi takarításhoz vagy olyan nagyobb igénybevételt jelentő tevékenységekhez, mint például a háziállatok szőrének eltávolítása. A porszívó számos olyan tartozékot kínál, amelyet szeretni fogsz. A HEPA-szűrő és a mosható szűrő gondoskodik a levegő szűréséről. A Conceptporzsák nélküli porszívó zsinór és tömlő hossza még nagyobb háztartásokban is elegendő lesz a porszívózáshoz. A Real Force sorozat VP5230 terméke az egyik legjobb minőségű termék a kategóriájában. A porszívó megvásárlásával biztosan jól fogsz járni.

AAAA hatékonyság

Kiegészítők széles választéka

Minőségi kivitelezés

A Concept VP5230 4A REAL FORCE porzsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • Használd a Concept VP5230 4A REAL FORCE porzsák nélküli porszívót a mindennapi takarításhoz
  • A porszívó tartozékok széles választékát kínálja
  • HEPA szűrő és mosható szűrő gondoskodik a levegő szűréséről
  • Nagy szívóteljesítményt és alacsony fogyasztást kínál
  • A porszívó nagy teljesítményű motorral rendelkezik
  • Nincs porfelverődés a ciklonrendszernek köszönhetően
  • Az összes szennyeződést a gyűjtőtartályba gyűjti össze
  • Könnyű karbantartás
  • Speciálisan kialakított AAAA padlószívófejet  tartalmaz
  • A turbókefe egyszerre porszívózik és kefét használ
  • A speciális kefe minden hajszálatö sszeszed
  • A parketta fej kifejezetten kemény padlókhoz készült
  • A CAR flexibilis fúvóka praktikus segítő az autó tisztításához
  • A résszívófej nagyon szűk helyiségek porszívózására alkalmas

Kiváló szívóerő és alacsony fogyasztás

A Concept 4A VP5230 porzsák nélküli porszívó nagy szívóerőt és alacsony fogyasztást kínál. Használhatod az egész lakás tisztítására, a kemény padlótól a szőnyegekig. Tökéletesen kezeli a tisztítást, és tökéletes eredményt biztosít. A porszívó szűrése nagyon jó minőségű.

 VP5230 4A REAL FORCE ciklon porszívó

A Concept VP5230 porzsák nélküli porszívó nagy teljesítményű, 700 W-os motorral rendelkezik, amely kiváló porszívózási eredményeket biztosít. Mivel ez egy ciklonporszívó, nincs zsák, amelyet ki kellene cserélni. A ciklonrendszer a porszívózott levegő forgásán és a szennyeződésre ható centrifugális erőn alapul, így aszennyeződés a gyűjtőtartályba kerül, amelyet aztán egyszerűen kiüríthetsz. A ciklonporszívó előnye, hogy nem kavarja fel a port, így allergiások számára is alkalmas.

A Concept porszívó egyszerű tisztítása

A tisztítás során összegyűjtött szennyeződések a 3 literes gyűjtőtartályba kerülnek. Nincs szükség semmilyen porzsákra, amelyet folyamatosan vásárolnod kéne. A Concept 4A VP5230 porzsák nélküli porszívó nem csak az időt spórol meg, de pénztárcád is kíméli. Egyszerűen nyomd meg a gombot a teli tartály kioldásához, ürítsd kiés helyezd vissza. És máris folytathatod otthona takarítását.

Speciálisan kialakított AAAA szívófej

A Concept 4A VP5230 porzsák nélküli porszívó speciálisan kialakított AAAA padlószívófejjel, amely a forradalmi motorkialakítással együtt maximális teljesítményt nyújt a porszívózás során. Tökéletesen gondoskodik otthonod tisztításáról, különösen a szőnyegek, vagy kárpitozott bútorok tisztításáról. Ha azonban padlóvalrendelkezel, csak cseréld meg a csappantyú, amely a sörtéknek köszönhetően minden kemény padlót fel tud porszívózni.

Concept VP5230 4A REAL FORCE praktikus turbó kefés porszívó

A Concept 4A VP5230 porszívó többek között egy praktikus turbókefét kínál, amely gondoskodik a lehullott hajszálak felporszívózásáról. A Turbo Brush egyszerre porszívózik és a kefével tisztít, így ideális minden típusú szőnyeghez. Méretének köszönhetően széles hatótávolsággal rendelkezik, így mindent fel tud porszívózni,amire szükséged van, anélkül, hogy túl sok időt venne igénybe. Ráadásul karbantartása is nagyon egyszerű. Egyszerűen szereld szét, tisztítsd meg és szereld vissza.

Speciális kefe az állatszőrökhöz

Ha van háziállatod, értékelni fogod a speciális kefét, amely kialakításának köszönhetően minden szőrszálat elkap. Mostantól nem lesz többé rendetlen a kanapé vagy más kárpitozott bútor. A Concept VP5230 porszívó HEPA-szűrőt is tartalmaz, amely viszont gondoskodik a baktériumokról és az allergénekről, így még az allergiásokszámára is ideális.

Concept VP5230 4A REAL FORCE porszívó  parketta szívófejjel

A Concept VP5230 porszívó tartozékai közé tartozik egy parketta szívófej is. Könnyedén porszívózza fel a vinilpadlót, parkettát, laminált padlót vagy linóleumot. Nem kell azonban aggódnod, hogy megkarcolja a padlót, a szivacsot kifejezetten kemény padlóhoz tervezték, így nem fogja károsítani azt.

Hasznos autós szívófej

A CAR flexibilis fúvóka praktikus segítő az autó tisztításakor. A 60 cm hosszúsággal tényleg bárhová elérhetsz.  A fúvóka a kanapé, a bútorok vagy az ágy alatti, nehezebben hozzáférhető helyeken is használható. A Concept 4A VP5230 porszívó a tartozékok széles választékának köszönhetően igazi csúcsmodell.

Praktikus résszívófej

A 4A VP5230 porszívó porkefével ellátott résszívófejet is tartalmaz, amely alkalmas nagyon szűk rések porszívózására is, ahová normál esetben nem férhetsz hozzá. Könnyedén eltávolíthatod a port a redőnyökről, ablakpárkányokról, billentyűzetekről vagy a konyhapulton lévő morzsákat is egyszerűen felporszívózhatod.

Real Force sorozat

A Real Force sorozat  Concept VP5230 4A porszívójával tökéletesen rendezett háztartásod lehet. A termékcsalád minden darabja csúcsmodell a kategóriájában, és tökéletes eredményt garantál. 

Kiegészítők:

  • AAAA kefe
  • Állati szőr kefe
  • Parketta szívófej
  • Extra hosszú résszívófej
  • Résszívófej porkefével
  • Nagy turbókefe


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Résszívó
Nyél Teleszkópos cső, Cső
Kefék Padlóra/szőnyegre, Forgó
További kiegészítők Portartály

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Tartály

Űrtartalom 3 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 28 cm
Magasság 43 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONBV637
Termékszám:  VP5230

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05