Oldal frissítése

Concept VP5151 FURIOUS Animal 800W

4,0 25 értékelés
Szuper ár
28 990 Ft

Concept VP5151 FURIOUS Animal 800W

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó remek választás a lakás és az autó kitakarítására, ugyanis könnyedén elbánik a különféle típusú felületeken található kosszal - mindig ez lesz az első. A porzsák nélküli porszívórendszer kényelmes és higiénikus porszívózást kínál, hiszen a tartály kiürítésekor nem érintkezel szennyeződéssel. A kiváló minőségű HEPA 13 szűrőnek köszönhetően a porszívó alkalmas olyan otthonokba, ahol allergiás vagy asztmás is él. Minden típusú padlón használható, beleértve a szőnyegeket is. A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó előnyei között megemlítjük a csendes üzemmód, amely nem haladja meg a 78 dB-t, és a figyelemreméltó, 9 méteres hatósugarat. A motor teljesítménye elegendő az egész lakás kitakarításához és ráadásul környezetbarát is.

EXTRA teljesítmény

Az összes padlótípushoz

Számos tartozék


A Concept VP5151 FURIOUS Animal porzsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül gazdaságos, nagy teljesítményű porszívó
  • Kompakt forma és kicsi súly
  • Porszívó modern, kék színben
  • A csendes üzemmód nem haladja meg a 78 dB-t
  • A 9 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogy valóban nagy tereket porszívózz fel anélkül, hogy másik konnektorba kellene csatlakoztatni
  • Környezetbarát ECO motorral
  • A ciklon porszívókhoz nincs szükség porzsákra
  • A mosható HEPA 13 szűrő még a legfinomabb porszemcséket is felfogja
  • Portartály 2 literes térfogattal
  • Többfunkciós AAAA padlófúvóka
  • Számos tartozék jár hozzá

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó rendkívül gazdaságos

Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó megnyerő megjelenéssel és rendkívüli szívóerővel. Ezenkívül gazdaságos, hiszen nem fogyaszt túl sok energiát. További, említésre méltó előnye a csendes üzemmód, ugyanis a zajszintje nem haladja meg a 78 dB-t. A 9 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogy valóban nagy területeket porszívózz fel anélkül, hogy másik konnektorba kellene csatlakoztatni, így ideális nagyobb helyiségek és lakások takarítására. A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó 800 W-os teljesítménnyel büszkélkedhet, és minden típusú padlóhoz alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. Az elektronikus szabályozás segítségével az igényeid szerint állíthatod be a szívóerőt. 

Concept VP5151 FURIOUS Animal ciklon szívórendszerrel

A hatékony ECO motor a 800 W-os teljesítményfelvétellel elegendő energiát kínál az egész lakás kitakarításához, ugyanakkor környezetbarát is. A ciklonrendszer alapja egy olyan centrifugális erő, amely a forgás során a szennyeződésre hat, és a tartályba koncentrálja a felporszívózott szennyeződést. A ciklon porszívókhoz nincs szükség porzsákra és alacsonyabb névleges teljesítménnyel rendelkeznek. Porszívózáskor nem keletkezik por, így a Concept VP5151FURIOUS Animal porszívó ideális megoldás olyan otthonokban, ahol asztmás vagy allergiás családtagok is élnek. A mosható HEPA 13 szűrő még a legfinomabb porszemcséket is felfogja.

A Concept porszívó tartálya higiénikusan kiüríthető

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó kétliteres portartállyal rendelkezik, amely helyettesíti a porzsákot. A tartályt nagyon egyszerűen ki lehet üríteni egy gomb segítségével, így higiénikusan öntheted ki a tartályból az összes felporszívózott szennyeződést. Nem kell hozzáérned a porhoz. Ezután egyszerűen csak helyezd vissza a tartályt, és folytasd a takarítást. A porzsák nélküli rendszernek köszönhetően rengeteg pénzt spórolhatsz meg szemben a klasszikus porzsákos porszívókkal.

Multifunkciós szívófej különféle felületre

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívóhoz jár egy minden padlóra megfelelő szívófej, amely a hatékony motorral kombinálva kiemelkedő kényelmet és maximális teljesítményt kínál. A szívófej ideális szőnyegekhez, pokróchoz, járófelületekhez vagy kárpitozott bútorokhoz. Abban az esetben, ha porszívózni kell a kemény padlót, egyszerűen kapcsold át a felül elhelyezett billenő kapcsolót, és a sörték leengedésével a porszívó készen áll a takarításra.


PET turbókefe, hogy kedvenceid szőrét maradéktalanul eltávolíthasd 

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó csomagjában találsz egy praktikus turbókefét is, amely ideális kedvenceid kihullott szőrének a feltakarítására. A turbókefe egyszerre képes kefélni és porszívózni. Rendkívül könnyen és gyorsan eltávolítja a szőrt még ott is, ahová nem férsz be a nagy szívófejjel. A kiváló minőségű HEPA szűrőnek köszönhetően az allergénektől és a baktériumoktól is megszabadít.

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívóhoz hasznos tartozékok járnak

A Concept VP5150 FURIOUS Animal porszívó kisebb tartozékai segítenek abban, hogy tökéletes eredményt érj el takarítás során. A csomagban található egy résszívófej, amelyet a nehezen elérhető helyek, például radiátorok vagy matracok közötti rések tisztítására használhatod. A kefés szívófejjel óvatosan távolíthatod el a port a bútoroktól, a redőnyről, a könyvekről és a billentyűzetről. Minden tartozék a Concept VP5151 FURIOUS Animal porszívó teleszkópos csövére helyezhető. Így mindig minden kéznél lesz. 

A Concept VP5151 FURIOUS Animal porzsák nélküli porszívó tartozékai: 

  • Padlóra való szívófej
  • Kis turbókefe
  • Résszívó
  • Szívófej kefével
  • Tartó a tartozékok számára

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Zsák nélküli, vezetékes

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA H13 szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 78 dB

Tartály

Űrtartalom 2 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Tömeg 6 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Tulajdonságok Automatikus kábel visszatekerés, Megtelt tartály kijelzés

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Turbó

Szín

Szín Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONBV093
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VP5151

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10