Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3v1 PERFECT CLEAN

2,7 4 értékelés

CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3v1 PERFECT CLEAN

A CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben PERFECT CLEAN vezeték nélküli porszívó könnyedén segít az egész háztartás takarításában. A porszívó bármely típusú padlót gyorsan és kényelmesen tisztítja, beleértve a szőnyegeket is. Egyszerre porszívózik és töröl, így sok időt takarít meg számodra. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 40 percet is képes tisztítani egyetlen töltéssel. A ciklon porszívózást nagy teljesítmény és higiénikus tisztítás jellemzi. A Concept porszívó motoros turbókefét is tartalmaz, amellyel bármely típusú szőnyeget megtisztíthatsz. A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben porszívó kivehető kézi porszívóval is rendelkezik, amely jól jön, ha kis szennyeződésekkel kell megbírkóznod otthon vagy autódban. Kiváló minőségű LED világítás található a porszívó fúvókáján, így egyetlen szennyeződés sem kerüli el tekinteted.

40 perc porszívózás

Motoros turbókefe

3 az 1-ben


A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben PERFECT CLEAN rúdporszívó legfőbb jellemzői

  • Egyetlen töltéssel akár 40 percet is képes takarítani
  • A porszívó előnye a nagy teljesítmény
  • Elegáns megjelenés fehér-kék kivitelezésben
  • Kivehető kézi porszívóval rendelkezik
  • Ciklon porszívózás nagy szívóerővel
  • Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben porszívóz és feltöröl egyszerre
  • A szennyeződés közvetlenül a gyűjtőtartályba kerül
  • Motoros turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához
  • Minőségi LED-es lámpák a könnyű tisztítás érdekében
  • A töltés 3,5 órát vesz igénybe
  • A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben porszívót könnyű karbantartás jellemzi

Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben rúdporszívó

A vezeték nélküli Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben porszívó nagyszerű segítség minden háztartás számára. Elegáns, fehér és kék megjelenésével biztosan elbűvöl. A Concept VP4205 porszívóhoz kivehető kézi porszívó is tartozik, amellyel apró szennyeződéseket tisztíthatsz. A felmosó funkcióval pedig gyerekjáték lesz a felmosás, így kavargó por nélkül tisztíthatod meg otthonod.

A praktikus mop gondoskodik a tiszta padlókról

A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben rúdporszívó gondoskodik a tiszta és fényes padlókról. Egyszerűen töltsd meg a 150 ml-es víztartályt, és helyezd a porszívó szívócsövére egyetlen mozdulattal. A mopot úgy aktiválhatod, hogy finoman megnyomod a tartályon lévő gombot, és máris elkezdhetsz dolgozni. Egyszerre felmos és porszívózik, így sok időt takarít meg számodra.

Concept VP4205 minden alkalomra

A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben rúdporszívó nagyszerű előnye a vezeték nélküli működés, amelynek köszönhetően nem kell olyan kábelekkel bajlódnia, amelyek csak zavarnák a tisztítást. Ha váratlan látogatók toppannak be, pillanatok alatt felporszívózhatsz és felmoshatsz. Ezentúl senki és semmi sem okozhat meglepetést számodra!


Kényelmes kézi porszívózás

A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó nagyszerű előnye a kézi porszívózás lehetősége a kivehető egységnek köszönhetően. Könnyedén megtisztíthatja a kis szennyeződéseket az asztalon, a kanapé alatt, vagy akár autódban is. Ezt a sokoldalú segítőt egy résszívófejjel is ellátták.

Ciklon porszívózás 

A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1 vezeték nélküli porszívó a ciklonporszívózás elvén működik, ennek köszönhetően a por és a szennyeződés közvetlenül a gyűjtőedénybe kerül. Mindez a centrifugális erőnek köszönhetően jöhet létre. Nem kell attól tartanod, hogy felporszívózol olyasvalamit, amit nem szeretnél. Azonban, ha ez megtörténik, az adott tárgyat megtalálod a tartályban.A ciklon porszívózás állandó szívóerővel rendelkezik.


Motoros turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához

A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben rúdporszívó kényelmesen használható szőnyegek porszívózására is. A porszívó motoros turbókefével rendelkezik,  amely minden típusú szőnyeget könnyen kezel. Ha háziállattal rendelkezel, a Concept VP4205 porszívó ideális választás lesz számodra. Segítségével rövid idő alatt megtisztíthatod az egész háztartást. A porszívó nem igényel túl bonyolult karbantartást: egyszerűen szereld szét, tisztítsd meg és szereld újra össze.


A VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben 40 perces üzemidőt nyújt

A Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben rúdporszívó  kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 40 percet is biztosít egyetlen töltéssel. Az akkumulátort nagy teljesítmény és nagyon hosszú élettartam jellemzi. Mindössze 3,5 óra alatt a porszívó feltöltődik és újra készen áll a működésre. A porszívó testén fény világít, amely tájékoztat, hogy a porszívó már fel van-e töltve.

Minőségi LED világítás az egyértelmű tisztítás érdekében

A  Concept VP4205 Wet and Dry 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó kiváló minőségű LED világítással rendelkezikamelynek köszönhetően egyetlen szennyeződés sem marad ki. A LED lámpák még a legsötétebb helyeket és sarkokat is megvilágítják, így mindig tökéletesen tiszta és rendezett otthonod lehet.

Perfect Clean sok hasznos információval

A Concept számos tisztító kiegészítőt hozott létre számodra, amelyek ugyanolyan kialakításúak. Csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. A tökéletes tisztítás érdekében tekintsd meg a Perfect Clean oldalt, ahol rengeteg információt találsz arról, hogy mennyi időt töltesz a takarítással. Csak kattints IDE.


További információk:

Energiafelhasználás: 90/200 W
Zajszint: 78/83 dB
Szín: fehér + kék
Tömeg: 3,3 kg (kiegészítők nélkül)
Méretek: 116 × 21 × 18,5 (magasság × szélesség × mélység)

Kiegészítők: 

1x textil a felmosóhoz
Adapter - kábel hossza 150 cm
Mosható szűrő
Hosszú résszívófej
Szívófej kefével


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED világítás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3,5 óra
Működési idő 40 perc
Akkumulátor kapacitása 2 000 mAh
Akkumulátor feszültség 21,6 V

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 3 az 1-ben, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Töltő adapter
További kiegészítők Felmosó textil

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 83 dB

Méret & súly

Szélesség 18,5 cm
Magasság 116 cm
Mélység 21 cm
Tömeg 3,3 kg

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  CONTV154
Termékszám:  VP4205

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15