Oldal frissítése

Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE

3,9 7 értékelés

Concept VP4170 UV 3in1 REAL FORCE

Antibakteriális UVC szívófej

Egészséges háztartás

3 az 1-ben - sokoldalú felhasználás

Univerzális porszívó minden háztartáshoz

Olyan sokoldalú porszívót keresel, amellyel otthonod takarítása a lehető legegyszerűbbé válik? A Concept VP4170 porszívó 3 az 1-ben jelöléssel büszkélkedhet. A készülék egy részét praktikus kézi porszívó alkotja, amely jó szolgálatot tesz a kisebb szennyeződések eltávolítására, vagy a nehezen elérhető helyekmegtisztítására. A porszívó másik előnye az UV lámpával ellátott univerzális szívófej, amellyel könnyedén tisztíthatod meg a matracokat vagy a kárpitozott bútorokat, továbbá megbízhatóan pusztítja el a vírusok és baktériumok akár 99,9%-át. Az egyetlen töltéssel akár 50 perces üzemidőt biztosító akkumulátornak és a vezeték nélküli használatnakköszönhetően a Concept VP4170 porszívóval a takarítás igazi élmény lesz.

Praktikus 3 az 1-ben segítőtárs

Ha már belefáradtál, hogy a takarítás általában sok időt vesz igénybe, akkor a praktikus Concept VP4170 porszívót igazán értékelni fogod. Hagyományos vagy kézi porszívóként is használhatod, vagy akár a speciális UV lámpás szívófejet is bevetheted matracok és kárpitozott bútorok megtisztításához.

Antibakteriális UVC szívófej

A VP4170 porszívóhoz UV szívófej jár, amely jól jön, ha kisgyermek vagy allergiás van a családban, illetve ha egészséges és tiszta környezetet szeretnél teremteni. A készülék ugyanis könnyedén,vegyszerek használata nélkül szabadít meg a baktériumoktól, portól, atkáktól és az egyéb veszélyes mikroorganizmusoktól. Használható ágyneműk, matracok, szőnyegek, keménypadló vagy kárpitozott bútorok tisztításához.

Nincs több kábel

A takarítást semmilyen komplikáció sem fogja megszakítani. A Concept VP4170 porszívó Li-ion akkumulátora az 50 perces üzemidő révén igazi takarítási szabadságot ígér. Két működési üzemmód közül választhatsz: ECO üzemmód, amely normál porszívózáshoz ajánlott, míg TURBO üzemmódban maximális sebességgel villámgyorsanvarázsolhatod igazán tisztává az otthonodat.

Minden szennyeződést felfed

A Concept VP4170 porszívóval otthonod tökéletesen tiszta lesz. A 3 integrált LED világításnak köszönhetően egy porszem sem marad észrevétlenül még a legsötétebb sarokban sem.

Nagy szívóteljesítményű turbókefe

A Concept VP4170 porszívó magas szívóteljesítményű turbókefével rendelkezik, amely minden szőnyegtípuson alkalmazható. Minden bizonnyal értékelni fogod, ha kisgyermek vagy kisállat is van otthon. Még a turbókefe tisztítása sem vesz igénybe sok időt: csak szedd szét, tisztítsd meg, majd rakd össze újra.


Kézi porszívó

A Concept VP4170 UV 3 in 1 REAL FORCE porszívó egy kivehető kézi egységet is magában foglal, amely jó szolgálatot tesz kanapék, asztalok, konyhapultok vagy az autó csomagtartójának porszívózásakor.


Töltőállomás

A töltőállomáson a Concept VP4170 porszívó 4-6 óra alatt töltődik fel. Ráadásul tárolóhellyel is rendelkezik, amelyben a kis tartozékokat tarthatod.

Egyszerű tárolás és karbantartás

A Concept VP4170 porszívó tárolása miatt nem kell aggódnod. Egyszerűen csak szedd szét a kézi egységet és szükség esetén tisztítsd meg. A még könnyebb tárolás érdekében a Concept VP4170 összecsukható fogantyúval lett ellátva, így kis helyen is elfér. 

REAL FORCE

A Concept REAL FORCE termékek a legjobbak között vannak a kategóriájukon belül. Számos csúcstechnológiájuknak és kiváló teljesítményüknek köszönhetően tökéletes tisztítási eredményt garantálnak.

Kiegészítők:

  • 1 kis kiegészítő
  • UV szívófej sterilizálóval
  • Adapter
  • Töltőállvány

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz, Antibakteriális

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED világítás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 50 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben, Autó porszívó

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 84 dB

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 113 cm
Mélység 18 cm
Tömeg 4 kg

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  CONTV781
Termékszám:  vp4170

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20