Oldal frissítése

Concept VP4150 Mighty 21,6 V - ezüst, 50 perc

4,0 85 értékelés
56 490 Ft

Concept VP4150 Mighty 21,6 V - ezüst, 50 perc

Élvezd a kényelmes és gyors takarítást a Concept VP4150 Mighty vezeték nélküli porszívóval, amely minden típusú kemény padlóhoz alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral egyetlen töltéssel akár 50 percig üzemképes. A ciklonos porszívózásra jellemző a nagy teljesítmény és a higiénikus tisztítás. Emellett a Concept porszívó olyan motorizált turbo kefével érkezik, amelyet minden típusú szőnyegen is használhatsz. A Concept VP4150 2 az 1-ben porszívó rendelkezik egy kivehető kézi porszívó egységgel is, ennek segítségével akár az autód belső terét is megtisztíthatod a kisebb szennyeződésektől. A minőségi LED világítás gondoskodik a komfortos takarításról még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

50 perces üzemidő

2 az 1-ben

Motorizált turbókefe


A Concept VP4150 Mighty kézi porszívó főbb jellemzői

  • Akár 50 percet takaríthatsz vele egyetlen töltéssel
  • A porszívó előnye a nagy teljesítménye
  • Elegáns megjelenés fehér-ezüst kivitelben
  • LED háttérvilágítás a markolaton
  • A porszívó erős és kiváló minőségű DC motorral érkezik
  • Kivehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • Az akkumulátor mentes a memóriahatástól
  • 2 porszívózási sebesség közül választhatsz
  • Ciklonos porszívózás nagy szívóerővel
  • A szennyeződés közvetlenül a gyűjtőtartályba kerül
  • A porszívózás teljesen higiénikus a mosható HEPA 11-es szűrőnek köszönhetően
  • Motorizált turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához
  • Minőségi LED világítás a könnyű tisztításért
  • 4-5 órás töltés
  • Gomb a tartály könnyű eltávolításához
  • Összecsukható fogantyú



Concept VP4150 Mighty 2 az 1-ben porszívó

A Concept VP4150 Mighty vezeték nélküli porszívó nagyszerű segítség minden háztartásban. Biztosan téged is lenyűgöz stílusos fehér-szürke megjelenésével. A jobb látásért a markolaton található LED háttérvilágítás felel. A porszívó nagy teljesítményű és prémium minőségű DC motorral büszkélkedhet az igazán magas szívóerő biztosításáért. Ez igazán megkönnyíti az egész háztartás tisztán tartását. A Concept VP4150 2 az 1-ben porszívó kivehető kézi porszívó egységével összegyűjtheted a legkisebb szennyeződéseket.

Minőségi Li-Ion akkumulátor egy töltéssel akár 50 perces élettartammal

A 2000 mAh kapacitású kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor 50 perces üzemidőt nyújt egyetlen töltéssel. A Concept VP4150 Mighty rúdporszívó előnye a vezeték nélküli működése, ezáltal használata közben nem zavarnak a bosszantó kábelek. Az akkumulátor hosszú élettartamot és páratlan teljesítményt biztosít. Előnye, hogy mentes a memóriahatástól, így elkerülhető a helytelen töltés és az akkumulátor kapacitásának tartós csökkenése. 2 sebességgel áll a rendelkezésedre, amelyet az igényeid szerint szabályozhatsz. Ezek az ECO mód a normál porszívózáshoz és a másik sebesség a maximum szívóerő eléréséhez.

Ciklonos porszívózás nagy szívóerővel

A Concept VP4150 Mighty vezeték nélküli rúdporszívó a ciklonos porszívózás elvét alkalmazza, a centrifugális erőnek köszönhetően a szennyeződéseket közvetlenül a portartályba gyűjti össze. Nem szükséged tehát amiatt aggónod, hogy valami olyat szív fel, amit nem szerettél volna. Ha mégis megtörténne a baj, egyszerűen megtalálod a beszívott elemet a tartályban. A ciklonos porszívózást állandó szívóteljesítmény jellemzi, előnye pedig, hogy nem használ porzsákot. A mosható HEPA 11-es szűrővel a porszívózás teljes mértékben higiénikus és ezáltal alkalmas még az allergiában szenvedőknek is, megakadályozza a por keringését és nagyfokú szűrési teljesítményt nyújt használat közben.

Motorizált turbókefe minden típusú szőnyeg tisztításához

A Concept VP4150 Mighty rúdporszívót használhatod a szőnyegek porszívózásához is. Mivel motorizált turbókefével rendelkezik, könnyedén megbirkózik minden típusú szőnyeggel. Hogyha neked is van otthon háziállatod, akkor a Concept VP4150 porszívót neked találták ki. Rövid idő alatt tisztítja meg az egész háztartásodat. Nem igényel bonyolult karbantartást. Egyszerűen szedd szét, tisztítsd meg majd állítsd össze és máris készen áll a következő használatra.

Concept VP4150 Mighty egyszerű és gyors karbantartással

A kényelmes használat mellett a komfortos karbantartásról a könnyű és gyors tisztításával gondoskodik. Hogyha megtelt a portartály, egyszerűen nyomd meg a porszívó tetején található gombot a tartály kiadásához, majd ürítsd ki belőle a szennyeződést. Mosd el a szűrőt folyóvíz alatt, szárítsd meg, majd helyezd vissza a tartályba.

Minőségi LED világítás a könnyű tisztításért

A Concept VP4150 Mighty vezeték nélküli porszívó kiváló LED világítással készült, így egyetlen porszemet sem tévesztesz szem elől. A 3 darab LED izzó tökéletesen világítja meg még a legsötétebb sarkakat is. Ezáltal mindig kifogástalanul tiszta és rendezett lehet az otthonod.

Kényelmes kézi porszívózás

A Concept VP4150 Mighty vezeték nélküli porszívó egyik nagy előnye, hogy a kivehető kézi egységgel kézi porszívóként is használhatod. Könnyedén megszabadulhatsz a kisebb szennyeződésektől az asztal vagy a kanapé alatt, sőt még az autódban is használhatod. Ez a sokoldalú segítőtárs résszívófejjel is rendelkezik, ez igazán hasznos a nehezen elérhető területek megtisztításához.

A Concept VP4150 Mighty  nem foglal sok helyet

Amint végeztél a tisztítással, helyezd a Concept VP4150 Mighty porszívót a töltőállomásra. Összecsukható markolatának hála szinte bárhol elfér. 4-5 órás töltést követően újra készen áll a használatra.

További információ:

Szín: fehér + ezüst
Zajszint: 81 dB
Tömeg: 2,7 kg (kiegészítők nélkül)
Méretek: 120 x 26 x 15 (széxxxm)

Kiegészítők:

1x kis tartozék
Adapter - kábelhossz 180 cm
Töltőállomás


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben, Többfunkciós, Ciklon

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra
Működési idő 50 perc
Akkumulátor kapacitása 2 000 mAh
Akkumulátor feszültség 21,6 V

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 81 dB

Tartály

Űrtartalom 0,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 26,4 cm
Magasság 113 cm
Mélység 17,5 cm
Tömeg 2,7 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Műanyag

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONTV751
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VP4150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20