Oldal frissítése

Concept VP4114 2 az 1- ben

4,3 44 értékelés

Concept VP4114 2 az 1- ben

Gyors tisztítás

2 az 1-ben rúd- és kézi porszívó

Kiváló minőségű Li-on akkumulátor

A VP4114 Concept mindig készen áll a használatra

Az egyedülálló Li-on akkumulátornak köszönhetően a Concept VP4114 rúdporszívó egyetlen feltöltéssel akár harminc percig is képes porszívózni. Biztosan értékelni fogod, hogy három óra elteltével újra használhatod, miután teljesen lemerült. A világító jelződióda tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy mennyi energiája maradt még az akkumulátornak. Így soha sem fog előfordulni, hogy porszívózás közben lemerül az akkumulátor.

Tartozékok a még hosszabb porszívózáshoz

A Concept VP4114 rúdporszívóhoz megvásárolhatsz egy tartalék akkumulátort és egy külső töltőt. Ezek még hosszabb porszívózást biztosítanak. Csak annyit kell tenned, hogy kicseréled a lemerült akkumulátort egy tartalékra, és nyugodtan folytathatod tovább a munkát.

Nincs több kábel

Már abban a pillanatban meguntad az állandó járkálást a porszívóért a kamrába, amikor porszívózni akarsz? Anélkül szeretnéd felporszívózni az egész helyiséget, hogy újabb aljzatot kellene keresned? Ezekre a problémáidra a Concept VP4114 porszívó a megoldás, amely vezeték nélküli és megkönnyíti a munkádat.

A VP4114 Concept időt és pénzt takarít meg

A Concept VP4114 másik előnye, hogy időt és pénzt takarít meg. Nem kell megvásárolnod hozzá semmilyen más készüléket vagy eszközt, amelyekre szükséged lehet a takarításhoz. Ennek ugyanis egy kézi porszívó is a része, amellyel egyszerűen eltávolíthatod az ételek elkészítése után keletkezett morzsákat, a gyerekek által hagyott piszkot vagy a háziállatok szőrét.

Még a hozzáférhetetlen helyekre is eljut

A Concept VP4114 elektromos forgókefével rendelkezik a még jobb eredmények elérése érdekében. Ezenkívül kihúzható fúvókája van, amellyel még a hozzáférhetetlen helyekre is eljuthatsz. A Concept VP4114 használata egyszerű. A porszívózás elindításához elég megnyomnod egy gombot.

A VP4114 Concept mindig készen áll a használatra

A behajtható fogantyúnak köszönhetően a Concept VP4114 rendkívül kompakt és alig foglal el helyet. A kézi porszívó egyszerűen tisztítható, mivel nagyon könnyű szétszerelni.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 30 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 82 dB

Szín

Szín Fehér, Zöld
Kód:  CONTV405
Termékszám:  VP4114

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10