Oldal frissítése

Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-8240 HOME CAR PET MAXI

Tartozékok széles kínálatával rendelkező porszívó

HOME CAR PET SPIDER KID - VP 8240

 

Karbon design

Kiváló technikai paraméterek, de egyben eredeti design, amely a HOME CAR PET porszívókat teljesen elkülöníti a többi porszívótól. Az elegáns technikai sötét szürke karbon kivitel piros részletekkel első ránézésre elvarázsolja. Többé nem rejti el a készüléket a kamrába.

Nagy szívóerő

Körbe-körbe porszívóz mégsem elégedett a végeredménnyel? Az innovatív ECO talaj fúvóka a 700 W-os teljesítményű új motor összeállítással növelik a porszívózás eredményét. A motor teljesítményének csökkentése esetében a szívóerő teljesítménye nem csökkent. Az ECO talajtisztító fúvóka szőnyegek, és futószőnyegek tisztítására alkalmas, továbbá a fedő átkapcsolása, a kefék kiengedése után kemény padlók tisztítására is alkalmas.

Nagy szívóerő
 
 

HOME turbókefe

Felporszívózza az egész lakást, mégis a szőnyegen hajszálakat talál? A nagyméretű HOME turbókefével, amely kefél és porszívóz is egyben, ez soha többé nem fog előfordulni. A HOME turbókefe ideális választás minden szőnyegtípushoz, kanapék kárpittisztításához. Nagyságának köszönhetően széles felületet fog át, így a tisztítás kevesebb időt rabol el.

Speciális PET turbókefe

Tiszta otthonról álmodik még házi kedvence mellett is? A speciális PET turbókefének köszönhetően mindkét álom valósággá válhat. Az egyedi konstrukció minden egyes szőrt felfog, melyet házi kedvence elhullajt. Továbbá könnyű az egyedi kefe karbantartása is a speciális, felülről nyitható kefét könnyen megtisztíthatja és újra összerakhatja.

 
 

HOME parketta szívófej

A speciálisan összeállított HOME parketta szívófej a legjobb választás lehet a műanyag padlók, parketták, hajópadlók és linóleum padlók tisztására. Speciális karcmentes tisztítást biztosít a kemény padló felületeken.

Extra hosszú CAR réstisztító fúvóka

Gyermekei által széthagyott apróságok, megszárad sár, vagy a házi kedvencek által szétszórt szőr? A járművében rejtett kincsekre bukkan? Szűk helyekre, a kanapék, fotelek alatti rekeszekbe, továbbá az autó nehezen elérhető rekeszeibe, és az egész lakásba könnyen elérhet a 60 cm hosszú rugalmas CAR réstisztító fúvóka segítségével.

 
 

Meghosszabbított SPIDER műanyag cső

Hívatlan vendégeket talál otthonában, akik kéretlen pókhálókat hagynak maguk után? Az eltávolításuk többé nem okoz fejfájást. A speciális 0,5 m-es hosszabbított műanyag SPIDER cső hatására a pókhálóknak hűlt helye marad a falakon és a bútorokon.

KID fúvóka gyermekek utáni takarításért

Mindenki, akinek van gyermeke tudja: ételmaradékok a gyermekek után az egész lakásban, szerteszét. A KID széles fúvóka könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket. Kiszívja a konyhapult alatt elbújt maradékokat, az asztalokról, székekről, lépcsőkről és az ágyból is könnyedén felszívja a maradékokat.

 
 

5 éves motor élettartam garancia

A cseh Concept márka mindenesetben a megtervezett készülékek minőségét tartja elsődlegesnek, ezért vásárlóinak mindenekelőtt hosszabbított garanciát vállal készülékeire. A készülék működésében a legnagyobb megterhelést végző motor számára, a VP8240-es készülékben 5 éves garanciát ajándékoz.

Kárpittisztító fúvóka

A kárpittisztító fúvókával könnyedén tisztítja meg a kanapékat, foteleket, ágyakat, és ezzel a bútorokon fellelhető port is könnyedén minimalizálhatja, anélkül, hogy azokat összekarcolná. Továbbá az ablakkeretek tisztítására is felhasználhatja.

Réstisztító fúvóka porkefével

A nehezen elérhető helyek tisztítása többé nem lesz probléma. A réstisztító fúvóka segítségével és a porkefével a bútorok mögül is könnyen eltávolíthatja a port, a radiátorokról és a konyhabútorról is könnyen és gyorsan felszívhatja a szennyeződéseket.

XL 4 l-es porzsák

Az extra nagy 4 literes térfogatú porzsák modern SMS textilből készült, amely rengeteg előnnyel rendelkezik a klasszikus papír porszákokkal szemben. A nagy szűrő képességeinek köszönhetően a HEPA 12 ANTIBAKTERIÁLIS szűrő számára még a magas páratartalom sem akadály. Ezzel a tulajdonságával a porszívó motorját is kíméli. A készülék HEPA szűrővel való felszereltségét főként az allergiások fogják örömmel fogadni.

Műszaki adatok és specifikációk:

Maximális teljesítmény: 700 W

Szívó erő: 17 kPa

7 fokozatú szűrés

Mosható HEPA 12 szűrő

Nagy porzsák űrtartalom: 4 l

Elektromos teljesítmény szabályozás

Fém teleszkópos csövek

Hatótávolság: 12 m

Vízszintes és függőleges pozíció

Porzsák nélküli bekapcsolás elleni biztosíték

Automata tápkábel tekercselés - kábeldob

A tápkábel hossza: 8 m

A teleszkópos cső hossza: 78 cm

Rugalmas cső hossza, végződésekkel: 175 cm

Hang: <76 dB (A)

Súly: 5,5 kg (tartozékok nélkül)

Szín: fekete karbon + szürke

Tartozékok: HOME turbókefe, PET turbókefe, ECO talajtisztító fúvóka, HOME parkettatisztító fúvóka, extra hosszú réstisztító CAR fúvóka, széles fúvóka KID, meghosszabbított műanyag cső SPIDER, kárpittisztító fúvóka, réstisztító fúvóka kefével

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 76 dB

Méret & súly

Tömeg 5,5 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONVS007
Termékszám:  VP8240

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15