Oldal frissítése

Concept VP-8051

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-8051

A praktikus Concept porzsákos porszívó a kedvenc társa lesz a takarítás során. Egyesíti a modern dizájnt, a minőségi kivitelezést és a különösen magas teljesítményt, amely még a vastag szőnyegekből is kiszedi a legfinomabb szennyeződést. A hatékony motor szívóereje ellenére nagyon gazdaságos és meglehetősen csendes. B energiaosztályú és 

zajszintje mindössze 70 dB határán mozog.

Kerekei kíméletesen védik a padlót mindennemű karcolástól. Az 5 m hosszú önvisszahúzó kábelnek köszönhetően még nagyobb lesz a kényelme, mert nem kell gyakran cserélni az aljzatokat. A kiporszívózott hulladék egy 2 literes textilzsákban gyűlik, amelyet könnyen kiszórhat és ismét használhatja. Alacsony súlya és praktikus fogantyúja egyszerűvé teszi az általános kezelést és hordozhatóságot. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 70 dB

Méret & súly

Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  CON002a15
Termékszám:  VP8051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15