Oldal frissítése

Concept VP-5095 porszívó

4,0 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-5095 porszívó


Concept VP-5095 800W
 

Kompromisszum nélkül

Ez a porszívó nem hagy cserben - hosszú időn át hűségesen veled lesz. A portartálynak köszönhetően megszűnik az állandó porzsák vásárlás, stabil teljesítménye pedig tökéletesen tiszta háztartást biztosít. A különböző atkák és allergének eltávolításáról a jó minőségű és mosható HEPA 10 szűrő gondoskodik. 

Concept VP-5095 800W
 

Mosható szűrő

A Concept VP5095 porzsák nélküli porszívó 800 W teljesítményű motorral rendelkezik, amely biztosítja otthonod tökéletes tisztán tartását - a piszoknak nincs esélye. A mosható HEPA 10 szűrő biztonságos és tiszta otthont nyújt az allergiában szenvedőknek. A portartály kapacitása nagy: 2,5 liter, így az egész lakást vagy házat kitakaríthatod ürítés nélkül. A tartály kiürítéséhez csak egy gombot kell megnyomnod, és megszabadulhatsz a teljes tartalomtól anélkül, hogy bepiszkolnád a kezed.


Concept VP-5095 800W
 

Résszívó fej

A teljes otthoni tisztaság eléréséhez használd a résszívó fejet, amely a nehezen elérhető helyekre is befér, a kárpitokhoz pedig alkalmazd a kárpittisztító fejet. Minden sarkot és minden bútort megtisztíthatsz. Az otthonod csak úgy ragyog majd. 

Concept VP-5095 800W
 

Padlószívó fej

Bármilyen típusú padló porszívózásához ideális. Ha szőnyeget akarsz vele porszívózni, csak nyomd meg a fejen található gombot, így kiengedi sörtéit, hogy hatékonyabb legyen a porszívózás. Egyedi felépítése kiváló szívóhatást biztosít.

Concept VP-5095 800W
 

Turbókefe

Kiporszívóztad a szőnyegeket, és még mindig nem szabadultál meg a szőr- és hajszálaktól? Akkor használd a turbókefét, amely egy lépésben szívja és keféli fel a szennyeződést. Méretének köszönhetően szélesebb felületen dolgozik, így a tisztítás kevesebb időt vesz igénybe.


Tartozékok

  • Turbókefe
  • Padlószívó fej
  • Kárpittisztító fej
  • Résszívó fej
 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 77,6 dB

Méret & súly

Tömeg 4,7 kg

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  CON002a32
Termékszám:  VP5095

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15