Oldal frissítése

Concept VP-5081 BEETLE

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-5081 BEETLE

Concept VP-5081 Beetle egy nagy teljesítményű segítő minden háztartásban. Cyclone bajnoka tisztítás hasznos funkciók, széleskörű szolgáltatások és modern design. Ez egy 1,2 literes konténerek, hogy könnyen el lehet távolítani, miután betöltésére és ürítésére. Többé nem kell bajlódnia a csere porzsákok. Hála a ciklon rendszer, a port és a szennyeződéseket egymástól, így növelve az erőt a szívóerő akár 380 watt nagy.
Modern porszívó fém teleszkópos cső, könnyedén elérheti a még nagyobb távolságokra. Porszívózás nagyobb szobák nem lesz probléma, köszönhetően az 5 méter hosszúságú ellátási önálló tekercselés kábelt. One sima és gyengéd stroke osztályon van egy gumírozott kerekekkel.Kezelés is, hogy nagyon könnyű, mindössze 3,8 kg. A parketta szívófej biztonságosan szívja minden kemény felületen. A legnehezebben megközelíthető helyekre is könnyen megközelíthető egy slot kiterjesztése egy portalanító ecset. 
Értékelni fogja a karcsú kialakítás stílusos színben. Kompakt mérete lehetővé teszi az eszköz könnyen tárolható anélkül nem foglal sok helyet. Előnye, hogy az alacsony zajszint, csak 71 dB. Kényeztesse magát a kényelmes, ugyanakkor tisztítás.
További információk:
tartozékok:Toldócsövek por ecsetEcset parkettaUniverzális padló szívófej

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 600 W

Zaj

Zajszint 71 dB

Méret & súly

Szélesség 50 cm
Magasság 28,5 cm
Mélység 27,5 cm
Tömeg 3,8 kg

Szín

Szín Zöld
Kód:  ECO101g4
Termékszám:  8594049740635
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15