Oldal frissítése

Concept VP-4130

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept VP-4130

Búcsúzz el a a rövid kábelektől

Eleged van már abból, hogy a kamrából mindig kicipeld a régi, nagy, nehéz porszívódat? A cseh Concept márka megoldást kínál a problémádra.  Az új, VP 4130 2 az 1-ben modellel élvezheted a gyors és kényelmes, kábelnélküli  porszívózást. Nem kell minden szobában másik konnektorba dugnod a készüléket, mert nincs többé szükséged kábelre és dugóra. Ezzel a készülékkel az egész lakás, a hosszú folyosók és lépcsők kényelmes porszívózása valósággá válik.


Nem kell többé lapát

Takaríts meg időt a VP 4130 sokoldalúságának köszönhetően. Ez a Concept porszívó kivehető kézi porszívóval rendelkezik. Ráadásul pénzt takarítasz meg, mert nem kell további gépeket vagy eszközöket vásárolnod. Biztosan értékeled majd, hogy a kézi porszívóval könnyebb a konyhaszekrények alatti porszívózás, a gyerekek utáni takarítás, a számítógép billentyűzet, a csomagtartó tisztítása, vagy akár a hörcsögök által szétszórt fűrészpor eltüntetése.


Mindig készen áll

A kompromisszum nélküli porszívózást egyszerre 25 percig élvezheted. A tölthető, minőségi Li-ion akkumulátor ilyen hosszú ideig bírja egy töltéssel. Legnagyobb előnye, hogy ha teljesen lemerült, mindössze 4 óra töltési időre van szüksége. Az akkumulátor állapotát mindig láthatod a kontrollfénynek köszönhetően, így mindig tudod majd, ha a porszívó készen áll a 100 %-os teljesítményre, vagy hogy még milyen energiamennyiség maradt a további tisztítandó felületekhez.


Nem kell szervízbe vinni

A kiváló minőségű Li-ion akkumulátor intelligens kialakítású, ezért bármikor töltheted, nem kell megvárnod, amíg teljesen lemerül. Nincs úgynevezett memória effektus, így nem megy tönkre, sőt hosszabb élettartamú. Plusz nagy előnye, hogy cseréjét otthonod kényelmében megoldhatod, nem kell időt töltened a szervizbe járással. Tipp a töltéshez: választható, hogy a kivehető kézi egységet külön töltöd fel, vagy az egész porszívót egyben.


A térd a hát- és térdfájásnak

Tudjuk jól, milyen nehéz a kevésbé hozzáférhető helyeken, például az ágy, kanapé vagy szekrény alatt porszívózni.  A flexibilis, akár 90°-ig elfordítható fogantyúnak köszönhetően nem kell görnyedezned, és nem húzod meg a hátad.


A kosz nem bújhat meg a sötétben

Szeretnéd lakásod legsötétebb zugait is megtisztítani? A VP 4130 porszívó közvetlenül a szívófejre szerelt LED világítással van felszerelve. Remek megoldás, mert a bútorok alatti területek is ragyognak majd a tisztaságtól.

A porszívó váratlan előnyei

A tökéletes kényelem érdekében a szívófejen finom sörték találhatók, amelyek megvédik a bútort, nem karcolják össze. Kárpitozott felületek vagy szűk rések tisztításához külön kefés kárpit szívófej és réstisztító áll a rendelkezésedre.


Könnyű karbantartás

Még a karbantartásnál is gondolt a gyártó a kényelemre. A rúdporszívó könnyen szétszedhető és egyszerűen tisztítható. A felszívott portól egyetlen gombnyomással megszabadulhatsz, anélkül, hogy hozzá kellene érned! A forgókefe is egyszerűen eltávolítható, és letisztítható így új kedvenced porszívózás után is mindig olyan lesz, mintha új lenne.



Tartozékok

  • A kefés kárpit szívófej a kivehető kézi porszívóba helyezve alkalmas például bútorok vagy ablakpárkányok portalanítására, karcolás nélkül
  • Töltő adapter
  •  Készlet a fali tároláshoz
 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 25 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Kefék Forgó
További kiegészítők Fali tartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONVT006
Termékszám:  VP-4130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05