Oldal frissítése

CONCEPT VA0060 PROFI

5 4 értékelés
59 390 Ft

CONCEPT VA0060 PROFI

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó nagyszerű segítő a különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozása során. A vákuumozott élelmiszer megőrzi vitamintartalmát, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszít ízéből és aromájából sem. Az élelmiszer vákuumozásának nagyszerű előnye nemcsak a frissesség és a hasznos anyagok megőrzése, hanem a jobb eltarthatósági idő is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőben és a fagyasztóban. A csomagban vákuumfólia szettet, egy praktikusvágókést és egy tömlőt is találsz az ételek tartályokba történő vákuumozásához. 7 üzemmód áll rendelkezésedre. Használhatod a praktikus vákuum-megszakító funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy a szívónyomást saját magad állítsd be. Nagyszerű előnye, hogy a tárolóedényekben tartott ételeket is vákuumozhatod vele.


Száraz és nedves ételekhez

Tárolóedényekben lévő élelmiszerek vákuumozása

Integrált fólia


A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó legfontosabb jellemzői

 • A vákuumfóliázó megakadályozza a levegő bejutását
 • Az élelmiszer megőrzi friss ízét és illatát
 • 7 üzemmód saját gombokkal
 • Alkalmas száraz és nedves élelmiszerekhez
 • A csomagban fóliakészletet, egy vágókést és egy tömlőt is találsz az ételek tartályokban történő vákuumozásához
 • Helytakarékosság a hűtőben és a fagyasztóban
 • Kiválóan alkalmas a hús pácolásához vagy sous-vide elkészítésének felgyorsításához
 • Könnyű kezelhetőség a megfelelő üzemmód gomb segítségével
 • Automatikus légelszívás funkció
 • Seal fólia lezárás
 • Maradék nedvesség tároló tartály
 • Tartályokba töltött élelmiszerek vákuumozásának lehetősége
 • PULSE funkció a törékeny élelmiszerek vákuumozásának teljes ellenőrzéséhez
 • Pácolás funkció
 • Csúszásmentes lábak

Takaríts meg helyet a hűtőben és a fagyasztóban a Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázóval

A Concept VA0060 PROFI nagyszerű segítő a különböző élelmiszerek vákuumozásában, amelyek ennek a nagyszerű módszernek köszönhetően tovább megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását, és megakadályozza a szervezet számára hasznos anyagok és vitaminok elvesztését. Az ételek így megőrzik friss ízüket és illatukat, mintha frissen hozták volna őket a piacról vagy a boltból. A vákuumozott élelmiszerek nagyszerű előnye a jobb tárolhatóság is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőben és a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, hafel kell gyorsítani a hús pácolását, vagy az ételek sous-vide technikával történő elkészítését. A Concept VA0060 PROFI csomagban egy integrált vákuumfóliát és tömlőt is találsz a tartályokba töltött élelmiszerek vákuumozásához.

A Concept VA0060 PROFI 4 üzemmódot kínál a könnyű vezérléshez

A kényelmes 7 üzemmódnak köszönhetően tetszés szerint vákuumozhatsz száraz és nedves ételeket. A Concept VA0060 PROFI készülék minden funkciójának saját gombja van, így a kezelés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomd meg a kívánt üzemmódot, és kész! A Concept VA0060 PROFI a tartályokba töltött élelmiszereket is képes vákuumozni. A vákuumgép 0,85 bar vákuummal és dupla hegesztéssel rendelkezik a tökéletes tömítés érdekében.

Automatikus légelszívás funkció

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó különleges Auto Vac/Canel funkcióval rendelkezik,amely automatikus légelszívásra és az azt követő fóliahegesztésre szolgál. Ugyanakkor ezzel a gombbal a vákuumozót működés közben is azonnal leállíthatod.

A Concept VA0060 PROFI a szívás megszakításának lehetőségét kínálja

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó megállító opciót is kínál, amely teljeskörű ellenőrzést biztosít a szívás felett. A funkció használatával megszakíthatod a szívást, így magad állíthatod be az élelmiszerben lévő nyomást, hogy az ne sérüljön vagy nyomódjon össze semmilyen módon a folyamat során.

Vákuumozás a szerkezetnek és a szükséges nyomásnak megfelelően

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó hasznos funkciókkal segíti a könnyű előkészítést. A Sealing Time funkció lehetővé teszi, hogy beállítsd a legmegfelelőbb tömítési időt az étel állagának megfelelően. A száraz ételekhez beállíthatod a  Dry, a közepesen nedves ételekhez a Moist, a több folyadékot tartalmazó nedves ételekhez pedig a Extended funkciót. A Pressure funkció a megfelelő szívónyomás beállítására szolgál. Választhatsz a Normal nyomás és a a gyengédebb, törékeny ételekhez alkalmas Gentle gomb között is.

Zárd le a fóliát a Seal funkcióval

A Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó készülék Seal funkciója a fólia lezárására szolgál. Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, hanem csak hegeszti a zacskót.

Concept VA0060 PROFI vákuumfóliázó pácoló funkcióval

A Concept VA0060 PROFI a húsok pácolásának lehetőségét is kínálja. A vákuumpácolás a legegészségesebb és legjobb módja a hús tartósításának a grillezés előtt. A vákuumozás hatására a hús pórusai kinyílnak és jobban felszívják a pácot, így a hús gyorsabban lesz kész a grillezésre, és nem kell több órát várnod, amíg a hús megsül. Ha a húst vákuumtartályban pácolod, a Marinate funkció beállítja az ideális szívási nyomást.

További információk:

 • Vákuum: 0,85 bar
 • Szín: fekete
 • Teljesítmény: 130 W
 • Feszültség: 220-240 V ~ 50 Hz

Kiegészítők:

 • Vákuumfólia
 • Szívótömlő
 • Vágókés

Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 2,8 cm
Teljesítmény 130 W
Funkciók Pulzáló levegőszívás, Marinálás
Tulajdonságok LED-jelző, Kijelző
Fóliák száma a csomagban 1 db
Csomag része Fólia, Vákuumtömlő, Vágókés

Méret & súly

Szélesség 40 cm
Magasság 13 cm
Mélység 21 cm
Tömeg 3 kg
Kód:  CONVA875
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VA0060

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10