Oldal frissítése

CONCEPT VA0050

4,5 4 értékelés
24 990 Ft

CONCEPT VA0050

A Concept VA0050 vákuumfóliázó gép nagyszerű segítség különböző típusú élelmiszerek és tárgyak vákuumozásához. A élelmiszerek megőrzik vitamintartalmukat, és az elszívott levegőnek köszönhetően nem veszítik el ízük vagy aromájuk. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye nem csak az ételek frissességénekés állagának megőrzése, de a jobb tárolhatóság is, hiszen így nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A csomagban 10 zacskót, egy praktikus vágókést és egy tömlőt találsz az edényből történő vákuumozáshoz. 4 üzemmód közül választhatsz, amelyek saját gombbalrendelkeznek. Használhatod a praktikus vákuum megszakítási funkciót is, amelynek köszönhetően te magad állíthatod be a szívási nyomást. Nagyszerű előny az élelmiszerek vákuumozásának lehetősége az edényekben.


Száraz és nedves ételekhez

Élelmiszerek vákuumozása dobozokban

10 zacskó a csomagban


A Concept VA0050 vákuumfóiázó legfőbb jellemzői

  • A vákuumozó gép megakadályozza a levegő bejutását
  • Az étel megőrzi friss ízét és aromáját
  • 4 üzemmód, amelyek saját gombbal rendelkeznek
  • Száraz és nedves ételekhez is alkalmas
  • A csomagban 10 zacskót, vágókést és tömlőt találsz az élelmiszerek edényekben történő vákuumozásához
  • Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban
  • Nagyszerű húspácolás vagy a sous-vide felgyorsítására
  • Könnyű kezelhetőség a megfelelő működési mód kiválasztásával
  • Funkció az automatikus elszíváshoz
  • A zacskókat a Seal funkcióval zárhatod le
  • Tartály a maradék nedvesség számára
  • Ételek dobozokban történő vákuumozásának lehetősége
  • PULSE funkció a törékeny ételek vákuumozásának teljes ellenőrzéséhez
  • Csúszásgátló lábak

Takaríts meg helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban a Concept VA0050 vákuumozó gépnek köszönhetően 

A Concept VA0050 vákuumozó nagyszerű segítség a különböző ételek vákuumozásához, amelyek ennek a remek módszernek köszönhetően hosszabb ideig megőrzik frissességüket. A vákuumozás megakadályozza a levegő bejutását, amely így a szervezet számára előnyös anyagok és vitaminok elvesztését akadályozza meg. Az ételek friss ízüket és aromájukat ismegőrzik, mintha frissen hoztad volna őket a piacról vagy az üzletből. Az ételek vákuumozásának nagyszerű előnye a jobb tárolás is, mivel nem foglalnak túl sok helyet a hűtőszekrényben és a fagyasztóban. A vákuumozás akkor is nagyszerű, ha szeretnéd felgyorsítani a hús pácolását, vagy szeretnél ételeket sous-vide technikávalkészíteni. A Concept VA0050 vákuumfóliázó csomagjában 10 zacskót és egy tömlőt találsz az élelmiszerek edényekben történő vákuumozására.

A Concept VA0050 vákuumfóliázó 4 üzemmódot kínál

A praktikus 4 üzemmódnak köszönhetően a száraz és nedves ételeket tetszés szerint vákuumozhatók. Minden funkció saját gombbal rendelkezik a Concept VA0050 készüléken, így a vezérlés gyerekjáték lesz. Egyszerűen nyomd meg a kívánt üzemmódot, és kész is vagy! A Concept VA0050 porszívó az edényekből történő vákuumozást is képeskezelni.

Funkció az automata elszíváshoz

A Concept VA0050 vákuumozó gép speciális Auto Vac/Canel funkcióval rendelkezik, amelyet az automatikus elszíváshoz és a zacskók későbbi lezárásához használhatsz. Ugyanakkor ezzel a gombbal azonnal le is állíthatod a vákuumozó gépet működés közben.

Száraz és nedves ételek vákuumozása

Abban az esetben, ha száraz vagy nedves ételeket szeretnél vákuumozni, a Concept VA0050 készülék ideális lesz számodra. Praktikus edénnyel is rendelkezik, amelybe az ételből visszamaradó nedvesség kerül.

Élelmiszerek edényben történő vákuumozása

A Concept VA0050 vákuumozó gép nagyszerű előnye a dobozokban történő vákuumozás lehetősége, amely egy speciális tömlőn keresztül történik (a tömlő a csomag részét képezi). A minőségi tömítés megakadályozza a levegő visszakerülését, és hosszabb ideig frissen tartja az ételeket. Ezenkívül az ételeket a nedvességtől is védi. AConcept VA0050 vákuumozó teljes mértékben kompatibilis a Concept VD8100 készlettel.

A Concept VA0050 vákuumozó lehetőséget nyújt a vákuumozás megszakítására

A Concept VA0050 vákuumozó a megszakítás lehetőségét is kínálja, ennek köszönhetően teljes mértékben ellenőrzésed alatt tarthatod a folyamatot. Megnyomásával  megszakíthatod a szívást, így saját magad állíthatod be az nyomást, így az étel nem nyomódik meg a folyamat során.

Zárd le a zacskókat a Seal funkció segítségével

A Concept VA0050  vákuumozó gép Seal funkciója a tasakok lezárására szolgál.  Ez a funkció nem szívja ki a levegőt, csak lezárja a zacskókat.

További információk:

Méretek: 40 x 16 x 9 cm
Vákuumnyomás: 0,7 bar
Szín: fekete
Energiafelhasználás: 110 W
Feszültség: 220 - 240 V

Kiegészítők:

10 db 20 x 30 cm-es zacskó
Tömlő az élelmiszerek tartályokban történő vákuumozásához
Vágókés


Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 30 cm
Teljesítmény 110 W
Funkciók Hegesztési funkciók (nedves éllemiszerhez), Automata, Pulzáló levegőszívás
Tulajdonságok LED-jelző
Fóliák száma a csomagban 10 db
Csomag része Vákuumtömlő, Vágókés, Zacskók
Kód:  CONVA857
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VA0050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20