Oldal frissítése

CONCEPT TE2052 BLACK

4,6 13 értékelés
Szuper ár
14 790 Ft

CONCEPT TE2052 BLACK

Nehezen indul a reggel? Ez sem probléma, a Concept TE2052 kenyérpirító ugyanis pillanatok alatt készíti el a ropogós pirítóst számodra - egészségesen és egyetlen csepp zsír nélkül. Ez a készülék rendkívül széles nyílással rendelkezik a kenyérszeletek számára, összesen két nyílással, ezt egészíti ki az elektronikus időzítő és a 6 szintenállítható pirítás. A TE2052 kenyérpirító emellett kiolvasztás és felmelegítés funkcióval is bír, illetve azonnal abba is hagyhatja a kenyér pirítását. Amint végzett, a kenyérszeleteket automatikusan kiemeli, a Concept TE2052 pedig kikapcsol. Ennek a modellnek az egyik előnye az igazán egyszerű tisztítása.

6 szintű pirítás

Automatikus középre helyezés

3 féle dizájn

A Concept TE2052 Black főbb jellemzői

  • Süss vékony és vastag szeleteket (extra széles, 36 mm-es nyílás) vagy más péksüteményeket
  • Concept TE2052 6 pirítási szinttel
  • Automatikus középre helyezés a kenyér egyenletes pirításához
  • A Concept kenyérpirító kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • A csúszásgátló lábakkal szilárdan a helyén marad a konyhapulton vagy az asztalon
  • A kenyér automatikus kiadása
  • A Concept TE2052 kenyérpirító automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik
  • A Concept TE2052 tisztítása könnyű

Tökéletesre sült pirítós

A Concept TE2052 kenyérpirítóval egyenletesen sütheted át a kenyérszeleteket vagy más péksüteményeket. Minderről az automatikus középre helyezés gondoskodik, amely a behelyezett szeletet pontosan a Concept TE2052 kenyérpirító nyílásának közepére igazítja.

Concept TE2052  kenyérpirító könnyű tisztítással

A Concept TE2052 kenyérpirító tisztítása valóban könnyű. Minden egyes használat után húzd ki a készülék alatt található tálcát, seperd le róla a morzsákat a szemetesbe, majd helyezd azt vissza.

A Concept TE2052  használata maximálisan biztonságos

A magasra emelő kar funkció biztosítja az elkészült kenyérszeletek könnyű és biztonságos eltávolítását a Concept TE2052 készülékből. A kenyérpirító stabilitásáért a csúszásmentes lábak felelnek. A Concept TE2052 kenyérpirítót elhelyezheted a konnektorhoz közel, a kábelt pedig játszi könnyedséggel elrejtheted a készülék belsejében kialakítotttárolóhelyen.

Válaszd ki a konyhádba megfelelő színt

Akkor se keseredj el, hogyha a fekete formatervezésű Concept TE2052 készüléke nem illik a konyhádhoz. Ezt a modellt fehér vagy rozsdamentes acél színekben is megvásárolhatod.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 950 W
Anyag Rozsdamentes acél
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Fényjelzés
Tartozékok Kivehető morzsatálca

Szín

Szín Inox

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONTP898
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TE2052

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10