Oldal frissítése

Concept TE2015 fehér

10 590 Ft

Concept TE2015 fehér

Szívesen eszel pirítóst, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelésed, és nem szereted, amikor a klasszikus serpenyőben sütés közben megszívja magát olajjal? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed a nagyszerű Concept kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetséges egyszerre két szelet pirítóst elkészíteni. A kiolvasztás funkció is felkelti a figyelmed. Ez elsősorban akkor lesz hasznos,ha nem vetted ki időben a lefagyasztott péksüteményt a mélyhűtőből. Ha hirtelen el kell menned, egy gombnyomással azonnal ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. A nagyszerű Concept pirító szerkezete magas kiemelés funkciót is rejt. Így égésveszély nélkül kényelmesen kiveheted a pirítóst. Nem szereted, ha a kenyér két oldalának különbözik a színe? A középrehúzó funkció gondoskodik róla, hogy egyenletesen piruljon meg. A kenyérpirító gyártásához minőségi anyag szolgált, amely az első osztályú rozsdamentes acél és műanyag.

Kenyérpirító Concept TE2015 fehér ...

A nagyszerű Concept TE2015 fehér kenyérpirító döntő ismertetőjegyei

  • Ízletes reggeli elkészítésére tökéletes kenyérpirító
  • Egyszerre két szelet kenyeret süthetsz meg benne
  • A kiváló Concept kenyérpirító kiolvasztás funkciót is kínál
  • A kenyérpirítót ellátták magas kiemeléssel
  • Középre húzás a kenyér tökéletes átsüléséért
  • Szín: fehér
  • Fogyasztása 930 W
Kenyérpirító Concept TE2015 fehér ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 930 W
Anyag Rozsdamentes acél, Műanyag
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Magas kiemelés, Középre igazítás

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONTP23
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  te2015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05