Oldal frissítése

Concept SR3380

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept SR3380

Stílusos kisegítő, amely megkönnyíti a munkát, időt spórolva nekünk. A Concept SR3380 kézi mixerrel könnyedén készíthetsz akár ízletes házi tejszínhabot, különböző krémeket, tojásból habot, vékony és vastagabb tésztákat és sok más nyalánkságot. Az ergonomikus kialakítás megkönnyíti a Concept SR3380 kézi mixer kezelését. 5 sebesség fokozatból választhatunk.

A Concept SR338 mixer főbb jellemzői

  • Hosszú habverők és horgok magasabb edényekhez
  • A Concept SR3380 öt sebességgel rendelkezik
  • A kézi mixer egyszerűen használható
  • Egyszerű és praktikus otthoni segítség
  • Fehér színű

Extra hosszú habverők és horgok magas tálakhoz

A Concept SR3380 kézi mixer új habverőket tartalmaz. Ezekkel egyszerű az étel elkészítése és méretüknek köszönhetően még mélyebb edényekben is használhatóak. Könnyen készíthetsz lágy, könnyedebb krémeket, habokat vagy tésztát. A keverő ugyancsak segít vastagabb tészták készítésénél is. Készítsünk finom mézeskalácsot vagy zsemlét ezzel az elegáns Concept kézi mixerrel!

A Concept SR3380 5 állítható sebességfokozattal rendelkezik

Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a Concept SR3380 tökéletesen illeszkedik a kézbe. Alacsony súlyának hála, könnyen és pontosan kezelhető. Egyetlen gombbal szabályozható a sebesség és egyetlen mozdulattal eltávolítható a habverő.  A 400W teljesítményű motorral a Concept SR3380 finom tésztákat és tejszíneket készít számunkra.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Teljesítmény 400 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  CONMR004
Termékszám:  8595631003275
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05