Oldal frissítése

CONCEPT SR3310

3,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT SR3310

A fekete színű Concept SR3310 botmixer segít az ételek széles skálájának elkészítésében. Használat után csak öblítsd le a turmixgép tartozékait, vagy mosd el őket a mosogatógépben. A Concept SR3310 kiváló segítség, ha ellenállhatatlan süteményeket, krémeket vagy puha tésztát szeretnél készíteni. 5 sebesség közül választhatsz, és lehetőség van a PULSE funkció használatára is. A csomagban 2 rozsdamentes acél habverőt, 2 rozsdamentes acél gyúrókampót, egy rozsdamentes acél habverőt, egy rozsdamentes acél keverőt, egy 800 ml űrtartalmú keverőtálat és egy praktikus aprítót találsz.


Cserélhető rozsdamentes acél habverők

5 sebesség + PULSE

Aprító


A Concept SR3310 botmixer legfőbb jellemzői

  • SR3210 Kézi mixer fekete színben
  • Extra erős 500 W-os motor
  • Ergonomikus kialakítású fogantyú
  • Alkalmas ellenállhatatlan sütemények, krémek vagy puha tészták készítésére
  • 5 sebességfokozat + PULSE üzemmód
  • 2 rozsdamentes acél habverő, 2 rozsdamentes acél dagasztókampót, rozsdamentes acél habverőt, rozsdamentes acél keverőt, 800 ml-es keverőtálat és praktikus aprítót tartalmaz
  • Könnyű tisztítás és karbantartás
  • A turmixgép minden alkatrésze kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Biztosíték a motor túlmelegedésének megakadályozására

Nagy teljesítményű Concept SR3310 botmixer 

A Concept SR3310 botmixer nélkülözhetetlen segítőd lesz a konyhában. Sokoldalú használatot kínál, amellyel kedvenc ételeid elkészítése gyerekjáték lesz. A mixerrel ellenállhatatlan krémeket vagy finom tésztákat készíthetsz. 5 sebességfokozatot és a PULSE funkciót kínál. A turmixgép ergonomikus formája kényelmes kezelhetőséget biztosít.

Botmixer gazdag tartozék-választékkal

A Concept SR3310 botmixer rengeteg tartozékkal rendelkezik, amelyekkel a kedvenc ételek elkészítése gyerekjáték lesz. Ha szeretsz sütni, a speciális rozsdamentes acélból készült habverőkkel mesés házi desszertekbe készíthetsz tojásfehérjét, vagy finom házi tejszínhabot. A habverőkkel gyönyörűen sima krémet vagy vékony tésztát alkothatsz rántottához és palacsintához. A dagasztókampókat tömörebb tészta elkészítésére alkalmazhatod.

Merülő tartozék levesek, szószok és koktélok turmixolásához

A Concept SR3310 botmixer merülőmixerrel is rendelkezik, amely kiválóan alkalmas mártások, levesek vagy koktélok elkészítéséhez. A tartozék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek, így a forró levest közvetlenül az edényben keverheted. A merülőmixer házi majonéz és bébiétel készítéséhez is nagyszerű. A Concept SR3310 botmixer csomagolásában egy ilyen hasznos, 800 ml térfogatú keverőtartályt is találsz.

Concept SR3310 kézi mixer praktikus aprítóval

A Concept SR3310 botmixerhez egy praktikus Chopper aprító is tartozik, amely két pár éles vágókéssel rendelkezik. A keményebb ételeket, például dióféléket vagy zöldségeket is képes kezelni. Az aprító tökéletesen alkalmas hús, sajt, gyümölcs vagy fűszernövények aprítására.

A Concept SR3310 botmixer biztonsági zárral véd

A Concept SR3310 botmixer használata során biztonságod érdekében a biztonsági zár megakadályozza, hogy a motor túlmelegedjen és az egész készülék károsodjon. Minden tartozék egy gombnyomással kivehető, és a mosogatógépbe helyezhető.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Teljesítmény 500 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Keverés, Habverés, Olvadóbiztosíték, Pulse gomb, Tartozék kioldó gomb
Tulajdonságok Olvadóbiztosíték, Pulse gomb, Tartozék kioldó gomb
Edény térfogata 0,8 l
Edény anyaga Műanyag
Kábel hosszúsága 1 m

Kiegészítők

Tartozékok Botmixer feltét

Tulajdonságok

Funkciók Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 500 W
Sebességfokozat 5
Kód:  CONRM161
Termékszám:  SR3310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15