Oldal frissítése

Concept SR3210 Kézi mixer

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept SR3210 Kézi mixer

A fekete színű Concept SR3210 kézi mixerrel számos fogást elkészíthetsz. Használat után egyszerűen öblítsd el vagy nyugodtan bízd rá a tartozékait a mosogatógépre. A Concept SR3210 mixer nagyszerű segítség lesz az ellenállhatatlanul finom sütemények, krémek és piskóta elkészítéséhez. 5 sebesség illetve a TURBO fokozat állnak rendelkezésedre. A készletben található két rozsdamentes acél habverő, két rozsdamentes acél dagasztóhorog és egy különleges rozsdamentes acél habverő, amely ideális a házi tejszínhab vagy habcsók készítéséhez.


Cserélhető rozsdamentes acél habverő


5 sebesség + TURBO

Könnyű használat


A Concept SR3210 kézi mixer főbb jellemzői

  • SR3210 kézi mixer fekete kivitelben
  • Extra erős motorral
  • Ergonomikus formájú markolattal
  • Alkalmas az ellenállhatatlanul finom sütemények, krémek vagy piskótatészták elkészítéséhez
  • 5 sebesség + TURBO mód
  • 2 rozsdamentes acél habverőt, 2 rozsdamentes acél dagasztóhorgot és 1 speciális rozsdamentes acél habverőt tartalmaz
  • Könnyű tisztítás és karbantartás
  • A mixer minden alkatrésze kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Túlmelegedés elleni biztosíték, amely megakadályozza a motor túlmelegedését

Nagy teljesítményű Concept SR3210 kézi mixer

A Concept SR3210 kézi mixer elengedhetetlen segítőtárssá válik a konyhában. Sokoldalú felhasználásával gyerekjáték lesz a kedvenc fogásaid elkészítése. A készülékkel lenyűgözően finom krémeket és ízletes tésztát alkothatsz meg. Használhatod az 5 elérhető sebességet és a TURBO funkciót, utóbbi maximális teljesítményt nyújt rövid idő alatt.

Kézi mixer számos tartozékkal

A Concept SR3210 kézi mixer számos tartozékkal érkezik, ezekkel nyugodtan elkészítheted a kedvenc ételeidet. Ha szeretsz sütni, a különleges rozsdamentes acél habverővel csodálatos desszertet vagy igazán finom házi tejszínhabot készíthetsz a felvert tojásfehérjéből. A habverőkkel lenyűgözően puha krémet vagy légies tésztát keverhetsz az omlettek vagy palacsinták készítéséhez. A dagasztóhorog alkalmas a sűrűbb tésztákhoz. Ha végeztél, egyszerűen távolítsd el a dagasztóhorgot vagy a habverőt egyetlen gombnyomással, ezeket nyugodtan behelyezheted a mosogatógépbe is.

A CONCEPT SR3210 kézi mixer biztosítékkel véd

A Concept SR3210 kézi mixer használata közben egy túlmelegedés elleni biztosíték védi a motort a túlmelegedéstől, majd pedig a készüléket az így keletkező sérülésektől.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 400 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  CONRM720
Termékszám:  SR3210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10