Oldal frissítése

Concept SR3140

4,1 13 értékelés
18 690 Ft

Concept SR3140

Stílusos segítség a konyhában, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg. A Concept SR3140, 300 W teljesítményű turmixgéppel könnyedén készíthetsz finom házi tejszínhabot, különféle krémeket, sárgabarack habot, ritkább-, és dagasztott tésztákat és sok egyéb finomságot. A Concept SR3140 kézi mixer ergonomikus kialakítása egyszerűvé teszi a gép kezelését. Öt sebesség közül választhatsz, és biztosan értékelni fogod a 3,4 literes forgótálat és a biztosítékot.

Az SR3140 forgótálas kézi mixer fő jellemzői

  • Elektromos kézi mixer tejszínhab, krémek, tészta, és egyéb finomságok készítéséhez
  • Hosszú keverőlapátok és habverők a magasabb tálakhoz
  • Tartalma a 3,4 literes forgó tál is
  • Az SR3140 Concept 5 sebességes
  • Könnyű kezelhetőség, ergonomikus kialakítás
  • Egyszerűen kezelhető, praktikus segítség a háztartásban

Az extra hosszú keverőlapátok és habverők  alkalmasak magas falú edényekhez is

A Concept SR3140 kézi mixer tartalma egy pár habverő és egy pár keverőlapát, amelyeket úgy terveztek, hogy magasabb falú edényekkel is kényelmesen használhatók legyenek. A habverők játszva megbirkóznak ritka és dagasztott tésztákkal, különféle krémekkel és habokkal egyaránt.  A Concept SR3140 keverőlapátjainak pedig a sűrűbb tésztáknál veszed hasznát. Készíts ízletes mézeskalácsot vagy fánkot ezzel az elegáns kézi mixerrel.

A Concept SR3140 kézi mixer öt sebességes

Az SR3140 Concept ergonomikus kialakítású, így tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Alacsony súlyának köszönhetően könnyedén végezhetsz vele pontos munkát. A sebességet egy kézzel könnyedén beállíthatod, és egyetlen gombnyomással cserélheted a habverőt és a keverőlapátot. A Concept SR3140, 300 W- os kézi mixer segítségével bármilyen tésztát, és finom krémeket készíthetsz.

Energiafelhasználás:
300 W

Keverőedény térfogata:
3,4 l


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 300 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés
Edény térfogata 3,4 l
Edény anyaga Műanyag

Kiegészítők

Tartozékok Állvány, Dagasztókar, Habverők, Állvány tállal

Szín

Szín Fehér
Kód:  CONRM817
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  sr3140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15