Oldal frissítése

Concept SO5000

97 890 Ft

Concept SO5000

Az élelmiszerek kényelmes szárítása megszokott módszerré vált a minőségük megőrzésére. Ha eddig még nem próbáltad ki, itt a változás ideje, mert így akkor is kihasználhatod a termésedet, amikor hiány van belőle a piacon. A minőségi Concept aszalógép húsok, gyümölcs, zöldség, gomba és gyógynövények, teák szárítására lesz ideális választás. 14 db, ötletesen formázott szellőzőnyílásokkal ellátott tálcával rendelkezik. A levegő vízszintes áramlása az aszalógépben biztosítja, hogy minden élelmiszer egyenletesen fog száradni. A levegő egyenesen át tud áramlani az összes tálcán, így az összes részt ugyanannnyi hő és levegő éri. Elkészítéshez minőségi anyagot használtak, amely a remek rozsdamentes acél.

Aszalógép Concept SO5000 ...
Aszalógép Concept SO5000 ...

A kitűnő Concept SO5000 aszalógép lényeges tulajdonságai

  • A kiváló Concept szögletes aszalógép segít neked kitűnő csemegéket készíteni
  • Húsok, gyümölcs, zöldség, gomba és gyógynövények, teák szárítására lesz ideális megoldás
  • A gyártó az aszalógép felhasználóinak biztonságára is figyelt, ezért túlmelegedés elleni védelem funkcióval is kiegészítette
  • 850 W-os teljesítményt képes elérni
  • 14 szárítólemezzel szerelték fel
  • A motor az oldalrészben helyezkedik el
  • Az áttekinthető kijelző könnyű ellenőrzést tesz lehetővé
  • 30 és 75 °C közötti hőszabályozással rendelkezik
  • Időzítő funkciója miatt keresett
  • A gyártó vízszintes levegőáramlást használt
  • Biztosan hasznát veszed a csendes üzemelésnek, amelynek zajszintje nem több, mint 50 dB
  • A szárítótálcák anyaga rozsdamentes acél
  • A tálca átmérője 29 cm

Tartósítsd a kerted gyümölcseit télire a remek Concept aszalógépnek köszönhetően

Az élelmiszerek szárítása egy olyan folyamat, amely során felmelegednek az élelmiszerek és elpárolog belőlük a víz, ami lehetővé teszi a hosszú idejű tárolásukat. A nagyszerű Concept gyümölcsaszaló kezelésére mindenki képes, ugyanis könnyű és intuitív. Ezt segíti az áttekinthető kijelző, amely tudósít téged, hogyan zajlik a szárítás. Időzítővel is ellátták, ami lehetővé teszi a pontos szárítási idő beállítását. A megadott idő után a szárítási folyamat automatikusan véget ér. Így szárítás közben más tevékenységekkel is töltheted az idődet vagy pihenhetsz. A praktikus előre beállított programok garantálják mindenféle élelmiszer megfelelő és hatékony szárítását. Amint befejeződik a szárítás, az aszalógép automatikusan kikapcsol, ez lehetővé teszi, hogy pénzt takaríts meg és hozzájárulj a környezet védelméhez. A túlmelegedés elleni védelem funkció garantálja, hogy ennek a biztosítéknak köszönhetően a készülék szükség esetén kikapcsol. A szárított élelmiszerek megfelelő körülmények közötti tárolásának köszönhetően egész évben lehet őket használni.

Aszalógép Concept SO5000 ...
Aszalógép Concept SO5000 ...

Lepd meg magad egészséges és tápláló snackekkel

A kiváló Concept gyümölcsaszaló segít neked élelmiszertartalékokat készíteni a nyaralásra vagy mindennapos fogyasztásra. 30 és 75 °C közötti hőszabályozást tesz lehetővé. Ez a hőmérsékletmódosítás lehetővé teszi a szárítás folyamatának ellenőrzését és biztosítja, hogy egyenletesen száradjanak a gyümölcsök, és a lehető legtöbb tápérték maradjon meg bennük. Az élelmiszerek szárítása a minőségi tálcákon javíthatja az ízüket, mivel szárítás közben lezajlik a víz eltávolítása az élelmiszerekből és a tartósításuk. A tálcák elkészítéséhez minőségi anyagot választottak, amely nem más, mint a kiváló rozsdamentes acél. Biztosan hasznát veszed a csendes üzemelésnek, amelynek zajszintje nem több, mint 50 dB, így nem jelet gondot az aszalógép éjszakai használata. A tálca átmérője 29 cm. Ismerkedj meg az otthoni szárítás varázsával. Így ellenőrizheted a szárított ételek minőségét és frissességét.

Méretek:

45,5 × 33 × 39,8 cm (ma × sz × mé)

Tömeg:

11,74 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Légáramlás Vízszintes
Maximális zajszint 50 dB
Motor elhelyezkedése az oldalrészben
Aszalógép anyaga Rozsdamentes acél
Tulajdonságok Előre beállítottt programok, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző
Teljesítményfelvétel 850 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 30 °C
Maximális hőmérséklet 75 °C

Lemezek

Mennyiség 14 db
Anyag Rozsdamentes acél
Lemez átmérője 29 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 45,5 cm
Mélység 39,8 cm
Szélesség 33 cm
Tömeg 11,74 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONso92
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  so5000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10