Oldal frissítése

CONCEPT SO2090

3,2 5 értékelés
26 790 Ft

CONCEPT SO2090

Maradt felesleges gyümölcsöd a szüret után és nem tudsz mit kezdeni vele? A Concept SO2090 nagy kapacitású gyümölcsaszalója egészséges, mégis egyszerű módját kínálja az élelmiszerek tartósításának. Számos lehetőséged van. Például, a tél előtt készíthetsz szárított zöldségeket és gombát, vagy ízletes almából, szilvából, körtéből és egyéb gyümölcsökből készült szálakat. A lehetőség, hogy saját gyógyteát készíts saját kezűleg szedett gyógynövényekből, határozottan eredeti. Az aszaló 7 átlátszó szinttel rendelkezik, ezáltal elegendő helyet biztosít az élelmiszerek szárítására. A készülék kör alakja ideális a tároláshoz. A kényelmes digitális vezérlőgombok megkönnyítik a hőmérséklet beállítását 35 és 70 °C között.


Digitális vezérlés

7 szárító tálca

Állítható magasságú tálcák


A Concept SO2090 gyümölcsaszaló legfontosabb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek szárításához
  • Aszaló 380 W-os teljesítménnyel és 7 átlátszó tálcával
  • Gyorsan szárított ételek, tele vitaminokkal és tápanyagokkal
  • Praktikus kör alak a könnyebb tárolás érdekében
  • Praktikus digitális vezérléssel
  • Lehetőség a hőmérséklet beállítására 35 és 70 °C között
  • Száríthatsz gombát, húst, tésztát, zöldséget vagy gyógynövényeket is
  • A speciálisan kialakított szellőzőnyílások egyenletes aszalást biztosítanak

Vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli aszalt élelmiszerek

A Concept SO2090 gyümölcsaszaló a különféle élelmiszerek aszalásához elegendő helyével fog lenyűgözni. Ha maradt némi felesleges termésed, mi sem egyszerűbb, mint megaszalni és élvezni egész évben. A készülék könnyűszerrel szárít tésztát, de akár húst vagy gombát is. A képzelet nem ismer határokat! Az élelmiszerek megőrzik a szervezet számára fontos vitaminokat és tápanyagokat.

Concept SO2090 aszaló állítható magasságú tálcákkal

A Concept SO2090 gyümölcsaszaló összesen 7 állítható magasságú tálcával rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít kedvenc élelmiszered megszárításához. A magasságot te magad állíthatod be, így akár nagyobb darabokat is aszalhatsz.

A Concept SO2090 aszaló egyenletesen szárít

Az egyenletes szárításról a Concept SO2090 aszalóban egy beépített ventilátor gondoskodik, amely eloszlatja a levegőt az egyes szinteken. A legjobb eredmény érdekében átrendezheted a szinteket, hogy a felső kerüljön alulra, és fordítva. Így biztos lehetsz benne, hogy az élelmiszerek egyenletesen aszalódnak meg.

A Concept SO2090 aszaló egyszerű kezelése

A Concept SO2090 gyümölcsaszalót a digitális vezérlésnek köszönhetően egyszerűen kezelheted. A hőmérsékletet 35 és 70 °C között szabályozhatod. A különböző élelmiszer szárításához más-más hőmérsékletre van szükség, így azt pontosan az adott ételnek megfelelően adhatod meg. Minden bizonnyal értékelni fogod a kényelmes időzítőt, amelyet akár 24 óráig is beállítsz. Miután a megadott idő letelt, a Concept SO2090 aszaló automatikusan kikapcsol. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Digitális
Légáramlás Függőleges
Maximális zajszint 80 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok A lemezek mosogatógépben moshatók, Átlátszó fedél, Túlmelegedés elleni védelem, Állítható magasság, Kijelző
Kábel hosszúsága 80 cm
Teljesítményfelvétel 380 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák, Virágok

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 70 °C

Lemezek

Mennyiség 7 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 29 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 32,7 cm
Átmérő 29,5 cm
Tömeg 2 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONSU154
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SO2090

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20