Oldal frissítése

CONCEPT SO2041

4,5 10 értékelés
26 990 Ft

CONCEPT SO2041

Sok gyümölcs maradt a szüret után és nem tudod, hogy mit kezdj vele? Szerezd meg a Concept SO2041 gyümölcsaszalót, amelyben megaszalhatod a zöldségeket, gombaféléket, tésztákat és növényeket is a gyümölcsök mellett. A képzeletnek semmi sem szabhat határt. A készülékben készített ételek megőrzik a szervezetünk számára fontos összes vitamint és tápanyagot. Az aszaló 7 áttetsző tálcával érkezik, amely elegendő helyet biztosít az ételek aszalásához. A készülék négyszögletű formája ideális atároláshoz. A hőmérsékletet 35 és 70 °C fok között kényelmesen beállíthatod a digitális vezérlővel. Továbbá lehetőséged van az időzítő szabályozására is, amelyet az igényeid szerint maximum 48 órás időtartamra állíthatsz be.

Elegáns, kompakt forma

Egyenletes aszalás

Sütőlemezek


A Concept SO2041 gyümölcsaszaló főbb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek aszalásához
  • Az 500 W-os teljesítményű Concept SO2041 aszaló 7 átlátszó tálcával rendelkezik
  • Gyorsan aszalt, vitaminokkal és tápanyagokkal teli ételek
  • Praktikus négyszögletes forma a jobb tárolásért
  • Concept SO2041 aszaló praktikus digitális vezérléssel
  • Lehetőség a hőmérséklet beállítására 35 és 70 °C között
  • Max. 48 órás időzítő
  • A beállított aszalási idő letelte után automatikusan kikapcsol
  • Lehetőség gombák, húsok, tészták, zöldségek vagy növények aszalására
  • A speciális formájú szellőzők biztosítják az egyenletes aszalást

Rengeteg hely a kedvenc ételeid aszalásához

A Concept SO2041 gyümölcsaszaló lenyűgöz a benne található nagy hellyel a különféle ételek elkészítéséhez. Hogyha maradt némi gyümölcs vagy zöldség a szüret után, mi sem könnyebb annál, mint megaszalni, hogy egész évben elérhető legyen. Az 500 W teljesítményű aszaló 7 áttetsző tálcával rendelkezik, ezekre egyszerűen elhelyezheted a felszeletelt ételt, ezután pedig nincs is más dolgod, mint beállítani a hőmérsékletet, majd bekapcsolni a készüléket.

A Concept SO2041 praktikus négyszögletes formája jobb tárolást biztosít

Kompakt méretének és négyszögletes formájának köszönhetően a Concept SO2041 remekül tárolható, így nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy hol találsz neki helyet. Biztosan elfér valahol, így mindig kéznél lehet, hogyha szükséged van rá.

A Concept SO2041 aszaló kezelése egyszerű

A Concept SO2041 gyümölcsaszaló használata gyerekjáték, bárki számára megvalósítható. A készülék praktikus digitális vezérléssel működik, amelyen komfortosan beállíthatod a kívánt hőmérsékletet 35 és 70 °C között. Amennyiben szükséges, használhatod az időzítőt is maximum 48 órás beállítással, így az aszalás folyamata mindig az irányításod alatt lesz. Miután letelt a beállított időtartam, az aszaló automatikusan kikapcsol.

Vitaminokban és tápanyagokban dús ételek

A Concept SO2041 gyümölcsaszalóval készíthetsz aszalt gombát, húst, tésztaféléket, zöldségeket és növényeket is sok más mellett. Semmi sem szabhat határt a fantáziának, éppen ezért mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt. A készülék nagyon gyorsan aszalja meg az ételeket anélkül, hogy megfosztaná azokat a szervezetre jótékony hatású vitaminoktól és tápanyagoktól. Hogyha van kis kedvenced otthon, készíts neki finom jutalomfalatot a Concept aszalóban, biztosan imádni fogja. Az aszaltételeket fogyaszthatod étkezésként vagy például a kedvenc sorozatod közben.

A Concept SO2041 gondoskodik az egyenletes aszalásról

A Concept SO2041 gyümölcsaszaló beépített ventilátorral rendelkezik, amelynek különleges nyílásai gondoskodnak a tökéletes aszalásról. Ezáltal minden szinten kifogástalanul dolgozik. Neked csak annyi a dolgod, hogy pihensz, amíg elkészül!

A Concept SO2041 gyümölcsaszaló tartalmaz egy szilikon sütőformát

A Concept SO2041 gyümölcsaszaló készlete tartalmazza a különleges szilikon formát, amellyel könnyedén elkészítheted a házi müzliszeleteket. Helyezd az aszalt ételt az üres formákba, a müzliszeleteket pedig alakíthatod a saját ízlésednek megfelelően.

A Concept SO2041 gyümölcsaszaló további adatai:

  • Csendes működés: 50 dB
  • A tepsi méretei: 39 x 26,5 x 2,5 cm
  • Szín: szürke
  • Teljesítmény: 500 W

Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Maximális zajszint 50 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 500 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 70 °C

Lemezek

Mennyiség 7 db

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 41 cm
Mélység 31,5 cm
Szélesség 34,7 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONSO737
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SO2041

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15