Oldal frissítése

CONCEPT SO1090 Gyümölcsaszaló 320 W

4,3 9 értékelés
21 290 Ft

CONCEPT SO1090 Gyümölcsaszaló 320 W

Éhes vagy, de nem tudod, milyen finom és egészséges dolgot egyél? Próbáld ki kedvenc ételeid szárítását, amelyeket így bármikor elővehetsz a tévé előtti nassoláshoz vagy a munkahelyeden uzsonnára. A Concept SO1090 gyümölcsaszalóban a gyümölcs mellett zöldségeket, gombákat, tésztákat és virágokat is száríthatsz. A képzeletnek nincs határa. Azételek megőrzik azösszes vitamint és tápanyagot, amelyek fontosak a szervezet számára. Az aszaló 9 tálcát kínál, amely elegendő helyet nyújt a szárításhoz. A kényelmes digitális vezérlés megkönnyíti a hőmérséklet 35 és 70 °C közötti beállítását. Az integrált ventilátornak köszönhetően, amely forró levegőt juttat el azegyes szintek között, ételeid egyenletesen száradnak majd.


Nagy szárítási felület

Egyenletes szárítás

Folyamatos hőmérséklet-beállítás


A Concept SO1090 gyümölcsaszaló legfőbb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek szárításához
  • A 380 W teljesítményű szárító 9 tálcával rendelkezik
  • Gyorsan szárított, vitaminokkal és tápanyagokkal teli ételek
  • Praktikus digitális vezérléssel
  • Lehetőség a hőmérséklet beállítására 35 és 70 °C között
  • Száríthatsz gombát, húst, tésztát, zöldségeket vagy virágokat is
  • Beépített ventilátor az egyenletes szárításért

Szárított ételek vitaminokkal és ásványi anyagokkal tele

A Concept SO1090 gyümölcsaszaló elegendő hellyel örvendeztet meg a különböző ételek szárításának érdekében. Ha van felesleges termésed, akkor semmi sem könnyebb, mint aszalni, így egész évben előveheted. A szárított ételek megőrzik magukban a szervezet számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.

A Concept aszaló 9 szárítótálcát kínál

A Concept SO1090 szárító 9 szárítótálcával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre nagy mennyiségű ételt száríthass. A hőmérséklet nagyon könnyen beállítható 35 és 70°C között. Minden ételhez eltérő szárítási hőmérséklet szükséges, ezért a hőmérséklet-szabályozás lehetősége rendkívül praktikus.Nemcsak gyümölcsöt és zöldséget, hanem kedvenc gombáid, gyógynövényeid, virágod vagy akár tésztád is száríthatod benne.

A Concept SO1090 egyenletesen szárít

A Concept SO1090 aszaló az ételek számára egyenletes szárítást biztosít. Mindez az integrált ventilátornak köszönhető, amely forró levegőt juttat el az egyes padlók között. A még jobb hatás érdekében javasoljuk a tálcák átrendezését úgy, hogy az alsó tálcák száradás közben felemelkedjenek, a felsők pedig lefelé. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy az ételek tökéletesen és egyenletesenaszalódnak a Concept SO1090 készülék minden szintjén. Az eredmény pedig rendkívül finom finomságok az egész család számára.


Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Kézi
Légáramlás Függőleges
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Tulajdonságok Átlátszó fedél, Túlmelegedés elleni védelem
Kábel hosszúsága 80 cm
Teljesítményfelvétel 380 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák, Virágok

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 70 °C

Lemezek

Mennyiség 9 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 29,5 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 37,8 cm
Mélység 30,5 cm
Szélesség 30 cm
Tömeg 3 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONSU512
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SO1090

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05