Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept SO1011 Digitális gyümölcsaszaló 240 W

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept SO1011 Digitális gyümölcsaszaló 240 W

Mit szólnál egy egészséges snackhez szárított gyümölcs vagy zöldség formájában? Próbáld ki kedvenc ételeid aszalását, amelyeket így bármikor elővehetsz a tévé előtti nassoláshoz vagy a munkahelyeden uzsonnára. A Concept SO1011 gyümölcsaszalóban a gyümölcs mellett zöldségeket, gombákat, tésztákat és virágokat is száríthatsz. A képzeletnek határtalan. Azételek megőrzik az összes vitamint és tápanyagot, amelyek fontosak a szervezet számára. A szárító 5 tálcát biztosít, amelyek elegendő helyet biztosítanak az élelmiszerek szárításához. Ezenkívül szükség szerint beállíthatod méretüket is. A kényelmes digitálisvezérlés megkönnyíti a hőmérséklet 35 és 70 °C közötti beállítását. A beépített ventilátornak köszönhetően, amely forró levegőt juttat el az egyes tálcák közé, a Concept SO1011  egyenletesen szárítja ételeid. A kényelmes időzítő akár 99 órás beállítást is nyújt, és segít a kényelmes használatban.


Kompakt méret

Állítható távolság a tálcák között

Egyenletes szárítás


A Concept SO101 gyümölcsaszaló legfőbb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek szárításához
  • Praktikus négyzet forma a jobb tárolhatóság érdekében
  • A 240 W teljesítményű szárító 5 univerzális tálcával rendelkezik
  • Gyorsan szárított, vitaminokkal és tápanyagokkal teli ételek
  • Praktikus digitális vezérlés
  • Lehetőség a hőmérséklet beállítására 35 és 70 °C között
  • Száríthatsz gombát, húst, tésztát, zöldségeket vagy virágokat is
  • Praktikus időzítő, akár 99 órás beállítással
  • Beépített ventilátor az egyenletes szárításért

Szárított ételek vitaminokkal és ásványi anyagokkal tele

A Concept SO1011 gyümölcsaszaló elegendő hellyel örvendeztet meg a különböző ételek szárításának érdekében. Ha van felesleges termésed, akkor semmi sem könnyebb, mint aszalni őket, így egész évben előveheted. A szárított ételek megőrzik magukban a szervezet számára fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.

Digitális vezérlés az egyszerű kezelés érdekében

A Concept SO1011 szárító egyszerű digitális vezérléssel rendelkezik, amely kellemesebbé teszi a készülék működését. A hőmérséklet nagyon könnyen beállítható 35 és 70 °C között. Minden ételhez eltérő szárítási hőmérséklet szükséges, ezért a hőmérséklet-szabályozás lehetősége rendkívül praktikus. A Concept SO1011 aszalónagyszerű előnye a praktikus időzítő, amely akár 99 órás beállítást is nyújt. A beállított idő után a készülék kikapcsol. Így mindent teljes ellenőrzésed alatt tarthatsz.

Négyzetes forma a jobb tárolás érdekében

Mindannyiunknak ismerős a helyzet, amikor nem tudjuk, hová tegyük új készülékünket. Ez a Concept SO1011 aszalóval nem fog megtörténni. Négyzet alakú formájának köszönhetően rendkívül kompakt és nem foglal túl sok helyet. A téglalap alakú tálcák tökéletesen illeszkednek a mosogatógépbe, így nem kell időt töltenia karbantartással.

A Concept SO1011egyenletes szárítást tesz lehetővé

A Concept SO1011 aszaló  az ételek számára egyenletes szárítás tesz lehetővét. Mindez az integrált ventilátornak köszönhető, amely forró levegőt juttat el az egyes tálcák közé, ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az ételek tökéletesen és egyenletesen száradnak meg a Concept SO1011 aszaló mindenemeletén.

Univerzális tálcák a távolság beállításának köszönhetően

A Concept SO1011 gyümölcsaszaló univerzális tálcákkal rendelkezik, amelyeket kényelmesen beállíthatsz igényeidnek megfelelően. Az egyes tálcák közötti távolság a szárítandó étel nagysága és alakja szerint állítható be. Ha valamilyen étel nem fér be a tálcák közötti térbe, egyszerűen fordítsd el a tálcát180°-kal, amely így több helyet biztosít.

További információk:

Szárítási terület: 0,3 m2
Tálca méretei: 29,7 × 21,4 cm
Két tálca magasság lehetőség
Túlmelegedés elleni védelem
Szín: rozsdamentes acél + fekete
Energiafelhasználás: 240 W


Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Teljesítményfelvétel 240 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 29,7 cm
Kód:  CONSU529
Termékszám:  SO1011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10