Oldal frissítése

Concept SO1001

14 990 Ft
11 800 Ft áfa nélkül

Concept SO1001

Gyümölcs, gomba, zöldség, gyógynövény vagy hús, mindezt képes kiszárítani a(z) Concept SO1001 gyümölcsaszaló gép. 240 W stabil teljesítményének köszönhetően könnyedén elkészítheted a szárított húst, fűszert vagy szárított gyümölcsöt. Ezen gyümölcsaszaló legfontosabb előnye, hogy 5 szitával büszkélkedhet, így nagyobb mennyiségű finomságot tud kiszárítani egyszerre. Kíméletes aszalással az eledel finom, illatos, illetve tápértékekben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag marad. A(z) Concept SO1001 gyümölcsaszaló gép motorja a berendezés alsó részében kapott helyet, ennek köszönhetően a meleg alulról felfelé áramlik. Középtájt és az alsó szinteken hamarabb szárad az elhelyezett élelem.

A(z) Concept SO1001 gyümölcsaszaló fontos paraméterei

  • Stabil teljesítménye 240 W
  • Sziták száma: 5 darab
  • Speciális funkciók: Hőmérséklet szabályozás, Időzítő és Automatikus kikapcsolás
  • A gyümölcsaszaló alakja: Szögletes
  • Motorja alul található
  • Egyszerű vezérlés

A(z) Concept SO1001 gyümölcsaszaló ügyes funkciói

A beépített időzítő segítségével nagyon egyszerűen megadhatod a szárítás időtartamát. A megadott szárítási idő lejárta után az időzítő jelzi, hogy ideje kihúzni a szitákat, illetve kikapcsolni a gyümölcsaszalót. A gyümölcsaszaló automatikus kikapcsolás funkcióval bír, így a szárítás maximálisan biztonságos és kényelmes. Ezen ügyes gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-szabályzóval is ellátott, amelynek köszönhetően a dehidratálás egyszerűbb és hatékonyabb. Ez a funkció hasznodra válik gyümölcs, zöldség és hús dehidratálásánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

4,8
21 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 240 W
Aszalógép alakja Szögletes
Zajszint 60 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Vezérlés típusa Digitális
Lemezek száma 5

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás
Kód:  CONSO613
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  SO1001
P-DC1-WEB0