Oldal frissítése

Concept SO-1060

4,8 51 értékelés
27 690 Ft

Concept SO-1060

Az aszalt alma, szilva vagy paradicsom kiváló üdvözlő csemege lehet mindenki számára. Ahhoz, hogy mindig kéznél legyen egy aszaló, a Concept SO-1060 aszalóval mindenre felkészülhetsz. Könnyen aszalhatók benne gyümölcsök, zöldségek, gombák, gyógynövények, különböző virágok, hús, hal, vagy akár házi tészta. Mindez gyerekjáték lesz ezzel a készülékkel.

Az eszköz szárítási hőmérséklete fokozatmentesen szabályozható 35-70 °C között. Beépített ventilátora biztosítja a nyersanyagok egyenletes száradását a készülék minden emeletén. A Concept SO-1060 gyárilag kilenc darab szárítóráccsal érkezik, amelyek méretei: 31,3 x 25,5 cm. A rácsok tovább növelhető akár 10 darabig, amely elég sok nyersanyag aszalását teszi lehetővé.

Az eszköz működési hangereje 46 dB, így nem zavar még akkor sem, ha például a konyhai pultra kerül. Természetesen ellátták túlmelegedés elleni védelemmel. A gép teljesítménye 245 W és 220-240 V feszültségről működik. A szárító nem csak a lelkes gombászoknak hasznos, akik a gyűjtésüket feldolgozhatják vele, hanem azok számára is, akik a modern nyers vegán életmód iránt érdeklődnek.

Az aszaló nem csak a házi termés szárítására alkalmas, hanem olyan személyek is értékelhetik, akik a mostanában divatossá vált "raw food", azaz nyers ételeket kedvelik. A négyzetes formájával mindenféle konyhába illik, és nem foglal sok helyet a készülék.

 

Műszaki adatok:

Szabályozható szárítási hőmérséklet:
35-től -70 °C-ig

Rácsok száma:
9 db

Rács méretei:
31,3 x 25,5 cm

Működési zajszint:
46 dB (A)

Fogyasztás:
245 W

Feszültség:
220-240 V

Szín:
zöld + fehér

Jellemzők:

  • ventilátor az egyenletes szárításért
  • digitális időzítő
  • túlmelegedés elleni védelem

Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Kézi, Digitális
Maximális zajszint 46 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok A lemezek mosogatógépben moshatók
Teljesítményfelvétel 245 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Virágok

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 70 °C

Lemezek

Mennyiség 9 db
Anyag Műanyag
Lemez mélysége 31,3 cm
Lemez szélessége 25,5 cm
Lemez átmérője 31,3 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 38,6 cm
Mélység 31 cm
Szélesség 35 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ECO111a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SO1060
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20