Oldal frissítése

Concept SM-3050 Fresh & Nutri gyümölcsturmix turmixgép

4,9 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept SM-3050 Fresh & Nutri gyümölcsturmix turmixgép

SMOOTHIE MIXER 1500 W, Fresh & Nutri





Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kiváló formatervezés

Kiváló formatervezés és kényelmes kezelés jellemzi a készüléket. Nagyszerűen néz ki és nagyszerű is. Néhány perc alatt elkészülhet a gyümölcsturmix, leves, mártás, desszert, fagyasztott gyümölcsből vagy tej helyettesítő zöldségekből, bármi. Az  automatikusan beállított programok mindent megcsinálnak Önnek. Nem beszélve a turmixolásra fordított időről és a keverés végeredményéről. 

Tökéletes eredmény. Azonnal.

Lenyűgöző sebesség és teljesítmény - 33000 fordulat/ perc. A hihetetlenül magas fordulatszámnak köszönhetően a nagyon apróra vágott nyersanyagokból finom gyümölcsturmix italt vagy tejszínt készít.. Várakozási idő nélkül, azonnal. Ez az a sebesség lehetővé teszi a liszt finomságú darálást.

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Elektronikus csúszka a beállításhoz

Teljesen ösztönösen és egyszerűen használható. Csak finoman közelítse az ujját vagy érintse meg az érintőképernyős vezérlőpanelt és állítsa be a sebességet vagy programozza be a készüléket.  A szenzorok érzékelik az érintést akkor is, ha a keze lisztes vagy tésztával borított. 

6 előre beállított program

4 speciális program van beállítva a RAW ( nyers étel) alapú étkezéshez, plusz két további kiegészítő program is segíti bármilyen ötlet vagy egy recept megvalósításában. Programok: leves, amely  40 ° C-ig melegíthető, gyümölcsturmixok, diófélék, házi fagylalt. tejszín, jég és léptető, Pulse üzemmód. Természetesen van lehetőség a kézi üzemmód és az időbeállítás vegyes használatára.

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kiváló japán kések

Magok, liszt, diófélék. Mindent finomra lehet őrölni. Fém fogaskerekek növelik a teljesítményt és a turmixgép élettartamát. Ez a turmixgép évtizedekig fogja szolgálni. Hat darab különleges japán szénacél kések akkor sem csúsznak meg, ha körmöt dolgoz fel. Mostanában tesztelve.

Intelligensebb csemegék

A két liter űrtartalmú tartály, három rétegű tömítéssel,egy fedél nyílással a futás közbeni nyitáshoz. Minden BPA mentes tritan. Gyorsan készíthet turmixokat az egész családnak vagy a vendégeknek. Természetesen van egy hőkioldó biztosíték a biztonságos használathoz és egy mérő pohár a fedélben. Figyeljünk az éleünket megkönnyítő készülékekre. Igazából a  turmixgép tartályt bármelyik oldalra elhelyezheti, attól függően, hogy Ön jobb- vagy balkezes

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Tritan tartály

A turmixgép tartálya tritanból készült, olyan műanyagból, amely BPA mentes anyagok listájában van nyilvántartva. Ez a  műanyag nem tartalmaz káros biszfenolokat. A tritan modern anyag, amely merev, de könnyebb az üvegnél.  A hőellenállásának köszönhetően nem bocsát ki semmilyen káros anyagot. Az a legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz BPA - biszfenolt. amely a műanyaggyártásban használt egyik összetevő szerves vegyülete. A Biszfenol A egy veszélyes vegyi anyag, amely sok egészségügyi problémát okozhat és még  mellrákot is. A  biszfenol veszélyességét megerősítette az is, hogy 2010-ben az EU-ban betiltották azon cumisüvegek importját és forgalmazását, amelyek  biszfenol-A-t tartalmaznak.


További Információ

Tritan 2 l űrtartalmú tartály

6 előre beállított program,, léptető, PULSE funkció, fagylalt, gyümölcsturmix, levesek, diófélék, zöldségek

Elektronikus csúszka a könnyű beállításhoz

Könnyen beállítható a keverési idő

33 000 fordulat/perc

6 db japán szénacélból készült kés

Hőkioldó biztosíték

Kábeltartó hely

Fekete színű

Feszültség: 220-240 V

Energia fogyasztás:1500 watt

Méretek20 × 48 × 24,5 cm


Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 500 W
Maximum fordulatszám 33 000 ford/perc
Sebességfokozat 8

Tulajdonságok

Alkalmas Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 2 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Tárolók száma 1 db
Kód:  SPTsc1897
Termékszám:  8595631002704

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10