Oldal frissítése

Concept RK-4030

4,7 95 értékelés
Szuper ár
8 690 Ft

Concept RK-4030

Varázsolja pihentetővé a reggelét a kedvenc kávéja vagy teája elkészítésével. A cseh Concept által gyártott SalaRK-4030re vízforraló elegáns dizájnnal büszkélkedve ötvözi az üveget és fémet, tökéletesen illeszkedve a konyhába. A működésről a készülék alján elhelyezett kék LED világítás tájékoztat. A minőségi anyagokból készített központi csatlakozó a garancia hosszú élettartamra és megbízhatóságra.
Térfogata 1,7 liter, a vízmennyiség mindig könnyen szemmel követhető. A gyártó a biztonságot szem előtt tartva 3 szintű védelmet épített a készülékbe. Természetesen helyet kapott egy szűrő a vízkő ellen és egy gombnyomásra nyíló fedél is. Kifinomult zárrendszer garantálja, hogy a víz ne folyjon ott, ahol nem kellene.
Műszaki adatok:
Térfogat:
1,7 l
Főbb tulajdonságok:
Modern megjelenés üveg és fém felhasználásával
Működés közbeni kék fény
Minőségi központi csatlakozó
3 szintű biztonsági rendszer
Automatikus kikapcsolás
Vízszintjelző
Vízkő elleni szűrő
Kényelmes, gombbal nyitható fedél

Szín:
Piros + üveg
feszültség:
220-240 V
Fogyasztás:
1850-2200 W

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Piros

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONRK007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK4030re
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20