Oldal frissítése

CONCEPT RO3307 Olaj, 1500 W

42 290 Ft
33 300 Ft áfa nélkül

CONCEPT RO3307 Olaj, 1500 W

A minimalista és stílusos megjelenésű olajradiátor minden belső térben remekül mutat. A Concept RO3307 készülékét 1500 W-os teljesítmény és 7 fűtőcella jellemzi. A radiátor gyorsan felmelegszik, a radiátor által generált hő pedig még azután is sokáig tart, hogy a készüléket kikapcsoltad. Az elektromos radiátor működése egyáltalán nem jár zajjal, így még akkor sem zavar, amikor a hálószobában alszol. Könnyű a használata, 3 teljesítményszintet és egy vezérlővel ellátott termosztátot biztosít, utóbbin könnyedén kiválaszthatod a kívánt hőmérsékletet. A Concept RO3307 elektromos radiátor túlmelegedés és fagy elleni védelemmel is büszkélkedhet, így nyugodtan kint hagyhatod a fűtés nélküli vidéki házban a téli hónapokban. Ha túlfordítod a radiátor forgógombját, a biztonsági funkcióval automatikusan kikapcsol. A kerekeknek és a fogantyújának hála egyszerűen mozgathatod egyik helyről a másikra, amikor szükséges.

7 fűtőelem 

3 teljesítményszint

Minimalista design


A Concept RO3307, 1500 W elektromos olajradiátor főbb jellemzői

 • Elegáns és minimalista olajradiátor
 • Elektromos radiátor hét cellával
 • A Concept RO3307 gyorsan és egyenletesen melegszik fel
 • A felmelegített olajban felhalmozódott hőnek köszönhetően kikapcsolás után is hőt szolgáltat
 • A csendes működésével még alvás közben sem lesz zavaró
 • Az elektromos olajradiátor használata könnyű
 • Termosztát vezérlővel és három teljesítményszinttel
 • Túlmelegedés és fagy elleni védelem
 • Túl magas intenzitás esetén a biztonságos készülék automatikusan kikapcsol
 • A Concept RO3307 radiátor praktikus kerekekkel és fogantyúval rendelkezik a könnyű áthelyezéshez
 • Tartóval a tápkábel feltekeréséhez

A Concept RO3307 radiátor nagyon gyorsan felmelegszik

A Concept RO3307 elektromos radiátor 7 fűtőcellával rendelkezik, amelynek összteljesítménye 1500 W. Ez a fűtőtest ideális azokba a helyiségekbe is, ahol a normál fűtés nem elérhető. A radiátor gyorsan felmelegszik, így néhány pillanat alatt igazán kellemes és meleg környezetet teremt. Az olajradiátor minden bizonnyal Téged is levesz a lábadról modern, fehér színű kialakításával, amely minden belső tér csodás kiegészítője lehet. 3 teljesítményszint beállítással áll a rendelkezésedre, ezeket mindig az igényeid szerint szabályozhatod. Csendes működésével aConceptRO3307 készüléket még a hálószobában is használhatod, biztosan nem fog zavarni. Emellett nagyra értékelheted azt is, hogy nem igényel karbantartást.

Intuitív és könnyen használható 

A Concept RO3307 olajradiátor Téged is lenyűgöz egyszerű és intuitív működésével. A teljesítményszintet is könnyedén beállíthatod - alacsony, közepes vagy magas fokozatra. A készülék rendelkezik még egy vezérlővel is a szoba kívánt hőmérsékletének kiválasztásához és a kellemes környezet megteremtéséhez.

Hosszan tartó hő még a Concept RO3307 kikapcsolása után is

Az olajradiátor nagyszerű választás a helyiség gyors felmelegítéséhez, sőt, a felmelegített olajban tárolt hő által azután is hőt generál, hogy kikapcsoltad. Éppen ezért a Concept RO3307 elektromos radiátor a legjobb választás az otthonodba.

A biztonság az első

Számos hasznos funkcióval gondoskodik a biztonságról, mint például a túlmelegedés elleni védelem, amely automatikusan kikapcsolja a készüléket, hogyha az túlmelegszik. A fagyásgátló funkció is hasznos lehet, hogyha a Concept RO3307 radiátort a vidéki házban szeretnéd használni. A forgógomb véletlen túlfordítása esetén a készülék automatikusan kikapcsol. A kerekekkel és a fogantyúval gyerekjáték a mozgatása is.


További információ:

Tápkábel hossza:
180 cm

Tömeg:
7,8 kg

Méretek:
33 × 28 × 64 cm

Maximális energiafogyasztás:
1500 W

Adapter feszültség:
220 - 240 V

Frekvencia:
50/60 Hz

Szín:
fehér


5,0
8 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja
0,00 %
Alacsony reklamációs arány

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 1 500 W
Elhelyezés Földön
Tulajdonságok Működést jelző fény

Szín

Szín Fehér
Kód:  CONERA567
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RO3307

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB05