Oldal frissítése

Concept RO3211

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RO3211

Bízd a fűtést a hideg hónapokban a Concept RO3211 olajradiátorra

A 11 bordás Concept RO3211 elektromos radiátor a hideg hónapokban helyiségek fűtésére  alkalmas. A nagyteljesítményű radiátor meleggel jutalmaz meg, amely nagyszerűen átjárja az egész szobát. A modern fehér kialakítás kiegészíti a szoba belsejét. Nem kell attól tartanod, hogy a fűtő bármilyen módon zavarni fog. Működése szinte hallhatatlan. A fűtőnek kerekei vannak a könnyűmozgatáshoz, így könnyen áthelyezheted egy másik helyiségbe. Ezenkívül értékelni fogod a 170 cm-es kábel tartótját is. A radiátor karbantartása nagyon egyszerű, néha-néha elegendő a radiátoron felhalmozódott port eltávolítanod.


Az RO3211 Concept radiátor főbb jellemzői

  • A Concept RO3211 elektromos radiátor hideg hónapokban a helyiségek fűtésére alkalmas
  • A modern fehér kialakítás kiegészíti a szoba belsejét
  • A hűtő működése teljesen csendes
  • A karbantartás nagyon egyszerű
  • 3 teljesítmény fokozat 
  • Kettős termikus túlterhelés elleni védelem
  • A készülék praktikus kerekekkel és fogantyúval is fel van szerelve
  • Az egység kikapcsolása után még hosszú ideig képes hőt biztosítani

Állítható termosztát

A Concept RO3211 elektromos olajradiátor melegítésre és helyiségfűtésre alkalmas a hideg hónapokban. A fűtőnek van egy termosztátja, amely lehetővé teszi 3 teljesítményszint beállítását: 1000, 1300 vagy 2300 W.

Praktikus és biztonságos radiátor

A Concept RO3211 elektromos radiátor kettős termikus túlterhelés elleni védelemmel van felszerelve. Technikai hiba esetén a fűtő automatikusan kikapcsol a biztosítónak köszönhetően.Ezenkívül a készülék praktikus kerekekkel és fogantyúval van felszerelve, így bárhová elviheted, ahová csak szükséged lesz.

A radiátor a kikapcsolása után is tovább melegít

Az olajradiátoroknak számos előnye van a hagyományos radiátorokkal szemben. A legnagyobb előnye, hogy hosszú ideig  hőt sugároz, miután már kikapcsoltad a készüléket. A meleg olajban felhalmozódott hőnek köszönhetően ez a legelőnyösebb fűtési típus, ha például a központi fűtés karbantartás miatt nem működik. A Concept RO3211 radiátor  nem igényel karbantartást.

A tápkábel hossza:
170 cm

Feszültség:
220-240 V

Paraméterek

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Működést jelző fény
Energiafelhasználás 2 300 W
Fűtési teljesítmény 2 300 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát
Kód:  CONRO773
Termékszám:  ro3211

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10