Oldal frissítése

Concept RM3270

4,8 40 értékelés
14 990 Ft

Concept RM3270

A nagy teljesítményű Concept RM3270 aprítónak nem szabad hiányoznia semmilyen otthonból sem, ahol aktívan főznek. A modernfekete szín és a rozsdamentes acél kivitel gyönyörűen kiegészíti a konyha belsejét. A gép megbízható és könnyen kezelhetőa hús, gyümölcs, zöldség, dió és gyógynövény aprítása közben. Az aprítónak nagyméretű, ellenálló üvegből készült, 1,2 literes tartálya van. A ConceptRM3270 szinte bárhol tárolható, és egyszerűen használható. Az ételek előkészítése és főzés közben is nagy hasznát veszed majd.


Nagyszerű teljesítmény

Egyszerű kezelés és karbantartás

Lehetőség van jég aprítására is


A Concept RM3270 aprító főbb jellemzői

  • Modern fekete színű és rozsdamentes acél
  • Játékosan kezeli a hús, gyümölcs, zöldség, dió és fűszernövények darabolását
  • Az RM3270 egy nagy, 1,2 literes tartályt tartalmaz
  • Könnyű tárolás és egyszerű kezelés
  • A nagy teljesítményű motor magvakat vagy jeget is képes aprítani.
  • Kettős rozsdamentes acél vágókéssel rendelkezik
  • 2 sebesség közül választhatsz
  • Csúszásmentes szőnyeg biztosítja a biztonságod.

Erőteljes Concept aprító

A Concept RM3270 segít hús, gyümölcs, zöldség vagy friss fűszernövény aprításában. A nagy teljesítményű motor kemény magvakat vagy jeget is képes aprítani. A nagy üvegtartályba több ételt tölthetsz be. Nemcsak finom desszerteket, de kenyereket, szószokat és bébiételeket is készíthetsz vele. 

Könnyű karbantartás és üzemeltetés

A Concept RM3270 üzemeltetése egyszerű, és mindenki kezelheti. Egyszerűen töltsd fel a nagyméretű tartályt, majd zárd le a fedelet, hogy beindítsd a motort, és válasz ki a darabolási sebesség lehetőséget. 2 sebesség közül választhatsz, egyszerű szabályozással az aktuális igényeid szerint. A biztonságot csúszásmentes szőnyeg biztosítja, amely megakadályozza a mozgást a működés közben. A munka elvégzése utánszedd le a borítót és óvatosan mossa le folyó víz alatt.

Zúzó jég

Használhatod a jég zúzásának lehetőségét koktélok keverésénél vagy finom jégkrémek készítésénél. A Concept RM3270 kettős rozsdamentes acél aprítóval rendelkezik, amely gyorsan és egyszerűen képes a jég aprítására.



Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 500 W
Tartály térfogata 1 200 ml
Edény anyaga Üveg
Sebességfokozatok száma 2
Edények száma 1 db
Zajszint 67 dB
Hordozható palack Nem
Kód:  CONSP460
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  rm3270

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10