Oldal frissítése

Concept RK4195

16 890 Ft

Concept RK4195

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A kiváló minőségű Concept elektromos vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű kezelést kínál. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például üveg. Nem csak elegáns formatervezésével nyűgöz le, hanem praktikusságával is elcsábít, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsan hatnának családod egészségére, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, még hosszantartó használat esetén sem. Nem érzékeny a karcolódásra, és ellenálló a magas hőmérsékletekkel és kémiai anyagokkal szemben is. A praktikus Concept vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A mutatós modern stílust fekete dizájn emeli új szintre. A dekoratív megjelenésű és megbízható Concept gyorsforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló Concept RK4195 ...
Vízforraló Concept RK4195 ...

A minőségi Concept RK4195 vízforraló legfőbb tulajdonságai

  • A modern Concept vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • Gyártásához kiváló minőségű anyagokat használtak, mint például üveg
  • A modern Concept vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Modern megjelenés
  • Fekete kivitelű gyorsforraló
  • A kényelmes és gyors használatot kábeltároló rekesz garantálja
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • LED indikátor jelzi a vízforraló működését

Egy teljesen biztonságos gyorsforraló

Az elektromos vízforraló alapvető jellemzőihez tartoznak a különféle biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában rejtőzik, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Concept RK4195 ...
Vízforraló Concept RK4195 ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia gyorsforraló

A minőségi Concept vízforraló nem csak az előállításánál felhasznált anyagok kivételes minőségével tűnik ki, hanem a gondtalan használatot elősegítő kábeltároló rekesszel is. A melegítés megkezdésével LED világítás is bekapcsol, amely a vízforraló üzemelését jelzi.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LED világítás, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONKR54
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  rk4195

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05