Oldal frissítése

Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél

4,8 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK4082 Üveg vízforraló, 1,7 l, sötét rozsdamentes acél

Minőségi, ugyanakkor megfizethető vízforraló kannát keresel? Ez esetben biztosan érdekelhet a Concept RK4082 modell. A fekete színű elektromos vízforraló prémium minőségű boroszilikát üvegből készült. A Concept RK4082 készülék kapacitása elegendő egyszerre akár 7 csésze víz elkészítéséhez egyetlen feltöltéssel, így igazán hasznos lehet a nagyobb családok számára is. A vízforraló egyik előnye az angol STRIX márkájú központi csatlakozó, amely gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. A felhasználó biztonságáért a háromszoros biztonsági rendszer felel, amelynek köszönhetően a vízforraló használata egyszerű és biztonságos. 3 elérhető színváltozatban áll a rendelkezésedre.


Boroszilikát üveg

STRIX csatlakozóval

3 színben elérhető


A Concept RK4082 vízforraló főbb jellemzői

  • A Concept RK4082 vízforraló rendkívül ellenálló boroszilikát üvegből készült
  • Fekete teáskanna
  • Készíts maximum 7 csésze vizet egy feltöltéssel
  • A vízforralón található vízszintjelző tökéletes áttekintést nyújt a víz mennyiségéről
  • Egy működésjelző indikátorral is rendelkezik
  • A brit STRIX márka központi csatlakozójával
  • A vizet finom szűrőn szűri át
  • A Concept RK4082 vízforraló forgótalpa megkönnyíti a használatát
  • Háromszoros biztonsági rendszer
  • Válassz a 3 színváltozat közül

A Concept RK4082 vízforraló minden háztartásban jól jön

A Concept RK4082 vízforraló fekete megjelenésével tökéletesen illik a konyhába. Készíts egyszerre 7 csészényi vizet egyetlen töltéssel. A vízforralón található vízszintjelző illetve a LED fény segítségével mindig látni fogod, mennyi víz van éppen a kannában. A piros működésjelző fény tájékoztat arról, hogy a készülék működésben van.

A Concept RK4082 háza boroszilikát üvegből készült

Már első pillantásra lenyűgöz szépségével, pontosan ez jellemzi a Concept RK4082 vízforralót. A háza kiváló minőségű, megerősített és egészségre ártalmatlan boroszilikát üvegből készült. Ellenáll a magas hőmérsékletnek, ugyanakkor nem keletkeznek rajta foltok sem.

STRIX csatlakozóval

A Concept RK4082 készülék minőségéről az angol STRIX márkájú központi csatlakozó gondoskodik. Ezzel a csatlakozóval a vízforralónak igazán hosszú az élettartama. Ugyanakkor segítségével könnyedén a helyére rakhatod a Concept RK4082 vízforralót.

A Concept RK40 vízforraló használata könnyű

A Concept RK4082 vízforralót úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a használata. Ideális formájú nyílásával remekül kitöltheted belőle a vizet a csészékbe. A markolaton található gomb megnyomásával könnyedén és gyorsan kinyithatod a kannát. A víz áthalad egy szűrőn, amely megakadályozza a vízkőképződést. Ezt a szűrőt egyszerűen eltávolíthatod a Concept RK4082 kannából és könnyedén megtisztíthatod. A forgó alapnak hála nem szükséges amiatt aggódnod, hogy helyezed rá a kannát a talpára.

A biztonság az első

A háromszoros biztonsági rendszer ügyel a Concept RK4082 biztonságos használatára. Ez azt jelenti, hogy a Concept vízforraló automatikusan kikapcsol, amint a víz elérte a forráspontot, vagy amikor eltávolítod azt az alapról. Sőt, akkor is kikapcsol, amikor nincsen benne víz.

A Concept RK4082 készülék 3 színben elérhető

A Concept márka mindenkire gondolt, hiszen 3 színváltozatban készítette el a készüléket. Elérhető rozsdamentes acél és piros változatokban is. Hisszük, hogy mindenki megtalálja a számára tetszetős darabot, amely csodás kiegészítője lehet a konyhának.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  CONRK642
Termékszám:  RK4082

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20