Oldal frissítése

Concept RK4080

4,8 37 értékelés
10 490 Ft

Concept RK4080

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. Az elegáns Concept gyorsforraló 1,7 l kapacitást és egyszerű használatot kínál. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például üveg. Nemcsak kialakítása elegáns, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, nem tartalmaz egyészségre káros hatású anyagokat, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még hosszantartó használat esetén sem. Ellenálló a karcolásokkal szemben, illetve ellenálló a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben. Az elegáns Concept vízforraló teljesítménye 2200 W. A praktikus kivehető szűrő elbánik a szennyeződésekkel és esetleges vízkővel. A szemet vonzó kialakítást rozsdamentes acél szín viszi tökélyre. Az ízléses kialakítású és megbízható Concept vízforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló Concept RK4080 Képernyő
Vízforraló Concept RK4080 Jellemzők/technológia

A dizájnos Concept RK4080 vízforraló legfontosabb előnyei

  • A praktikus Concept vízforraló segítségével az italkészítés szinte gyerekjáték
  • Űrtartalma 1,7 l
  • Minőségi anyagokból készült, mint például üveg
  • Ezen Concept vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Funkcióihoz tartozik a hatékony kivehető szűrő
  • Rozsdamentes acél kivitelű vízforraló
  • A kényelmes kezelhetőséget a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi
  • A kényelmes használatot az automatikus fedélnyitás funkció segíti

Egy tökéletesen biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén. A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Concept RK4080 Oldalnézet
Vízforraló Concept RK4080 Tartozékok

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva vízforraló

A dizájnos Concept elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem igazán praktikus kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. A tartályban található víz mennyisége azonnal látható a vízszintjelzőnek köszönhetően. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely jelzi, hogy a készülék üzemel. Nem hiányzik az automatikus fedélnyitás funkció sem, amely megkönnyíti a vízforraló megtöltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető
Kód:  CONRK245
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK4080

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10