Oldal frissítése

Concept RK4065 vízforraló

4,6 144 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK4065 vízforraló

Concept RK4065

Tisztán láthatod, amit forralsz

A boroszilikát üveg, amelyből a vízforraló is készült, rendkívül stabil és ellenálló, szinte törhetetlen, és lehetővé teszi, hogy tökéletesesen lásd a készülék belsejét. A vízforraló aljzata és nyaka krómozott rozsdamentes acélból készült, amely megfelelő védelmet nyújt a terméknek.

60 °C-tól 70 °C-ig

A hőmérséklet-szabályozás a zöld színű 60 °C-nál kezdődik, amely ideális például a gyerekek számára készített kásákhoz.

A 70 °C elérését kék színű háttérvilágítás jelzi, amely enyhe zöld teákhoz ajánlott, ugyanis ennek a hőmérsékletnek köszönhetően az – egészséges és finom – eszencia megfelelően oldódjon ki a teafűből.

Concept RK4065
Concept RK4065

80 °C-tól 90 °C-ig

A kellemes narancssárgával jelzett 80 °C sárga, és olyan egyéb típusú zöld teákhoz ajánlott, amelyek a magasabb hőmérsékletet is jól állják, és beindítják a napodat.

A lila színű 90 °C a filteres, instant, vagy oolong teák készítéséhez alkalmas. Ez a hőfok még éppen nem forralja túl az italodat.

100 °C és KEEP WARM funkció

A 100 °C és a piros megvilágítás a valódi török és az eredeti fekete teák számára ideális. Le sem kell ülnöd: a vízforraló rendkívül gyors működést biztosít, 1 liter vizet 3 perc és 10 másodperc alatt forral fel.

A KEEP WARM funkció pontosan azon a hőmérsékleten tartja a vizet, amelyen szeretnéd. Forrald fel a vizet reggel, amely aztán 2 órán keresztül megtartja a hőfokát. Ez kevésbé ártalmas a vízre, a vízforralóra és az energiafogyasztásra.

Concept RK4065
Concept RK4065

A hatékonyabb életvitelért

Természetesen, az alaposan kidolgozott részletek sokat számítanak. A víz könnyedén be- és kiönthető a kannából. A nagyszerű kényelem érdekében a termék fedele egyszerűen, praktikus gombbal nyitható fel. A szűrőnek köszönhetően a vízforraló tiszta, szűrt vizet eredményez. A szűrő egyébként egyszerűen eltávolítható és tisztítható, csak úgy, mint maga a kanna. A vízforraló nagyszerű, háromszoros biztonsági védelemmel lett ellátva, amelynek hála a kívánt hőmérséklet elérésekor automatikus kikapcsol, továbbá nem engedi kifutni a vizet, és a talpról való levétel, majd visszahelyezés után sem kapcsolódik be.

Technikai jellemzők

Űrtartalom: 1,8 l
Elegáns, modern kivitelezés
A kanna nyakánál megerősített boroszilikát üveg
Színes LED megvilágítás működés közben
Szabályozható hőmérséklet: : 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C és 100 °C
Minőségi csatlakozó
Praktikus fedélnyitó gomb
Háromszoros biztonsági rendszer
Automatikus kikapcsolás
Mértékjelek
Kivitelezés: rozsdamentes acél + üveg
Energiafogyasztás: 1850 – 2200 W
Feszültség: 220 – 240 V

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,8 l
Tulajdonságok LED világítás, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Világos
Kód:  CONRK022
Termékszám:  RK4065

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20