Oldal frissítése

CONCEPT RK3340 INTUITIVE

1,6 13 értékelés
Szuper ár
29 790 Ft

CONCEPT RK3340 INTUITIVE

Minőségi és kifinomult elektromos vízforralót keresel? Ebben az esetben a Concept RK3340 INTUITIVE minden bizonnyal elnyeri a tetszésedet! A fekete vízforraló minden otthonban jól mutat. A Concept RK3340 INTUITIVE elegendő kapacitással rendelkezik egyszerre akár 7 csésze víz felforralásához, így nagyobb családok számára is alkalmas. A vízforraló előnye a brit STRIX márkájú központi csatlakozó, amely hosszú élettartamot biztosít a készüléknek. A biztonságodról egy dupla védelmi rendszer gondoskodik, amelynek köszönhetően a vízforraló működése rendkívül egyszerű és biztonságos. Emellett lehetőséged nyílik a hőmérséklet szabályzására is 5 fokozatban - 40 ° C, 60 ° C, 80 ° C, 90 ° C és 100 ° C


Design

Cool Touch felület

Hőmérsékletszabályozás


A Concept RK3340 INTUITIVE, 1,7 l vízforraló legfontosabb jellemzői

  • A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló elegáns fekete kivitellel büszkélkedhet
  • Forralj fel egyszerre akár 7 csésze vizet
  • Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló hőmérsékletszabályozási lehetőséggel
  • A KEEP WARM funkció akár 12 órán keresztül melegen tartja a vizet
  • A vízforraló speciális Cool Touch felülettel lett ellátva
  • Brit STRIX márkájú központi csatlakozó
  • A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló forgatható alja megkönnyíti a kezelést
  • Kétszeres védelmi rendszer

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló minden háztartásban jó szolgálatot tesz

Ha stílusos vízforralót keresel, akkor a Concept RK3340 INTUITIVE-ot neked találták ki! Első pillantásra le fog nyűgözni kifinomult, vonzó fekete megjelenésével és digitális kijelzőjével, amely tökéletesen illik konyhád kialakításához. A Concept RK3340 INTUITIVE vízforralóval egyszerre akár 7 csészényi vizet is felforralhatsz.

Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló hőmérsékletszabályzási lehetőséggel

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló egyik fő előnye kétségtelenül a hőmérsékletszabályzás, amelyet kényelmesen, 5 lépésben állíthatsz be 40 °C-ra, 60 °C-ra, 80 °C-ra, 90 °C-ra és 100 °C-ra. Mindig megadhatod az ital kívánt hőmérsékletét. Emellett bizonyára értékelni fogod a hőszabályozást például bébiétel esetén, amelyet alacsony hőmérsékleten kell elkészíteni. A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló továbbá praktikus KEEP WARM funkcióval is rendelkezik, amely 12 órán keresztül folyamatosan újramelegíti a vizet.

STRIX központi csatlakozó

A brit STRIX márka központi csatlakozója meg fog győzni a Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló minőségéről, ugyanis hosszú élettartalmat biztosít a készülék számára. Ugyanakkor megkönnyíti a Concept RK3340 INTUITIVE ráhelyezését az alapra.

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforralókat speciális Cool Touch felülettel látták el

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló testét pontosan úgy tervezték meg, hogy ne égesd meg magad a használata során. A készüléket egy speciális Cool Touch felülettel látták el, amely bármilyen érintésre biztonságos hőmérsékletet garantál.

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló egyszerű kezelése

A Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló úgy rakták össze, hogy a kezelése a lehető legegyszerűbb legyen. Ideális formájú nyakával egyszerűen öntheted ki a vizet a csészékbe. A fogantyún elhelyezett gombbal könnyen és gyorsan nyithatod ki a vízforraló fedelét, amely kényelmesen és teljesen levehető. A forgatható aljnak köszönhetően nem kell aggódnod a Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló elhelyezése miatt. A kancsó belsejében található vízjelzés révén mindig tisztában lehetsz a víz aktuális mennyiségével.

Biztonság mindenek előtt

A dupla biztonsági rendszer gondoskodik a biztonságodról a Concept RK3340 INTUITIVE vízforraló használata közben. Garantálja, hogy a Concept készüléke automatikusan kikapcsol, amikor a benne lévő víz elérte a forráspontot. Az RK3340 INTUITIVE vízforraló abban az esetben is kikapcsol, ha nincs benne több víz.


Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Duplafal, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 1 500 W

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONRK369
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK3340

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05