Oldal frissítése

Concept RK3315 fehér

10 590 Ft

Concept RK3315 fehér

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. Az elegáns Concept elektromos vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is könnyű és gyors, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még gyakori és hosszútávú használatkor sem. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és bármilyen konyha ízléses darabja lesz. Ezen Concept vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A hatékony kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. Az ízléses modern stílust fehér megjelenés hangsúlyozza ki. A dekoratív megjelenésű és megbízható Concept gyorsforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló Concept RK3315 fehér ...
Vízforraló Concept RK3315 fehér ...

A minőségi Concept RK3315 fehér elektromos vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • A korszerű Concept vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • Előállításához ellenálló anyagokat használtak, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Concept vízforraló teljesítménye 2200 W
  • Az eszköz része a praktikus kivehető szűrő
  • Modern kialakítás
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • A kényelmes használatról praktikus forgótalp gondoskodik
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában található
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Concept RK3315 fehér ...
Vízforraló Concept RK3315 fehér ...

Hosszú élettartamra és megbízható működésre tervezve vízforraló

A stílusos Concept vízforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem a praktikus forgótalppal is, amelyet minden háziasszony értékelni fog. A gyorsforralót akármilyen szögből a talpra helyezheted. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a készülék üzemel.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONRK31
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  rk3315

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15